Elite Dangerous: Odyssey a fost amânat până în primăvara 2021 pentru PC, toamna 2021 pentru console

Sursa: Frontier Developments

Ce trebuie sa stii

  • Elite Dangerous este un joc SF online expansiv care pregătește următoarea expansiune majoră, Odyssey.
  • Odyssey va transforma complet Elite Dangerous, permițând jucătorii să iasă cu piciorul în afara navelor lor pentru prima dată.
  • Cu toate acestea, din cauza pandemiei COVID-19 în curs și a circumstanțelor de muncă schimbătoare, Elite Dangerous: Odyssey a fost amânată.
  • Lansarea pe PC a fost amânată până în primăvara anului 2021, în timp ce jucătorii de pe console vor trebui să aștepte și mai mult până în toamna lui 2021.

Elite Dangerous: Odyssey este următoarea expansiune majoră pentru popularul joc științifico-fantastic online Elite Dangerous. În timp ce Elite Dangerous se mândrește deja cu o mulțime de conținut din limitele unor nave spațiale incredibil de detalii, Odyssey le va permite jucătorilor să pună piciorul în afara navelor lor și să exploreze planete întregi. Expansiunea ambițioasă urma să fie lansată la începutul lui 2021, dar un nou mesaj de la Frontier Developments anunțat de Elite Dangerous: Odyssey a fost amânat, din păcate.

Evoluții de la Frontier:

Totuși, impactul permanent al pandemiei, inclusiv reînnoirea blocajelor din 2021, continuă să pună presiune suplimentară asupra echipelor noastre și, în cele din urmă, asupra cronologiei noastre de dezvoltare. Prin urmare, a trebuit să luăm decizia dificilă de a face unele ajustări și a modificat la foaia de parcurs de dezvoltare existentă.

Lansarea pentru PC a Elite Dangerous: Odyssey nu este atât de departe și este programată să fie lansată la sfârșitul primăverii 2021. Cei care au cumpărat ediția Deluxe a Elite Dangerous: Odyssey și Lifetime Expansion Pass vor putea participa la o lansare Alpha a lui Odyssey la începutul primăverii 2021.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

În cele din urmă, jucătorii de pe console vor trebui, din păcate, să aștepte cel mai mult deoarece Elite Dangerous: Odyssey a fost amânat până în toamna anului 2021. lucru este pentru ne asigurat că versiunea pentru consolă jocului este adusă la acest nivel de calitate ca versiunea pentru PC și, prin urmare, necesită mult timp în dezvoltare.

Deși întristează că jocul a fost amânat, Elite Dangerous: Odyssey este un proiect ambițios care merită timpul necesar pentru a fi cea mai bună versiune posibilă. Între timp, Frontier Developments intenționează să lanseze mai multe actualizări, postări și bloguri pentru dezvoltatori (cum ar fi acesta despre alegerea jucătorilor în Odyssey) pe drumul spre lansare.

Jucătorii care plănuiesc să intre în Elite Dangerous sau care trebuie să actualizeze configurația existentă ar trebui să verifice lista noastră cu cele mai bune combinații de joystick și accelerație HOTAS pentru câteva opțiuni excelente.

Explorează galaxia

Elita Periculoasă

Un joc masiv, din ce în ce mai mare.

Elite Dangerous este unul dintre cele mai bune jocuri SF online și este pe cale să devină și mai mare. În ciuda unei mici întârzieri pentru următoarea sa extindere mare, jucătorii pot intra în restul deja masiv Elite Dangerous la cel mai bun preț până acum.

  • 30 USD la Microsoft
  • 30 USD la Steam

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here