EE lansează apeluri Wi-Fi cu suport pentru Microsoft Lumia 640

Operatorul de telefonie mobilă din Regatul Unit EE a anunțat astăzi lansarea apelurilor Wi-Fi pe hardware-ul compatibil. Pentru telefoanele Windows, rețeaua acceptă inițial Microsoft Lumia 640. Dacă se întâmplă să vă confruntați cu o acoperire slabă a semnalului în interior, aceasta va fi nouă funcție utilă de care să profitați din plin de.

Ceea ce face apelurile prin Wi-Fi de la EE destul de interesante este modul în care serviciul folosește apelarea normală a telefonului, făcând funcția de accesibilitate celor care care nu sunt cunoscători de tehnologie pentru a se scufunda și a descărca aplicații sau a se juca cu numeroase setări. pentru a activa. funcţionalitate. Nu aveți nevoie de o aplicație suplimentară și nu există limitări. pur și simplu sunați și trimiteți mesaje ca de obicei.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Apelarea prin Wi-Fi este disponibilă de la lansare pe Lumia 640. Mai mult hardware va fi adăugat la gama de apeluri WiFi în săptămânile următoare. Apelul WiFi va fi disponibil pentru consumatorii lunar EE pay și aceștia micilor afaceri cu dispozitive compatibile. Acesta va fi disponibil și pentru clienții corporativi 4GEE cu dispozitive compatibile în această vară.

Consultați comunicatul de presă de mai jos pentru mai multe detalii.

EE LANsează apeluri WIFI PENTRU A FACE APELURI ȘI TEXTE DISPONIBIL ÎN FIECARE CASĂ

  • EE lansează primul serviciu de apeluri WiFi din Marea Britanie pentru a face apeluri și mesaje texte disponibile în fiecare casă conectată prin WiFi
  • Peste patru milioane de persoane din Marea Britanie care oferă pierd conexiunea în cel puțin o cameră din casa lor pot beneficia
  • WiFi Calling se lansează pe Lumia 640 și Samsung Galaxy S6 și S6 Edge și se pregătește să beneficieze mai mult de cinci milioane de bani de EE până în vară
  • Asociația Națională a Agenților Imobiliari, organismul lider al proprietarilor imobiliare profesionale din Marea Britanie, spune că apelarea WiFi poate împiedica vânzătorii de caz care suferă de pierderi din cauza acoperirii mobile slabe

7 aprilie 2015 - EE a anunțat astăzi lansarea apelurilor WiFi, care oferă apeluri și mesaje text în fiecare casă și birou mic conectat prin WiFi din Marea Britanie.

Prima lansare a apelurilor WiFi din Marea Britanie va ajuta peste milioane de oameni care spun ca patru pierd conexiunea mobila in cel putin sau camera din casa. Sondajul recent privind conectivitatea la domiciliu a mai constatat că un sfert dintre oamenii din Marea Britanie lucrează de acasă cel puțin o zi pe săptămână, iar 20% dintre aceștia piață apelul conectivității în timpul zilei, așa că WiFi va fi un mare beneficiu pentru țară. forța de muncă din ce în ce mai mobilă.

Pe lângă faptul că ajută oamenii din Marea Britanie în case și birouri mici/de acasă, apelarea WiFi poate schimba și valoarea casei dvs. Simon Gerrard, Președintele Asociației Naționale a Agenților Imobiliari a declarat: „Acoperirea mobilă devine din ce în ce mai importantă pentru oameni atunci când cumpără o casă – inovații ca aceasta îi pot ajuta pe vânzători să se asigure că maximizează valoarea casei lor și nu pierd. din cauza acoperirii mobile slabe."

Apelarea WiFi de la EE nu este ca servicii „exagerate” care permis apeluri WiFi. Apelarea WiFi de la EE folosește apelarea normală a telefonului și agenda de contact pentru a efectua apeluri, iar butonul text normal pentru a trimite mesaje text. Nu este nevoie de o aplicație, iar prietenii nu trebuie să folosească aceleași servicii de grup închis de utilizatori pentru a vorbi sau a trimite mesaje între ei.

Apelarea WiFi de la EE va fi disponibilă de la lansare pe Lumia 640 și de vineri, 10 aprilie, pe noi Samsung Galaxy S6 și S6 Edge. Mai multe dispozitive noi și existente vor fi adăugate la gama de apeluri WiFi în următoarele următoarele, iar până în vara anului 2015, peste cinci milioane de bani cu plata EE vor avea acces la apeluri WiFi.

CEO-ul EE, Olaf Swantee, a spus:

„Pierre acoperirii acasă este o frustrare majoră, iar apelul WiFi va face o diferență reală pentru milioane de clienți din Marea Britanie, de la apartamentul la subsol din Londra până la cele mai rurale caz din țară. Clienții noștri doresc să poată sună și să trimită mesaje, indiferent unde se află și nu vor să fie nevoiți să se gândească la ce aplicație trebuie să utilizeze sau dacă prietenii lor au un anumit serviciu terță parte."

Cercetările efectuate de ICM în numele EE în martie 2015 au descoperit că aproape o din zece persoane au o cameră sau mai multe în casa lor unde nu au conectivitate mobilă, iar acest lucru crește la 15% pentru cei care locuiesc în zonele rurale și semi- rurale.

Apelul WiFi va fi disponibil pentru consumatorii lunar EE pay și aceștia micilor afaceri cu dispozitive compatibile. Apelul WiFi va fi disponibil pentru clienții corporativi 4GEE cu dispozitive compatibile în această vară.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here