Recenzie scaun EasySMX Gaming: a făcut doar pentru mine

Sursa: Windows Central

Am căutat cel mai bun scaun de gaming din jur încă de când ultimul meu scaun s-a tăiat la bază, făcându-se cad pe spate. Sunt un tip mai mare - care plutesc în jur de 270 de lire sterline în majoritatea zilelor - și scaunele de gaming standard au limite de greutate pentru oamenii mult mai mici decât mine. Când EasySMX m-a contactat pentru a-și revizui scaunul de gaming rezistent, am profitat de șansa.

Jocuri în confort

Scaun de gaming EasySMX cu spatar inalt

Concluzie: Scaunele de gaming nu sunt adesea considerate pentru oameni mai mari și pot fi inconfortabile. EasySMX este proiectat având în vedere acest lucru și este extrem de confortabil, indiferent de dimensiunea dvs.

Binele

  • Limită de greutate de până la 350 de kilograme
  • Cotiere reglabile
  • Spatar reglabil pentru scaun
  • Umeri și scaun largi

Răul

  • Construcție dificilă pentru o singură persoană
  • Tetieră ciudată
  • 196 USD la EasySMX

Confort de lungă durată

Scaun pentru jocuri cu spătar înalt EasySMX: Ce îmi place

Sursa: Windows Central

Nu sunt un tip mic. Umerii mei sunt lați, iar fundul meu este mare. Cele mai multe scaune de gaming pe care le-am folosit se bazează pe designul scaunelor cu găleată de la mașinile de curse și, ca atare, tind să fie restrictive pe părțile laterale ale corpului. Atât scaunul, cât și umerii scaunelor de gaming au aripi concepute pentru a te ține confortabil pe loc în timp ce joci, dar pentru mine sunt prea mici și îmi amorțesc picioarele, iar umerii îmi sunt mereu strânși. Nu este un sentiment grozav.

EasySMX pare să fie proiectat având în vedere confortul mai presus de orice.

Scaunul EasySMX este diferit. Cu o limită de greutate de 350 de lire sterline - majoritatea scaunelor de gaming se încadrează în terenul de 180 până la 220 de lire sterline - acest scaun este proiectat având în vedere corpul meu. Scaunul este mai întins, cu o curbă mai mică, ceea ce face mai confortabil să stai pe el, iar aripile umerilor sunt late și par să se potrivească exact umerilor mei. Spătarul scaunului este, de asemenea, reglabil, iar cunoașterea că scaunul este conceput pentru a suporta greutatea suplimentară mă face să mă simt mult mai confortabil relaxându-mă în el.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

EasySMX este proiectat având în vedere confortul, mai presus de orice. Cotieră este complet reglabilă în modul în care nu m-aș fi gândit, dar sunt de acord cu totul. Ele pot fi ridicate și coborâte pentru a se potrivi cu lungimea brațului dvs., dar și mutate înăuntru și afară pentru a vă susține mai bine antebrațele. Ca un mic truc suplimentar, cotierele se răsucesc și se răsucesc cu aproximativ 10 grade. Mi s-a părut util acest lucru în special atunci când joci jocuri pentru PC cu o tastatură și un mouse. Cotiera mea pentru mâna mouse-ului este răsucită în afară, iar mâna tastaturii este răsucită pentru a-mi susține brațul în poziția WASD. Este un mic plus surprinzător de util pe care îl ador într-un fel.

Construcție complicată

Scaun de gaming EasySMX cu spatar inalt: Ce nu imi place

Sursa: Windows Central

Nu există prea multe de ce să nu-i placă la scaunul de jocuri cu spătar înalt EasySMX. În contra, am scris că tetiera este puțin ciudată, ca o pernă în formă de U care se înfășoară în jurul urechilor când folosesc.

Construirea este, de asemenea, puțin dificilă cu o singură persoană, dar într-adevăr, acest lucru nu este în detrimentul experienței generale. Am reușit să-mi construiesc singur scaunul, deși a trebuit să-l echilibrez pe canapea, cu câteva insulte adăugate. Dacă poți, cere pe cineva să te ajute. Dacă nu puteți, nu vă faceți griji, o veți termina.

Exact ce am nevoie

Scaun pentru jocuri cu spătar înalt EasySMX: ar trebui să cumpărați?

Sursa: Windows Central

Îmi place foarte mult scaunul de gaming EasySMX. Arată bine, se simte bine și îmi va dura mult timp. Vă puteți da seama că scaunul este proiectat pentru tipuri de corp mai mari, deoarece se simte solid, fără a-și pierde acreditările „cool” de joc.

4 din 5

EasySMX este, de asemenea, o recomandare ușoară. Indiferent de tipul de corp, scaunul este incredibil de confortabil, construit pentru a rezista și are câteva trucuri interesante pentru a face din confortul tău sau prioritate. Are acea estetică de joc pe care o cunoști și o iubești și chiar vine în roșu și negru oficial "GAMER©" dacă ai nevoie de el. Îmi place modelul negru și gri, deoarece este subestimat, dar dacă ești un streamer, s-ar putea să vrei ceva mai tare.

Jocuri în confort

Scaun de gaming EasySMX cu spatar inalt

Făcut pentru mine

Scaunul de gaming EasySMX pare că a fost făcut doar pentru mine. Limita de greutate îl face să se simtă robust, iar umerii largi mă fac să mă simt confortabil chiar și în timpul jocului.

  • 196 USD la EasySMX

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here