EA Play Live 2021: stream live, data și ora de începere și predicții

Sursa: EA

Ca și anii anteriori, Electronic Arts a decis să organizeze propriul eveniment în locul unei vitrine E3 adecvate. Deși a avut loc de obicei în aceeași muncă cu E3, compania a decis să o schimbe anul acesta, EA Play Live 2021 având loc la sfârșitul lunii iulie. A fost un an interesant cel puțin, din cauza pandemiei și nu avem o foaie de parcurs solidă pentru viitoarele jocuri EA.

Din păcate, unele nume mari sunt de așteptat să lipsească. BioWare a confirmat deja că nu va afișa nimic din Dragon Age 4 sau din următorul Mass Effect. Echipa Star Wars a EA a dezvăluie, de asemenea, că nu va avea nimic de până anul viitor. Skate-ul foarte așteptat va rata și spectacolul. Asta lasă jocuri precum Battlefield 2042 și jocurile sportive obișnuite precum FIFA și Madden NFL. Asta nu înseamnă însă că EA nu va avea nicio surpriză în mânecă.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Se învârte zvonuri că am putea vedea renașterea lui Dead Space cu un remake de la EA Motive, iar editorul are o mulțime de IP de care să se folosească în timpul prezentării de 40 de minute.

EA Play Live 2021: date și ora de începere

EA Play Live 2021 va avea loc joi, 22 iulie 2021, cu un pre-show care începe la ora 13:00.m. ET / 10 a.m. PT. Compania a dezvăluit că starul WWE Austin Creed va găzdui conferința de aproximativ 40 de minute. EA Play Live 2021 va fi transmis prin canalele oficiale ale EA din lume.

EA a organizat, de asemenea, câteva vitrine mai mici, care au condus la EA Play Live, care au evidențiat jocuri precum Madden NFL 22, FIFA și EA Originals de la studiouri independente.

Cum să urmăriți streamul live EA Play Live 2021

EA găzduiește EA Play Live pe multiplele sale canale de socializare. Am încorporat videoclipul YouTube, astfel încât să puteți vizualiza cu ușurință odată ce este live. Dacă YouTube nu este treaba, poți verifica pe Twitch, Twitter sau Facebook.

  • EA pe YouTube
  • EA pe Twitch
  • EA pe Twitter
  • EA pe Facebook

Anunțuri EA Play Live 2021: la ce să vă așteptați

Sursa: Electronic Arts Inc.

Am trecut deja peste ceea ce nu ar trebui să ne așteptăm. S-a confirmat că Dragon Age 4, Mass Effect, Star Wars și Skate nu vor face apariții. Cu toate acestea, nu înseamnă neapărat că ar putea fi ușor. EA produce unele dintre cele mai bune jocuri Xbox de acolo și, având mai multe studiouri sub centură, avem câteva jocuri de așteptat.

Una dintre cele mai mari vitrine din timpul evenimentului va fi probabil Battlefield 2042. Amplasată în viitorul apropiat, cea mai recentă intrare din franciza de lungă durată va fi lansată în octombrie. 22, 2021. Știm deja că va accepta salvarea încrucișată și jocul încrucișat, împreună cu multiplayer cu 128 de jucători, dar DICE este de așteptat să dezvăluie o treilea mod de joc la EA Play Live.

Jocurile sportive sunt întotdeauna o prezență mare la orice eveniment EA, iar acest lucru nu ar trebui să fie diferit, chiar dacă FIFA și Madden NFL 22 au avut propriile lor mini-vitrine înaintea evenimentului. În plus, nu am fi surprinși să vedem alte francize anuale precum NHL să facă apariția. De asemenea, se așteaptă ca EA să dezvăluie mai multe despre viitorul său meci de fotbal la colegiu.

Sursa: EA

Potrivit lui Jeff Grubb de la VentureBeat, EA Motive lucrează la un remake pentru Dead Space. Dacă zvonul este adevărat – și există șanse mari să fie – acesta ar fi titlul perfect pentru a încheia emisiunea cu. În ciuda celei de-a treia intrări, Dead Space este o franciză horror îndrăgită, pe care mulți s-au întristat să o vadă pusă pe gheață după închiderea Visceral Games. Se pare că remake-ul se inspiră din remake-ul Resident Evil 2 al Capcom, care a fost apreciat de critici la lansare. În cazul în care acest lucru zvon se va realiza, jucătorii se pot aștepta la o nouă experiență construită pe fundația originalului, dar cu o mecanică și o mecanică de joc grafică.

În afară de asta, nu m-aș aștepta la o mulțime de surprize mari. Un pariu sigur ar fi un anunț mai mic Apex Legends (Respawn tocmai anunțat un nou personaj) sau ceva despre viitorul Need for Speed, dar acesta din urmă a fost amânat până în 2022.

Oricare ar fi cazul, EA și filialele sale lucrează la o grămadă de jocuri, chiar dacă unele nu sunt încă pregătite să vadă lumina zilei. Spuneți-ne ce sperați să vedeți la EA Play Live în comentariile de mai jos.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here