Marketingul eficient va fi cheia succesului Microsoft Windows Mixed Reality

Creatorul HoloLens, Alex Kipman, a introduce capacitatea de a suprapune hologramă în lumea reală în câmpul vizual al purtătorului. amestec de conținut digital și lumea fizică, numită realitate augmentată (AR), zonă o extremă a continuumului realității mixte.

Realitatea virtuală (VR) este celaltă extremă în care utilizatorii sunt cufundați într-un mediu virtual care exclude complet lumea reală. Windows Mixed Reality, ca parte a Window 10, este proiectat pentru a alimenta ambele experiențe pe căști AR și VR de la prima și terță parte.

„(AR și VR) sunt doar etichete pentru diferite puncte din continuum-ul realității mixte." - Alex Kipman.

Kipman a spus că, deoarece API-urile Windows Mixed Reality fac parte din Windows 10, dezvoltatorii pot crea aplicații Universal Windows Platform (UWP) care funcționează pe HoloLens, precum și pe alte dispozitive Windows 10. Viziunea Microsoft de a deveni liderul industriei pentru calculul holografic prin furnizarea platformei pentru dezvoltatori și producători de dispozitive a fost evidentă chiar și atunci.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Poziția Microsoft de lider în industrie și obiectivul de a aduce calculul holografic în masă este o știre veche pentru pasionații de tehnologie. Problema, însă, este că acest lucru nu ai devenit încă o știre pentru consumatorii obișnuiți. This lipsă de mindshare este ironică, având în vedere că Microsoft a făcut în mod intenționat Windows 10, care acum are peste 500 de milioane de utilizatori, platformă pentru realitate mixtă. Din păcate cunoscute, capacități 3D și de realitate mixtă integrate în milioane de PC-uri rămân necunoscute pentru majoritatea consumatorilor. Între timp, rivalii captează atenția consumatorilor cu alternative lor AR și VR.

Așa procedează ei

Google Cardboard este soluția VR accesibilă a acelei companii pentru consumatori și studenți. Jocul extrem de popular Pokemon Go a integrat RA pentru milioane de utilizatori de Android și iPhone anul trecut. Și noul ARKit de la Apple, parte a iOS 11, aduce AR utilizatorilor de iPhone și iPad funcționează cu acest an.

Apple demonstrează AR în iOS 11 la WWDC 2017.

Consumatorii obișnuiți nu au nicio idee Microsoft conduce progresele în realitate mixtă din industrie cu HoloLens și căști terțe care acceptă Windows Mixed Reality. Dacă Microsoft nu captează în curând aprecierea consumatorilor, rivalii săi sau vor face. Microsoft s-ar putea găsi apoi depășit avantajul pe măsură ce consumatorii și, ulterior, dezvoltatorii și producătorii de dispozitive îmbrățișează opțiunile concurente.

Aceasta nu ar fi prima dată când Microsoft va învinge rivalii pe piață doar pentru a fi depășit de concurenți care au strategii de marketing mai agresive. Pentru a evita un alt „moment iPhone”, Microsoft trebuie să înceapă să-și comercializeze viziunea de realitate mixtă ... acum.

Mesajul Microsoft Windows Mixed Reality

Mesajul de marketing la Microsoft ar trebui să promoveze modul în care Windows 10, această platformă care se îngrijește de alimente VR pentru consumatori, cum ar fi furnizate de Dell, Lenovo, ASUS, Acer, HP și 3Glasses.

Pentru a demonstra capabilități AR ale Windows Mixed Reality, Microsoft ar trebui, de asemenea, să promoveze HoloLens, subliniind utilizarea sa actuală în industrii specifice, cum ar fi educația.

This abordare promovează ambele extreme ale continuumului realității mixte. Evidențierea Windows 10 ca platformă pentru VR și AR prin parteneriate, combinată cu promovarea aplicațiilor reale ale AR prin HoloLens, poziționează Microsoft să comunice consumatorilor o parte adesea trecută cu vederea a viziunii sale de realitate mixtă: crearea de conținut pentru consumatori pentru medii AR și VR. Aceasta este o parte necunoscută a viziunilor Microsoft 3D pentru toți și creatorii de realitate mixtă.

Cu aplicația Paint 3D (aplicația Paint reimaginată de la Microsoft), comunitatea Remix 3D și viitoarea aplicație Windows Capture 3D, Microsoft oferă consumatorilor instrumente necesare pentru a crea cu ușurință conținut 3D care poate fi utilizat în medii de realitate mixtă. Din păcate, Microsoft încă nu a articulat acest mesaj consumatorilor.

De la Paint 3D la realitate mixtă

Paint 3D face parte din Windows 10 Creators Update și este esențial pentru viziunea companiilor de a aduce 3D tuturor. Într-o postare recentă, am întrebat „dacă 3D este pentru toată lumea, de ce Microsoft nu comercializează Paint 3D nimănui?"

Aplicația permite utilizatorilor să creeze sau să importe imagini 3D, să le editeze și să le partajeze cu Paint Remix, în aplicații precum PowerPoint, precum și în medii de realitate mixtă.

Acest ultim punct este important pentru creatorii Microsoft, 3D-pentru-toată lumea și viziuni de realitate mixtă, dar a primit foarte puțină atenție din partea Microsoft și a observatorilor din industrie. Deoarece Microsoft îi vede pe toți ca „creatori”, ne-a echipat să creăm conținut 3D pentru ceea ce vede ca următoarea schimbare în computerul personal: realitate mixtă.

Microsoft dorește ca consumatorii să creeze conținut de realitate mixtă.

Cea mai mare parte a concentrării pe realitatea mixtă a fost pe consumul de conținut AR și VR. Cu toate acestea, Microsoft oferă o soluție cuprinzătoare care oferă consumatorilor, prin Paint 3D și viitoarea aplicație pentru smartphone Windows 3D Capture, capacitatea de a crea conținut de realitate mixtă, de asemenea. Managerul Microsoft Megan Saunders a spus astfel:

Windows 10 permite conținutului dvs. 3D să curgă fără probleme nu numai pe ecrane, ci și în lumea dvs. Luați un obiect din lumea reală, capturați-l în 3D, editați-l în Paint 3D ... adu-l înapoi în lumea ta ca o hologramă sau du-l într-o lume virtuală.

Microsoft este singura companie cu o soluție cuprinzătoare de realitate mixtă care include un sistem de operare ca platformă de realitate mixtă, o soluție AR de ultimă generație în HoloLens, parteneriate VR și instrumente de creare a conținutului în realitate mixtă pentru consumatori.

3D ușor

În timpul introducerii Paint 3D, Microsoft a făcut referire la cei 100 de milioane de utilizatori ai popularului său predecesor Microsoft Paint. În ciuda lipsei inexplicabile de marketing, încadrarea către Microsoft a Paint 3D în acest context reflectă dorința ca acesta să devină un instrument de creare de conținut la fel de popular pentru consumatori.

În plus, conexiunea Paint 3D la viziunea de realitate mixtă a Microsoft conferă un grad mai mare de urgență pentru adoptarea aplicației.

Simplitatea sa, ca instrument prietenos pentru consumatori pentru crearea 3D, și calea pe care o creează pentru furnizarea de conținut pentru Windows Mixed Reality, poate introduce consumatorii în viziunea Microsoft de a integra realitatea mixtă ca următorul pas în computerul personal.

Calcularea holografică - nouă normalitate

Microsoft dorește să „normalizeze” crearea și consumul de conținut în realitate mixtă la nivel de consumator. Dacă are succes, Microsoft poate „închide bucla” între investițiile sale de vârf specifice industriilor cu Hololens și Windows Mixed Reality și modul în care utilizatorii și dezvoltatorii ar putea profita de crearea de conținut 3D pentru o realitate mixtă.

Microsoft ar trebui să comunice în mod agresiv cu Windows 10 este o platformă pentru realitate mixtă și că Paint 3D permite crearea de conținut 3D pentru o realitate mixtă pentru toată lumea.

Fiți siguri că, dacă Apple ar fi creat o platformă de realitate mixtă și o aplicație care transformă consumatorii obișnuiți în creatorii de conținut 3D care ar putea fi partajat și integrat în medii AR și VR, ați fi văzut deja reclame TV convingătoare care prezintă utilizatorii care creează, interacționează. cu și partajarea conținutului 3D.

Realitate mixtă de marketing

Dacă Microsoft dorește părtășia consumatorilor pentru investițiile sale în realitate mixtă, compania ar trebui să desfășoare sau campanie cuprinzătoare pentru Windows 10, care evidențiază caracteristicile specifice ale sistemului de operare.

O serie de reclame ar trebui să promoveze Windows 10 ca platformă pentru Windows Mixed Reality. Acest segment al campaniei ar completa orice reclamă pe care se îngrijesc partenerii le-ar rula pentru căștile lor VR. Aceste reclame ar putea include prezentarea hardware-ului partenerului, dar accentul ar fi o încercare de a crea o asociere în mintea consumatorilor între realitatea mixtă și Microsoft, prin intermediul Windows 10.

O serie suplimentară de reclame s-ar putea concentra pe comunicarea modului în care Paint 3D aduce tuturor crearea de conținut 3D și realitate mixtă. Acestea reclame ar putea prezenta copiilor și adulți care creează conținut 3D și ar putea prezenta aplicația Windows 3D Capture care este utilizată pentru a importa conținut 3D. De asemenea, ar putea arăta utilizatorilor care editează și aduc conținut 3D sub formă de hologramă sau obiecte 3D în AR și VR.

Microsoft trebuie să facă mult mai mult decât să anunțe noi funcții la evenimente și să creeze videoclipuri YouTube pe care doar tehnicienii le vor viziona. Trebuie să-și comercializeze viziunea de realitate mixtă către consumatori – înainte ca Apple și Google să facă lui Microsoft cu o realitate mixtă ceea ce am făcut cu smartphone-urile.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here