Recenzie căștile de gaming fără fir EasySMX V07W: comoditate la un buget redus

Sursa: Windows Central

Piața căștilor de gaming este plină de concurență acerbă. Mărcile premium precum SteelSeries, Turtle Beach și HyperX domină vânzările și împărțirea minții pentru consumatori, dar de multe ori această recunoaștere a șanselor sunt un preț. Uneori vrei doar un set cu cască ieftin, care să funcționeze.

Am petrecut timp cu căștile de gaming wireless ale unei recente am avut ceva mai puțin cunoscut și că sunt foarte multe, mai ales în vedere prețul. Dacă faceți cumpărături cu un mic mic mic, EasySMX V07W oferă o valoare incredibilă și performanță solidă.

Sari la:

 • Cum este calitatea sunetului?
 • Cum este designul?
 • Cum e confortul?
 • Ar trebui să cumperi?

Wireless a făcut la prețuri accesibile

Căști pentru jocuri EasySMX V07W

Concluzie: Căștile pentru jocuri fără fir EasySMX V07W oferă caracteristici excelente și flexibilitate pentru o fracțiune din prețul concurenței.

Pro

 • Configurare rapidă și ușoară
 • Răspuns impresionant la nivel scăzut
 • Punct de preț grozav
 • Lumină de accent RGB personalizabilă

Contra

 • Răspuns mediu și high-end neimpresionant
 • Fără wireless pe Xbox
 • Incomode audio Comenzi
 • 80 USD la EasySMX

Cum este calitatea sunetului EasySMX V07W??

Sursa: Windows Central

Categoria GameNameXXX
Compatibilitate Xbox (cu brad - 3.5 mm) PC/PS4 (Wireless - 2.4GHz) Comutator/Mobil (cu fir - 3.5 mm)
Conducător auto 40 mm
Proiecta Peste ureche
Timp de incarcare 2.5 minereu
Durata de viata a bateriei 8 minereu
Capacitatea bateriei 800mAh
Raza wireless 15 metri
Metoda de încărcare Micro USB
Preț 80 USD

Când revizuiți set cu cască, calitatea sunetului este aproape cel mai important factor, mai ales când vine vorba de jocuri. Sunetul impresionant poate ajuta playerul la scufundarea în experiență, iar calitatea audio slabă poate avea efectul complet opus. Un sunet excelent poate fi chiar diferența dintre a observa un inamic în timpul unui meci și o înfrângere dezamăgitoare. În timpul sesiunilor mele cu EasySMX V07W, am simțit că driverele sunt cu adevărat livrate în unele zone, în timp ce mă luptam în altele.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Să începem cu low-end, unde acest set cu cască strălucește absolut. Am fost cu adevărat impresionat de cât de mult impact în bas a oferit V07W. În timpul schimburilor de foci sau exploziilor din Cyberpunk 2077, acest lucru a adăugat o greutate impresionantă acțiunilor pe care personalul meu le realiza. Am putut simți zgomotul mașinii mele pornind sau ciocnirea cu vehiculele care care îl urmăreau. Dacă sunteți un fan al subbasului, acest set cu cască nu vă va dezamăgi.

Frecvențele medii și înalte, pe de altă parte, sunt o altă poveste. Deși calitatea audio nu a fost slabă, sunt puțin purist și am observat o pierdere distinctă de claritate în sunetele mai strălucitoare, cum ar fi spargerea sticlei sau dezvelirea armelor. Am putut observa imediat o diferență în liniile vocale ale personajului când jocuri de confort precum Smite. Este mai ușor de ignorat în jocurile axate pe acțiune, cum ar fi Gears 5 sau Call of Duty, dar nu te bazează pe o claritate clară de la acest set cu cască.

Cum este designul EasySMX V07W?

Sursa: Windows Central

Din punct de vedere al designului, EasySMx V07W este o cască de gaming destul de tradițională. Vine într-un negru simplu, cu perne peste urechi și o bențiță căptușită cu spumă, cu accente metalice. Arata ca multe altele de pe piata. This simplitate o face o alegere sigură, dar dacă ești cineva care dorește să adauge un pic de fler la configurația sa, ai opțiunea de a activa o lumină RBG care schimbă culoarea pentru energie maximă de joc.

Când vine vorba de confort general, nu am avut nicio plângere majoră cu V07W. Bentita căptușită și pernele pentru urechi au rămas destul de confortabile și în timpul maratoanelor extinse de jocuri. Cupele pentru urechi nu au fost excepționale în niciun caz, dar erau relativ moi și au oferit suficient de mult pentru a nu provoca disconfort în urechile mele. De asemenea, am putut să ies în bucătărie și să iau o gusta fără a pierde legătura, ceea ce adaugă câteva puncte serioase la factorul de confort.

Cea mai mare problemă a mea în departamentul de design constă în plasarea controalelor audio. Glisorul de volum și comutatorul de pornire/oprire a microfonului sunt situate de-a lungul cupei urechii stângi, iar accesul la acestea necesită un nivel incomod de precizie și finețe. În multe cazuri, a trebuit să scot căștile pentru a putea regla corect nivelurile audio sau să-mi dezactivez microfonul, ceea ce a fost deosebit de neplăcut în timpul sesiunilor intense PVP, în care comunicarea este critică.

Cât de compatibil este acest set cu cască?

Sursa: Windows Central

EasySMX V07W este compatibil cu orice dispozitiv care acceptă un 3.Conexiune de 5 mm, ceea ce înseamnă că este incredibil de simplu de transferat între diferite console, telefoane sau computer. Opțiunea de a deconecta microfonul de braț inclus a făcut, de asemenea, acest set cu cască mult mai viabil pentru a asculta muzica din mers. Am putut folosi rapid și ușor acest set cu cască pe Xbox, PC și chiar pe Switch.

Există câteva avertismente privind utilizarea fără fir a acestui set cu cască, doar anumite dispozitive acceptă receptorul wireless USB inclus. Dacă jucați pe PC sau PS4, veți putea profita pe deplin de EasySMX V07W 2.Comunicație wireless de 4 GHz, dar va trebui să utilizați 3.Cablu de 5 mm cu orice alt dispozitiv. Deci, deși acest set cu cască oferă jocuri wireless la un preț accesibil, este doar cu adevărat wireless cu câteva dispozitive.

Acestea sunt spuse, configurarea wireless pe computerul meu a fost ușoară și a durat literalmente mai puțin de 30 de secunde pentru a începe. Doar conectați receptorul USB, porniți căștile și sunteți gata. A fost atât de ușor. Făcând un test general al bateriei, am reușit să obțin o medie de 6-8 ore de utilizare continuă cu o singură încărcare. Acesta nu este lider în industrie în niciun caz, dar este mai mult decât suficient pentru o zi solidă de jocuri.

Concluzie: cumpărați căștile pentru jocuri EasySMX V07W?

Jocurile sunt un hobby scump și este perfect OK să faci cumpărături ținând cont de preț. Există o mulțime de companii care vor încerca să vă convingă că trebuie să cheltuiți peste 200 USD pentru a obține o cască de gaming de calitate, dar realitatea este de 200 USD în funcție de mulțime de bani. EasySMX V07W nu oferă în mod obiectiv aceeași experiență premium ca alte modele mult mai scumpe, dar la acest preț, nu se poate nega valoarea.

3.5 din 5

Acest set cu cască oferă un răspuns uimitor la nivel scăzut, capabilități wireless, personalizare distractivă și o mulțime de flexibilitate pentru aproximativ 80 USD (la momentul scrierii acestui articol, puteți obține pentru doar 59 USD de sărbători). În ciuda rezervelor mele cu privire la claritatea generală a sunetului și la funcționalitatea wireless limitată cu anumite dispozitive, vă recomandăm să continuați EasySMX V07W cuiva care dorește sau cască de gaming fără fir solid pentru PC la un preț imbatabil.

Wireless pentru mai putin

Căști pentru jocuri EasySMX V07W

Valoare imbatabilă

EasySMX V07W are caracteristici cheie precum 2.Wireless de 4 GHz, răspuns impresionant la bas și versatilitate incredibilă într-un pachet accesibil.

 • 80 USD la EasySMX

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here