Bucurați-vă de gestionarea mai ușoară a parolelor cu NordPass la o reducere până la 70% pentru Cyber ​​​​Monday

Înainte de a fi inundat de toate ofertele Cyber ​​​​Monday care vor scadea în curând, luați în considerare lucrurile pe care trebuie să le aveți, mai degrabă decât acele lucruri pe care le trebuie doar. Menținerea conturilor și informațiilor personale în siguranță ar trebui să fie în fruntea listei, mai ales dacă nu puteți risca să vi se fure informații. Dacă utilizați în prezent aceeași parolă pentru mai multe conturi, sunteți deja în pericol! Este timpul să încercăm NordPass și, din fericire, economiile pe care le vedem pentru Cyber ​​​​ ​​Monday sunt destul de excelente.

Până la 1 decembrie, NordPass oferă până la 70% reducere la abonamentele sale de gestionare a parolelor, inclusiv planurile unui an și doi ani; în timp ce opțiunea lunară nu este redusă, are un preț accesibil la 4 USD.99 pe luna. Totuși, dacă poți să economisești, vei dori să alegeți fie planul pe un an, fie pe doi ani. Planul pe un an este redus la doar 23 USD.88, care este ca și cum ați plăti doar 1 dolar.99 lunar, în timp ce planul de doi ani este acum în vânzare pentru doar 35 USD.76. Este ca și cum ai plăti doar 1 USD.49 lunar și foarte departe de costul obișnuit de 120 USD; totuși, aceste planuri trebuie plătite integral pentru obținerea.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

NordPass vă permite să salvați parole fără a părăsi fereastra browserului și să vă accesați parolele oriunde și oricând, indiferent dacă utilizați desktopul, un dispozitiv mobil și chiar și atunci când sunteți offline. Cea mai bună parte despre NordPass este cât de ușor face conectarea la diferite site-uri odată ce trăiesc o parolă salvată. Când vizitați site-urile web preferate, pur și simplu completează automat informațiile dvs. de conectare. De asemenea, puteți utiliza NordPass pentru a salva și a asigura informațiile cardului de credit, adresele și alte informații personale.

NordPass a fost proiectat de experți în securitate cibernetică, iar informațiile personale sunt securizate, astfel încât doar tu să le poată vedea; chiar și angajații NordPass nu vor avea acces la datele dumneavoastră. În plus, NordPass are o garanție de returnare a banilor de 30 de zile dacă decideți că nu este serviciul potrivit pentru dvs.

Testăm și revizuim serviciile VPN în contextul utilizării legale recreative. De exemplu:
1.Accesarea unui serviciu din altă țară (sub rezerva termenilor și condițiilor serviciului respectiv).
2.Protejarea securității online și consolidarea confidențialității online atunci când sunteți în străinătate.
Nu sprijinim și nu acceptăm utilizarea ilegală sau rău intenționată a serviciilor VPN. Consumul de conținut piratat care este plătit nu este nici aprobat, nici aprobat de Future Publishing.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here