Elite Dangerous: Beyond - Capitolul 4 adaugă clanuri mult așteptate

Elite: Dangerous este un simulator spa extrem de popular, care permite să jucați așa cum vă puteți. Poți deveni pirat sau comerciant, alegerea este a ta. În ultimele două luni, echipa de la Frontier Developments a lansat o extensie numită „Dincolo."

Fiecare „Capitol” din saga Beyond aduce noi aduceri jocului. De data aceasta, se adaugă clanuri – cunoscute sub numele de „Escadrile” în Elite: Dangerous. O posta pe site-ul web al dezvoltatorului spunea urmatoarea.

Centurile de asteroizi și inelele planetare sunt pe cale să devină foarte ocupate. Noile instrumente și mecanici vor oferi o experiență de minerit proaspătă, interesantă și profitabilă pentru toți Elite: Dangerous Commanders. Folosind noi mecanici de explorare, minerii pot investiga inele pentru a localiza cele mai bune locuri pentru a-și începe sesiunile de minerit... Squadrons este o nouă modalitate în joc de a uni comandanți care au aceleași idei pentru a sprijini facțiunile la alegere, pentru a participa împreună la obiectivele comunității și pentru a concura pentru primele locuri în clasamentele sezoniere. Noile instrumente de comunicare, inclusiv canalele de chat în joc, vă vor ajuta să străbateți drumuri împreună și să lăsați amprenta escadridului dvs. în galaxie.

Pe lângă escadrile, mineritul și explorarea îți fac, de asemenea, parte din actualizare. Frontier Developments a încheiat postarea spunând că jucătorii ar putea afla mai multe despre Squadrons într-un flux live pe 30 octombrie 2018. Nu este clar când actualizarea va afecta toți utilizatorii, dar o versiune beta pentru PC va avea loc la sfârșitul lunii.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Joci Elite: Periculoase? Ce ați dori să vedeți în actualizările viitoare? Anunță-ne.

  • Vezi pe Amazon
  • Vezi la Microsoft Store

Fii cu ochii pe WindowsCentral.com/Gaming pentru toate cele mai recente jocuri, accesorii, știri și recenzii pentru Xbox și Windows 10!

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here