Elden Ring oferă provocări opționale în Legacy Dungeons

Sursa: Bandai Namco

Ce trebuie sa stii

  • A sosit o nouă rundă de previzualizări pentru Elden Ring de la FromSoftware.
  • Noile informații despre joc includ provocatoarele Legacy Dungeons.
  • Există, de asemenea, informații aprofundate despre locul în care se află Elden Ring în comparație cu jocurile Dark Souls și cu ritmul mai rapid Sekiro: Shadows Die Twice.
  • Elden Ring este programat să sosească în ianuarie. 21, 2022.

FromSoftware și Bandai Namco's Elden Ring vine anul viitor și o nouă rundă de previzualizări aruncă lumină asupra a ceea ce mai este rezervat cu acest joc de rol ambițios.

Vorbind cu Washington Post, FromSoftware a explicat câteva dintre caracteristicile cheie pe care jucătorii pot aștepta cu nerăbdare în joc. În timp ce majoritatea inelului, Elden permite jucătorilor să călătorească rapid din orice punct și să-și cheme calul, există excepții sub forma Legacy Dungeons. Acestea sunt concepute ca experiențe mai dificile din care jucătorii nu pot călători rapid, cum ar fi un castel imens care amintește evident de Palatul Boletarian din Sufletele Demonilor.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Sărituri și furtive se întorc de la Sekiro: Shadows Die Twice. Cu toate acestea, acțiunea de pace nu mai este sincronizată de precizie, bazată pe ritm, a aventurilor FromSoftware din 2019 și este, în schimb, mai potrivită cu jocurile tradiționale Dark Souls. De asemenea, ca și jocurile Dark Souls, va exista o zonă centrală cu o femeie care va ajuta jucătorii să urce nivelul.

În prezent, Elden Ring este programat să se lanseze în ianuarie. 21, 2022. Vine pe Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, PC, PS5 și PS4.

Succesorul lui Dark Souls

Elden Ring

Elden Ring...o, Elden Ring!

Elden Ring este următoarea epopee fantastică a lui FromSoftware, care se concentrează pe designul deschis într-un univers creat atât de președintele FromSoftware, Hidetaka Miyazaki, cât și de autorul A Song of Ice and Fire, George R. R. Martin.

  • 60 USD pe Amazon
  • 60 USD la Best Buy
  • 60 USD la Walmart

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here