Recenzie controlerul de jocuri cu fir EasySMX SL-9111: Câteva caracteristici premium la un preț accesibil cu bugetul

Sursa: Windows Central

În ultimii accesorii precum controlerul wireless Xbox Elite Series 2 și controlerul wireless Scuf Prestige au oferit posibilitatea de a beneficia de experiența majoră a joypadului convențional cu adăugiri precum palete din spate personalizabile și mânere texturate. Din păcate pentru portofelele noastre, aceste funcții premium vin de obicei la un preț premium.

Cu toate acestea, recent am trecut practic cu un produs care reușește să încorporeze unele dintre aceste calități pentru o fracțiune din preț. Iată părerile mele despre controlul de jocuri cu fir EasySMX SL-9111.

Recenzie controler de jocuri cu fir EasySMX SL-9111:

 • Pret si disponibilitate
 • Ce îți va plăcea
 • Ce nu-ți va plăcea
 • Competiția
 • Ar trebui să cumperi?

Controler de jocuri cu fir EasySMX SL-9111

Concluzie: Dacă sunteți în căutarea unui controler pentru PC cu fir cu opțiuni pentru butoane din spate personalizabile, acesta este un preț greu de învins.

Binele

 • Mânere texturate
 • Senzație ergonomică excelentă
 • Jumătate dintre butoanele din spate personalizabile
 • Foarte accesibil

Răul

 • Marginile joystick-ului sunt aspre
 • Dispunerea butoanelor ușor înghesuite
 • Două butoane din spate incomode personalizabile
 • 28 USD pe Amazon
 • 26 USD la EasySMX

Controler de jocuri cu fir EasySMX SL-9111: preț și disponibilitate

Sursa: Windows Central

Deoarece prețul este cu ușurință una dintre cele mai impresionante caracteristici ale controlului de jocuri cu fir EasySMX SL-9111, este important să subliniem valoarea acestui produs. Pentru doar 26 USD primești unele dintre funcțiile mele preferate ale controlului precum Xbox Elite Series 2, care în mod normal costă 180 USD. În prezent, puteți alege acest controler de jocuri cu fir de la Amazon pentru 28 USD sau direct de la EasySMX pentru 26 USD.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Controler de jocuri cu fir EasySMX SL-9111: ce vă va plăcea

Sursa: Windows Central

Categoria GameNameXXX
Compatibilitate Windows/Android/PS3/Amazon Fire Stick
Lungimea cablului 6.5 picioare
Vibrație Cinci niveluri reglabile
Butoane programabile 4 - M1, M2, M3, M4
Preț 26 USD

Ceea ce este imediat evident când cumpărați prima dată controlerul de jocuri cu fir EasySMX SL-9111 este câte multe inspirații luate echipa de proiectare a celui mai recent controler wireless Xbox. Forma rotunjită, ergonomică și mânerele texturate amintesc foarte mult de ultimele eforturi ale Microsoft, care adaugă mult confort la senzația generală. Fiind cineva care se joacă în principal cu controler Xbox, m-am simțit ca acasă controlerul de jocuri cu fir EasySMX SL-9111.

Un alt element pe care l-am apreciat foarte mult au fost butoanele personalizabile de pe partea din spate a controlului. Am fost răsfățat de paletele de pe Xbox Elite Series 2, mai ales când vorba vine de împușcături la persoana întâi în care nu vreau să-mi iau niciodată să degetul mare de pe stick-ul drept sau jocuri precum Monster Hunter: World care necesită un pic de gestionarea stocurilor bazată pe d-pad. Există patru butoane pentru personalizare în partea din spate a controlului de jocuri cu fir EasySMX SL-9111 și două dintre ele funcționează destul de bine. L-am programat pe al meu pentru a sări și a se eschiva în jocuri precum Overwatch și Dark Souls 3.

Pentru jucătorii care doresc să adauge un pic în plus, să poată, de asemenea, să activați sau să opriți sau serie de lumini LED în jurul butoanelor feței și a joystick-ului din dreapta. Acest lucru nu adaugă neapărat nimic de impact la jocuri, dar este o opțiune bună pentru cei care doresc doar să-și facă controlul să iasă în evidență.

Controler de jocuri cu fir EasySMX SL-9111: Ce nu vă va plăcea

Sursa: Windows Central

În timp ce senzația generală a controlerului de jocuri cu fir EasySMX SL-9111 este confortabilă și intuitivă, poziționarea butoanelor și marginile joystick-ului lasă mult de dorit. Butoanele de personalizare din centrul controlului ocupă o mare parte a proprietății imobiliare, făcând d-pad-ul, stick-urile și butoanele de vizibilitate înghesuite. Aș scăpa cu plăcere de controlul Turbo trucat pentru a oferi celorlalte butoane mai mult spațiu de respirație.

De asemenea, este destul de dezamăgitor faptul că două dintre cele patru butoane din spate personalizabile sunt în esență inutilizabilă din cauza unei poziții incredibile de incomode. A trebuit să-mi arcuiesc degetele în poziții foarte nenaturale pentru a apăsa butoanele cele mai apropiate de interiorul controlului.

La început, mi-a plăcut textura și greutatea joystick-urilor de pe EasySMX SL-9111, dar cu cât le foloseam mai mult, cu atât deveneau mai neplăcute. Capacele ambelor bețe sunt subțiri și ușoare, ceea ce face ca să folosească să se simtă rapidă și rapidă. Din păcate, pentru că sunt atât de subțiri, am descoperit că în cele din urmă au început să-mi frec marginile degetelor mari după câteva ore de utilizare. Acesta este ceva care părea să dispară după câteva zile de utilizare, dar cu siguranță a existat o perioadă de ajustare incomodă.

Controler de jocuri cu fir EasySMX SL-9111: Competiție

Sursa: Windows Central

Nu există o mare concurență directă în gama de prețuri sub 30 USD care oferă un set de caracteristici ca și controlerul de jocuri cu fir EasySMX SL-9111, dacă puteți face fără butoanele din spate personalizabile, Amazon Basics Xbox One Controlerul cu firul vă oferi. în continuare mânere texturate, un buton centrat pe Xbox și aspecte ale joystick-ului. I-am acordat chiar și cea mai bună alegere de buget din lista noastră de cele mai bune controlere pentru jocuri pe computer.

Pentru un preț puțin peste dublu la controlerul de jocuri cu fir EasySMX SL-9111, puteți cumpăra și controlerul oficial Xbox wireless, care oferă o senzație similară a mâinilor cu flexibilitatea conectivității wireless. Rafinamentele minore aduse modelelor anterioare îl fac unul dintre controlerele mele favorite pentru jocuri.

Controler de jocuri cu fir EasySMX SL-9111: ar trebui să cumpărați?

Sursa: Windows Central

Ar trebui să cumperi asta dacă ...

 • Căutați un controler PC de valoare
 • Vă bucurați de senzația noului controler wireless Xbox
 • Doriți opțiunea pentru butoanele din spate personalizabile

Nu ar trebui să cumperi asta dacă...

 • Doriți să utilizați acest lucru cu majoritatea consolelor de jocuri
 • Preferi dispoziții mai spațioase ale butoanelor
 • Vrei să folosești toate cele patru butoane din spate

Controlerul de jocuri cu fir EasySMX SL-9111 este un exemplu excelent de cost vs. avertismente. Fără îndoială, include o cantitate impresionantă de caracteristici și funcționalități într-un pachet incredibil de prieteni cu bugetul, dar această valoare nu vine fără propriul set de dezavantaj. Cu toate acestea, dacă sunteți în căutarea unui controler în stilul Xbox pentru computer și puteți rămâne sub 30 USD, acest lucru va duce cu siguranță la bun sfârșit.

3.5 din 5

Cu o formă generală și o senzație șocant de asemănătoare cu cel mai recent controler wireless Xbox și o colecție solidă de caracteristici premium, cum ar fi mânerele texturate și butoanele programabile, controlul de jocuri cu fir EasySMX SL-9111 oferă jucătorilor o modalitate de a experimenta. unele dintre beneficiile controlerelor de elită fără plătind peste 100 USD. Dispunerea strânsă a butoanelor și marginile aspre ale joystick-ului ar putea fi o problemă pentru unii, dar la acest preț, aceste plângeri sunt mai ușor de ignorat.

Controler de jocuri cu fir EasySMX SL-9111

Concluzie: Controlerul de jocuri cu fir EasySMX SL-9111 este o opțiune solidă pentru jucătorii de PC cu buget redus, care doresc extra, cum ar fi mânerele texturate și butoanele din spate programabile.

 • 28 USD pe Amazon
 • 26 USD la EasySMX

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here