Electronic Arts aduce The Sims FreePlay pe Windows Phone 8

Când Electronic Arts a anunțat că Tetris Blitz va veni pe Windows Phone la sfârșitul lunii septembrie, ne așteptăm să deplin ca aceasta să fie singura să lanseze Windows Phone a editorului în această lună. După cum se dovedește, EA ne-a pregătit încă o versiune, deși abia mai târziu în cursul zilei: The Sims FreePlay!

The Sims FreePlay este al treilea joc Sims pentru Windows Phone, după The Sims 3 și The Sims Medieval. Dar acele jocuri sunt în esență simple RPG-uri îmbrăcate în hainele Sims. The Sims FreePlay este mult mai aproape de adevărate jocuri Sims pentru PC și Xbox 360. După cum sugerează și numele, este, de asemenea, gratuit de jucat. Veți avea nevoie de un dispozitiv Windows Phone 8 cu 1 GB de RAM pentru a-l instala. Mai multe detalii după pauză!

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Descrierea magazinului The Sims FreePlay:

LĂSAȚI JOCULUL GRATUIT ÎNCEPE! CREAȚI PÂNĂ LA 31 DE SIM-URI PERSONALIZATE DIN CAP PÂN PÂNĂ PICI ȘI

  • Proiectați case de vis complete cu piscine și mai multe etaje
  • Lăsați-i pe Sims să se căsătorească, să facă copii și apoi priviți-i cum devin copii mici și preadolescenti
  • Îngrijiți animalele de companie, creșteți grădini, chiar și coaceți sau prăjitură
  • Oferă tăi tăi cariere și câștigă Simoleoni pentru a-și face situația
  • Finalizează obiectivele pentru Puncte pentru stilul de viață, apoi cheltuiește-le pe articole la modă
  • Trăiește cu Sim-ii tăi în timp real (când este zi sau noapte pentru tine, este același lucru pentru Sim-ii tăi!)

Principala diferență dintre FreePlay și jocurile anterioare Windows Phone este elementul în timp real. Tot ceea ce face Sim-ul tău (persoană virtuală) are nevoie de timp pentru a se finaliza - timp pentru care l-ar lua în viața reală, practic. Simii tăi nu fac nimic atunci când nu te joci, așa că va trebui să-i verifici pe toate zilele pentru a progresa.

Free to play mecanică

Ne bucurăm întotdeauna să vedem un alt joc compatibil Xbox pe Windows Phone, în special de la editori importante precum EA. Acum că acordul de exclusivitate EA și Nokia s-a încheiat, se pare că jocurile EA vor fi disponibile pentru toți. Sims FreePlay și Tetris Blitz se lansează ambele ca jocuri gratuite, în timp ce exclusivități Nokia au fost eliminate toate elementele gratuite (la bine și la rău).

Cea mai mare parte a distracției din jocurile cu Simți este decorarea unei case și acțiunea de bunuri noi cu care Sims să interacționeze. Aceste lucruri, desigur, costă bani (Simoleeni). Sim-ul tău poate obține un loc de muncă, poate vinde legume pe care le cultivă și poate finaliza alte acțiuni pentru a câștiga bani. Desigur, acesta este un joc gratuit, astfel cumpărătorii pot cumpăra Simoleans cu bani reali.

A doua monedă a jocului, Punctele Lifestyle sunt folosite pentru a finaliza cronometrele și pentru a face lucrurile să mărgă mai repede, precum și pentru a cumpăra îmbrăcăminte și mobilier premium. Punctele Lifestyle pot fi cumpărat și prin achiziție în aplicație.

Pregătește-te să simulezi

The Sims FreePlay este o descărcare mare și, ca și alte jocuri Windows Phone 8, necesită aproximativ 4x spațiu liber suplimentar pentru a putea fi instalat. Doi gigaocteți de spațiu liber ar trebui să o facă.

Recumpărați că editorul chiar nu dorește ca jucătorii să trișeze jucându-se cu ceasurile telefonului lor. Ca atare, FreePlay necesită o conexiune la internet pentru a putea juca. Asigurați-vă că urmăriți trailerul video oficial de mai sus.

  • TheSims FreePlay – Windows Phone 8 (1 GB RAM) – 427 MB – Gratuit – Link magazin

Mulțumesc, Kyle S. și Kevin G., pentru sfaturi

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here