Directorul The Elder Scrolls Online discută despre expansiunea Deadlands, alăturându-se echipa Xbox

Sursa: Bethesda Softworks

The Elder Scrolls Online continuă să creeze drept unul dintre mai bune jocuri Xbox disponibil, deoarece dezvoltatorul ZeniMax Online Studios lansează foarte curând cel de-al patrulea pachet de conținut pentru povestea jocului Gates of Oblivion de un an. Intitulat The Elder Scrolls Online: Deadlands, îi duce pe jucători în Oblivion pentru a se ocupa de Mehrunes Dagon și a încheia acest capitol din tradiția Elder Scrolls, urmând cele trei capitole anterioare din Flames of Ambitious, expansiunea Blackwood și Waking. Flăcără.

The Elder Scrolls Online: Deadlands vine pe PC și Stadia în noiembrie. 1, în timp ce versiunea pentru consolă pentru jucătorii Xbox și PlayStation sosește în noiembrie. 16.

Mergând înainte

Abordarea amenințării lui Mehrunes Dagon nu a fost ușoară pentru echipă, care a înțeles importanța lui Mehrunes Dagon și Oblivion în The Elder Scrolls. „Totul a fost să găsim echilibrul potrivit al nostalgiei în timp ce nu creăm propriul drum”, spune directorul de creație Rich Lambert pentru Windows Central. El explică că, deși nu a fost o călătorie ușoară, experiența echipei cu expansiunea Greymoor, care i-a văzut pe jucători să se întoarcă la Skyrim, le-a oferit dezvoltatorilor încrederea necesară.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

A fost un an mare pentru joc, unul modelat de feedback-ul jucătorilor. Deadlands introduce două noi biomi și, în timp ce unul este focul și puciul clasic la care se așteaptă jucătorii, altul este un gol de terenuri pustii și furtuni. Este o bucată de tradiție nouă pe care echipa este dornică să o exploreze. Design-urile ambelor au fost modelate ca răspuns la plângerile jucătorilor cu privire la Elsweyr, peșterile în care erau adesea considerate dificile și confuze de navigat. Toate acestea au fost concepute pe măsură ce efectele pandemiei continuă să persistă.

Sursa: Bethesda Softworks

„Învățăm din nou cum să fim colaborativi”, spune Lambert despre tranziția la lucrul de acasă. „A lucra la un MMORPG, nu este atât de simplu ca să mergi pe lângă un birou, să vezi peste umărul cuiva și să spui „Hei, ce-i cu asta”?' Trebuie să rezervi întâlniri orice, ceea ce este cu siguranță pentru mai lent. Am redus domeniul de aplicare acolo unde a fost necesar pentru a asigura echilibrul sănătății și viața profesională a dezvoltatorilor noștri."

De asemenea, a venit într-un moment de schimbare majoră pentru studio, deoarece Microsoft a finalizat ZeniMax Media, aducând Bethesda Softworks ca parte a familiei primare Xbox, inclusiv ZeniMax Online Studios. Sunt încă primele zile, dar există un pic de colaborare încrucișată care să înceapă să apară.

„Încă încercăm să învățăm unii de la alții”, explică Lambert. „Sunt extrem de mulțumiți de succes ESO, sunt multe întâlniri, învață de la noi cum putem livra patru pachete de conținut într-un an."

Chiar și cu toate acestea, echipa a oferită o caracteristică uriașă în expansiunea Blackwood, adăugarea Companions. Acesta a fost ceva despre care echipa discutase în interior lucrând de mult timp, dar a fost o provocare tehnică uriașă. Planificarea a început să se reunească în ultimii doi ani, pe măsură ce direcția jocului a devenit din ce în ce mai evidentă.

„A avut sens să nu dăm seama ce nu doream să fim”, explică Lambert. „Am vrut să fim în primul rând un joc Elder Scrolls.„Chiar și odată ce echipa a fost sigură că este ceva ce dorea să facă, Companions a avut nevoie de mult timp pentru a-și da seama din cauza costului de performanță. Dacă fiecare jucător are un însoțitor activ, tensiunea serverului este practică de două ori mai mare decât ar fi altfel, ceva la care echipa încă se uită.

Totuși, există mai multe la orizont pentru funcții Companion, mai ales pentru oricine simte dureri de dragoste. „Răspunsul jucătorului [la Companions a fost copleșitor de pozitiv”, afirmă Lambert. „Jucătorilor le place foarte mult conceptul de dragoste. Ar fi o greșeală majoră să nu introduc asta la un moment dat."

„Jucătorilor le place foarte mult conceptul de dragoste. Ar fi o greșeală majoră să nu introduc asta la un moment dat."

Pentru a primi mai imediat, Update 32, un patch care însoțește lansarea Deadlands, aduce un nou sistem Armory, care le permite jucătorilor să schimbe cu ușurință între diferite versiuni. Lambert spune că acest lucru a apărut ca un amestec de discuții interne și feedback din partea jucătorilor, menționând că „RNG pur poate fi crud.„Acest sistem este conceput pentru a elimina orice durere a schimbării între echipamente pentru diferite versiuni, promovând experimentarea.

Cu toate aceste schimbări, ZeniMax Online Studios este sigur că acum este momentul potrivit pentru ca jucătorii să intre, dacă nu au făcut-o înainte. „Este o adevărată experiență Elder Scrolls”, spune Lambert. „Poți să joci în ritmul, să joci solo, avem o mulțime de jucători care să joci doar pentru poveste. Este călătoria ta prin lumea ta personală, nu este vorba despre colectarea tuturor echipamentelor. Acest lucru vine de la sine dacă joci într-un anumit fel."

Lambert este un mare fan al lui Mehrunes Dagon și observă că, deși feedbackul a fost pozitiv pe tot anul, este nerăbdător să vadă ce cred jucătorii despre Deadlands. Studioul va organiza o retrospectivă la sfârșitul anului pentru a discuta cum a decurs 2021 foarte curând. Deadlands este pregătit să închidă unul dintre cei mai mari ani pentru The Elder Scrolls Online de până acum, cu o poveste de care jucătorii se bucură, dar, desigur, ZeniMax Online Studios lucrează din greu la ceea ce urmează după. Ce este asta, mai exact?

„Ceva care este foarte, foarte diferit”, spune Lambert chicotind.

The Elder Scrolls Online este disponibil în prezent pe Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, PC, PS5, PS4 și Stadia. Jocul de bază este inclus și în abonamentul Microsoft Xbox Game Pass pe consolele Xbox.

Mehrunes Dagon îl așteaptă

The Elder Scrolls Online: Blackwood

Tot ce ai nevoie

Dacă puteți începe în The Elder Scrolls Online, colecția Blackwood este calea de urmat, inclusiv totul din expansiunile anterioare, permițându-vă să jucați povestea în propriul ritm.

  • 60 USD la Microsoft

Cel mai bun din toate lumi

Abonament Xbox Game Pass Ultimate pe 3 luni

Xbox Game Pass și Xbox Live Gold într-unul

Xbox Game Pass vă oferă acces la peste 200 de jocuri pentru o taxă lunară. Xbox Game Pass Ultimate adaugă și Xbox Live Gold la pachet, astfel încât să puteți juca online cu prietenii. De asemenea, aveți acces la EA Play.

  • 45 USD la Microsoft
  • 45 USD pe Amazon

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here