Elgato Stream Deck MK.2 recenzie: este încă alegerea implicită pentru streameri

Sursa: Harish Jonnalagadda / Windows Central

Stream Deck de prima generație a fost lansat în urmă cu patru ani și a devenit rapid opțiunea de preferat pentru streameri. Tastele LCD, software-ul extrem de extensibil și integrarea strânsă cu Twitch au făcut-o favorita fanilor, iar acum există o nouă: Stream De MK.2.

Elgato nu se încurcă cu formula sa câștigătoare aici; Stream Deck MK.2 are design general și același aspect al tastelor și păstrează aceleași caracteristici software ca și predecesorul său. Are câteva upgrade-uri sub formă de conectivitate USB-C și un șasiu mai elegant și puteți schimba aspectul consolei prin model personalizat.

Elgato Stream Deck MK.2 recenzii:

 • Pret si disponibilitate
 • Ceea ce vei iubi
 • Ceea ce are nevoie de munca
 • Competiția
 • Ar trebui să cumperi?

Elgato Stream Deck MK.2

Concluzie: Stream Deck MK.2 este alegerea evidentă dacă începeți să folosiți streamingul de jocuri. Are integrate native OBS și Twitch, gust au iluminat LCD și feedback tactil excelent, iar consola se conectează prin USB-C. Dar caracteristica principală este software-ul; Există o personalizare nesfârșită aici, ceea ce face Stream Deck MK.2 o centrală pentru streameri.

Binele

 • Nivel ridicat de personalizare
 • Cablu USB-C detasabil
 • OBS încorporat și integrare Twitch
 • Aceleași gust LCD grozave tactile
 • Plăci frontale configurabile

Răul

 • Costitor
 • Ar putea folosi o mai bună integrare cu software-ul de editare video
 • 150 USD pe Amazon
 • 150 USD la Best Buy

Elgato Stream Deck MK.2: Preț și disponibilitate

Sursa: Harish Jonnalagadda / Windows Central

Elgato Stream Deck MK.2 este acum disponibil în lume și se vinde cu amănuntul la 150 USD în America de Nord - la fel ca modelul de prima generație. Îl puteți cumpăra pe Amazon și Best Buy, precum și pe propriul site web Elgato și o nouă opțiune cu MK.2 sunt plăci frontale personalizabile care vă permit să modificați aspectul consolei. Există șapte opțiuni disponibile și le puteți cumpăra pentru 10 USD fiecare de pe site-ul Elgato.

Elgato Stream Deck MK.2: Ce îți va plăcea

Sursa: Harish Jonnalagadda / Windows Central

Am versiunea de prima generație a Stream Deck și, în timp ce MK.Modelul 2 nu se schimbă prea mult în ceea ce privește tastele, există o mulțime de modificări subtile. În primul rând, gust au un feedback tactil mai bun, ceea ce le face grozave de utilizare. Iluminarea LCD este la fel de grozavă ca înainte, așa că nu s-au schimbat multe în acest sens.

Stream Deck MK.2 se conectează prin USB-C și poți personaliza placa frontală.

Dar cea mai mare diferență de faptul că Stream Deck MK.2 se conectează acum printr-un cablu USB-C detașabil, ceea ce îi permite să fie mult mai versatil. Corsair include un cablu USB-C înclinat de 1 metru în pachet, dar puteți folosi oricare dintre cele mai bune cabluri USB-C (sunt parțial Powerline II) dacă aveți nevoie de o opțiune mai lungă.

Calitatea construcției se simte, de asemenea, mai bine cu această generație; suportul este o singură unitate care are un unghi de 45 de grade și nu are un suport reglabil ca predecesorul său. Cablul este trecut printr-o decupare din spatele suportului, iar designul integrat face ca Stream Deck MK.2 mai elegant și mai ușor. Veți găsi un tampon anti-alunecare în partea de jos a carcasei care asigură că vă rămâne plantat pe biroul.

O altă mare schimbare o zonă plăcile frontale configurabile; puteți cumpăra opțiuni personalizate de la Elgato (cost 10 USD fiecare) și veți găsi, de asemenea, pachete unice de pictograme adaptate pentru fiecare design.

Sursa: Harish Jonnalagadda / Windows Central

Venind la partea de afaceri a lucrurilor, Stream Deck MK.2 are același set de 15 butoane ca predecesorul său, dispus în trei rânduri de cinci. Butoanele au iluminat LCD și feedback tactil chiar mai bun decât modelul de prima generație.

Software-ul Stream Deck de la Elgato este cel mai bun din domeniu; există un potențial nelimitat aici.

Ce face Stream Deck MK.2 iese în evidență software-ul; Elgato a include o multime de personalizări în software-ul Stream Deck și veți găsi integrarea Twitch și OBS din cutie, astfel încât să puteți configura cu ușurință fluxurile de joc și să le difuzați direct către Twitch sau să utilizați OBS pentru alte platforme, cum. ar fi YouTube.

oferă acțiuni din OBS fiecărei taste, inclusiv scene de lansare, lansarea unui flux live, configurarea surselor și opțiunile de înregistrare. Cea mai bună parte este că puteți obține mai multe acțiuni ale unei taste utilizate parte Multi Action. Dacă folosiți suprapunerile NVIDIA în jocul în timpul jocului, puteți aloca taste rapide pentru Stream Deck pentru a facilita înregistrarea materialelor și a partajării conținutului.

Există, de asemenea, posibilitatea de a personaliza pictogramele pentru tastele individuale și de a seta GIF-uri dacă puteți face acest lucru. Practic, dacă veți începe cu gestionarea în streaming să aveți nevoie de ceva care vă facilitează configurarea și zona fluxurilor de joc, Stream Deck MK.2 este alegerea perfectă.

De asemenea, puteți extinde setul de funcții pentru Stream Deck MK.2 prin pluginuri: opțiunea Voicemod vă permite să modificați vocea și să setați efecte distractive, există un plugin Hue pentru a vă controla iluminarea inteligentă și clar un plugin Spotify. În timp ce Stream Deck MK.2 este în mod clar orientat spre streaming de jocuri, rezistență deosebită de bine și pentru alte cazuri de utilizare. Îl puteți folosi ca extensie de text sau pentru lansarea site-urilor web sau a oricăror aplicații Windows, controlați redarea muzicii și dacă aveți alte echipamente Corsair, reglați efectele de iluminare și acțiunile în iCUE.

Elgato Stream Deck MK.2: Ceea ce are nevoie de muncă

Sursa: Harish Jonnalagadda / Windows Central

Stream Deck MK.2 este o mare putere când vine vorba de jocuri, dar nu face același lucru pentru editarea video. Folosesc destul de mult Photoshop și Premiere Pro și, deși pot aloca gust pentru a lansa oricare dintre utilitare, cam atât. Aș dori să văd Elgato să adauge pluginuri pentru servicii Adobe; asta ar face din Stream Deck o opțiune mult mai versatilă pentru creatorii de conținut.

Elgato Stream Deck MK.2: Concurență

Sursa: Harish Jonnalagadda / Windows Central

Elgato esterea de fapt din această categorie, iar dacă aveți nevoie de un set de personalizabil cu integrarea OBS sau Twitch, nu există nimic care să facă să treacă la fel de bine ca Stream. Punte.

Dacă prețul solicitat de 150 USD este prea mare, există o versiune mai mică a Stream Deck, numită Stream Deck Mini, care are gust LCD și se vinde cu 80 USD. În cazul meu de utilizare, am descoperit că șase gust au fost mai mult adecvate pentru gust rapid și acțiuni de configurare pentru OBS și este o opțiune bună de pornire.

Stream Deck de prima generație are aceleași 15 butoane, dar vine cu un suport reglabil și un cablu USB nedetașabil și, deși este, de asemenea, listat la 150 USD, puteți găsi doar 120 USD în timpul vânzărilor Amazon. Cu MK.2 acum disponibile, varianta de prima generație ar putea coborî sub 100 de dolari.

Elgato Stream Deck MK.2: Ar trebui să-l cumperi?

Sursa: Harish Jonnalagadda / Windows Central

Ar trebui să cumperi asta dacă ...

 • Doriți o opțiune configurabilă pentru streaming de jocuri
 • Căutați integrarea OBS sau Twitch
 • Aveți nevoie de un design detașabil care funcționează prin USB-C
 • Vrei chei tactile

Nu ar trebui să cumperi asta dacă ...

 • Ai un buget
 • Aveți nevoie de o integrare mai strânsă cu software-ul Adobe

Dacă aveți prima generație de Stream Deck, nu aveți sens să obțineți Stream Deck MK.2. Butoanele sunt aproape identice, iar caracteristicile software sunt aceleași în ambele generații. Singura schimbare majoră este designul și conectorul USB-C și, îmi plac modificările pe care Elgato le-a făcut aici, acestea nu sunt suficiente pentru a justifica sau actualiza atunci când setul de caracteristici de bază nu s-a schimbat.

4.5 din 5

Dar dacă încă nu ați luat un Stream Deck, există multe de preferat în MK.2 versiune. Tastele tactile sunt o plăcere de utilizare, există o personalizare nesfârșită prin intermediul software-ului Stream Deck și este utilă nu doar pentru streaming de jocuri, ci și pentru a folosi obișnuită Windows. Nu mi-am dat seama cât de util ar fi Stream Deck în fluxul meu de lucru de zi cu zi și, nu este fel de versatil pentru editare video și imagini precum este pentru jocuri, a făcut o mare diferență.

Elgato Stream Deck MK.2

Concluzie: Stream Deck MK.2 vă permite să începeți cu streaming fără efort. L-am folosit pentru o configurație înregistrată OBS și pentru a salva momentele evidențiate pentru suprapunerile din joc ale NVIDIA, precum și tastele rapide și comenzile rapide de la tastatură în Windows. Software-ul Stream Deck are tot ce ți-ai putea cere în ceea ce ți-ai găsit în streamingul de jocuri, iar extensibilitatea face ca aceasta să fie o alegere fantastică pentru streamuri și creatorii de conținut.

 • 150 USD pe Amazon
 • 150 USD la Best Buy

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here