Elon Musk intervine asupra Windows 11: „Aduceți Zune înapoi!'

Sursa: Windows Central

Windows 11 a făcut furori, ducând la creșterea prețului acțiunilor Microsoft, în timp ce a dominat ciclul știrilor în ultimele două zile. Chiar și celebrități au cântărit aici și colo, inclusiv indraznetul antreprenorului Elon Musk de la Tesla și faima SpaceX. Musk, după cum se dovedește, este un fan al lui Zune.

Într-un răspuns pe Twitter către CEO-ul Satya Nadella, Musk îi spune șefului Microsoft că este timpul să reînvie Zune, concurentul cult-clasic al iPod-ului Microsoft, care a fost, în anumite privințe, înaintea timpului său.

Adu înapoi Zune!! Este timpul.

– Elon Musk (@elonmusk) 25 iunie 2021

Zune a fost un dispozitiv mic, dar în cele din urmă a fost înghițit de ascensiunea smartphone-urilor, serviciul său de muzică all-you-can-eat evoluând în cele din urmă în Xbox Music și apoi Groove Music, înainte de a fi închis. Deși nu am avut niciodată ocazia să experimentez Zune pentru mine (din moment ce nu au fost vândute în Marea Britanie), am folosit Groove Music ani de zile. Experiența superioară a aplicației și stocarea în cloud pentru muzica pe care o obțineți au fost, chiar și acum, cu mult înaintea celor oferite de Spotify. Din păcate, la fel ca multe lucruri bune pe care le face Microsoft, nu a reușit să obțină adoptarea generală.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Elon Musk poate glumește cu tweet-ul său Zune, dar subliniază ideea pe care Satya Nadella o spunea în dezvăluirea Windows 11, despre cum, timp decenii, Windows a fost întotdeauna acolo. Lucruri precum MS Paint, Solitaire și chiar și meniul Start provoacă răspunsuri masive de nostalgie. Și, bineînțeles, dragul nostru vechi Windows Phone, tăiat în floare (șterge o lacrimă).

Cu Windows 11, Microsoft are posibilitatea de a aduce o experiență mai rafinată și mai inspirată unei noi generații de utilizatori. Și cine știe? Poate douăzeci de ani în viitor, când suntem cu toții pe Windows 18: Holographic Edition, o nouă generație de bloggeri va scrie și ea postări nostalgice despre Windows 11.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here