Embracer Group anunță 1 USD.Fuziune de 3 miliarde cu creator Borderlands, Gearbox Entertainment

Sursa: Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Embracer Group, un holding de jocuri video, a anunțat că va fuziona cu Gearbox Entertainment
  • Cutia de viteze va continua sa functioneze independent.
  • Va fi a șaptea companiei sub Embracer, alăturându-se unor oameni ca THQ Nordic și Sabre Interactive.

Embracer Group, compania-mamă a unor studiouri precum THQ Nordic, Koch Media și Sabre Interactive, a anunțat miercuri dimineață că va intra într-o fuziune cu Gearbox Entertainment. Oferta poate ajunge până la 1 USD.3 miliarde.

Comunicatul de presă, postat pe site-ul Embracer, afirmă că acordul va permite Gearbox să colaboreze cu Embracer și să-și folosească resursele pentru a continua să dezvolte jocuri și să francizeze.

Acordul să includă atât Gearbox Software, partea dezvoltatorului, cât și Gearbox Publishing. Acestea includ, de asemenea, filmele și proiectele TV ale Gearbox, inclusiv filmul Borderlands în curs de dezvoltare. Interesant, include mențiunea unui film cu Duke Nukem, despre care nu am auzit zgomote din 2018.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

CEO-ul Randy Pitchford va continua să conducă compania, care va funcționa în continuare ca un studio independent. Comunicatul de presă mai precizează că toți ceilalți angajați Gearbox vor face această mișcare și vor deveni acționari ai Embracer.

„Sentimentul la Gearbox este că abia începem și această tranzacție nu este doar un stimulent pentru talentul companiilor noastre deținute de angajați, ci un propulsor pentru viitorul interesant pe care l-am planificat”, a spus Pitchford în declarație.

This tranzacție va face din Gearbox a șaptea filială din portofoliul Embracer. Celelalte sunt THQ Nordic, Koch Media (care publică jocuri sub Deep Silver), Coffee Stain Studios, Amplifer Game Invest, Sabre Interactive și Deca Games. Potrivit site-ului său web, are peste 5.500 de angajați și contractori din întreaga lume. Asta înseamnă că francizele Gearbox, precum Borderlands și Homeworld și jocurile publicate precum Hello Neighbor și Godfall vor fi sub aceeași umbrelă ca Metro: Redux, Remnant: From the Ashes, World War Z și multe altele.

Borderlands continuă să fie un succes pentru Gearbox. Take-Two Interactive a anunțat în mai că jocul a depășit 10 milioane de exemplare vândute. Pe de altă parte, shooterul său de eroi FPS din 2016, Battleborn, a fost scos offline în ianuarie. 31.

Beastmaster

Borderlands 3 Super Deluxe Edition

Joc de extindere a galaxiei

Treceți dincolo de Pandora în Borderlands 3, care continuă tradiția lungă a seriei de împușcături excesive și explozii. Cu ediția Super Deluxe, puteți găsi jocul de bază și primul permis de sezon, alături de un upgrade gratuit pentru Xbox Series X

  • 80 USD la Microsoft
  • 40 USD pe Amazon
  • 80 USD la Best Buy

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here