Elite Dangerous: Odyssey se confruntă cu Star Citizen, permite lupta și explorarea pe jos

Sursa: Frontier Developments

Ce trebuie sa stii

 • Elite: Dangerous este un simulator spațial popular de la Frontier Developments.
 • Jocul primește o expansiune masivă care vă permite să explorați planetele pe jos.
 • Dezvoltatorul a detaliat o serie de modificări.
 • foarte bună Elite: Dangerous pentru 30 USD pe Microsoft Store.

De ani de zile, îmi doresc ca Elite Dangerous să devină mai mult ca Star Citizen. Se pare că se întâmplă în sfârșit în 2021. Astăzi, Frontier Developments a spus că viitoarea expansiune Odyssey vă va permite să aterizați pe planetă și să explorați pe jos, chiar angajându-vă în lupte și alte interacțiuni precum diplomația și comerțul.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Comunicatul de presă primită de Windows Central spunea următoare. Extinderea ar trebui să fie lansată în primele luni ale anului viitor.

Este timpul să debarcăm și să privim din nou la stele. Frontier Developments a anunțat cu mâna astăzi Elite Dangerous: Odyssey, o nouă expansiune majoră pentru Elite Dangerous, care va sosi la începutul anului 2021. Elite Dangerous: Odyssey marchează nașterea unei noi, foarte așteptate pentru simularea spațială definitivă de lungă durată, permițând jucătorilor să aterizeze pe nenumărate planete noi. Ducând viața la granița spațiului la noi adâncimi, gameplay-ul emergent al Elite Dangerous: Odyssey le va permite jucătorilor să-și croiască propria cale printr-o mare varietate de misiuni, de la diplomație și comerț până la furtiș letal și luptă totală.

David Braben, fondatorul Frontier Developments, a spus următoare.

Odyssey este cea mai ambițioasă expansiune Elite Dangerous de până acum. Extinderea acoperirii la scara super-fină care este necesară pentru jocul pe jos, menținând în același timp distanțele brute mari măsurate în anii lumină, este o realizare uriașă a echipei și extinde foarte multă experiență deja bogată Elite Dangerous. Sperăm că nu veți alătura pentru a continua această călătorie de descoperire și aventură atunci când Elite Dangerous: Odyssey va fi lansat la începutul anului 2021.

Sper că ești la fel de încântat de Odyssey ca și mine. Recumpără că aceasta este o extinde plătită. Avem în sfârșit un joc tangibil care seamănă cu Star Citizen!

Pune-ti amprenta

Elită: Periculoasă

Explorează galaxia

The Elite: Dangerous - Standard Edition este un pachet care include Elite Dangerous: Arena, Elite: Dangerous și Elite Dangerous Core. Este primul tău pas în acest univers expansiv.

 • 30 USD la Microsoft Store

Xbox

Principal

 • Ce este Xbox Game Pass?
 • Cele mai bune televizoare 4K pentru Xbox Series X și S
 • Căști Xbox One obligatorii
 • Căștile noastre fără fir Xbox One preferat
 • Cele mai bune jocuri Xbox viitoare pentru 2021
 • Xbox One X vs. Xbox Series S

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here