Apelurile criptate end-to-end sunt pe drumul către Microsoft Teams

Sursa: Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Microsoft Teams va accepta imediat criptarea end-to-end pentru apelurile vocale unu-la-unu.
  • Caracteristica a fost anunțată inițială în martie 2021 și ar putea ajunge încă de luna viitoare.
  • Criptarea de la capătul ajutorului la securizarea apelurilor, dar restricționează anumite funcții, cum ar fi înregistrarea apelurilor.

Utilizatorii Microsoft Teams vor putea folosi în curând criptarea end-to-end pentru apeluri ad-hoc unu-la-unu. Caracteristica va asigura securitatea apelurilor efectuate prin Teams, permițând oamenilor să folosească serviciul pentru date mai sensibile. Microsoft a anunțat în caracteristica în martie (prin MSPU) și ar putea ajunge chiar de luna viitoare, conform foii de parcurs Microsoft 365.

Administratorii IT vor putea controla aceste persoane dintr-o organizație pot folosi criptarea end-to-end pentru apeluri, inclusiv limitarea funcției la un subset de persoane sau implementarea în întreaga organizație.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Iată descrierea completă a caracteristicilor din foaia de parcurs Microsoft 365:

Teams va accepta o opțiune de utilizare a criptării end-to-end (E2EE) pentru apeluri VoIP ad-hoc 1:1 Teams, oferind o opțiune suplimentară pentru desfășurarea conversațiilor online sensibile. Pentru a sprijini cerințele de securitate și de conformitate ale nevoilor, IT va avea nevoie deplin asupra cine poate E2EE în organizație.

În coloana pentru produse, foaia de parcurs Microsoft 365 listează Android, iOS și Desktop, așa că este sigur că spunem că caracteristica va funcționa în toate versiunile de Teams atunci când va fi lansată.

Când utilizați criptarea end-to-end pentru apeluri, anumite funcții vor fi restricționate, inclusiv înregistrarea apelurilor și transcrierea.

Microsoft Teams

Microsoft Teams acceptă apeluri, mesagerie și apeluri video pentru milioane de oameni. În curând, veți putea folosi criptarea end-to-end pentru apeluri ad-hoc unu-la-unu.

  • Gratuit la Microsoft
  • Gratuit la App Store
  • Gratuit la Google Play Store

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here