EA Play Live 2021: Dezvăluiri de jocuri, trailere și tot ce a fost anunțat

Sursa: EA

EA Play Live este o conferință de jocuri digitale care, după cum sugerează și numele, se concentrează pe portofoliul tot mai mare de jocuri video la EA. EA Play Live 2021 tocmai s-a încheiat și a fost plin de mari și mici de care jucătorii pot să se agațe. Așa că nu trebuie să urmăriți fiecare anunț sau să urmăriți întregul eveniment din nou, am reunit fiecare anunț major de la EA Play Live 2021.

Nu avem toate detaliile pentru fiecare joc prezentat la EA Play Live, dar jocurile EA se pot îndrepta către aproape orice platformă majoră de jocuri, inclusiv Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, PC, PS5, PS4 și Switch. Este prea devreme pentru aceste a spune, dar unele dintre jocuri s-ar putea să se alăture listei noastre cu cele mai bune jocuri Xbox.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Care sunt cele mai mari de la EA Play Live?

EA Play Live a fost un eveniment mai mic în marea schemă a lucrurilor, dar a avut toate câteva surprize pentru jucători. Dacă aici doar pentru cei mai dezvăluiți și sunteți, vă puteți acoperi. Iată toate EA cele1 majore de la Play Live 202.

Legendele GRID

Seria GRID este una dintre cele mai infame francize de curse și revine în mare măsură cu GRID Legends. Codemasters lucrează cu EA pentru a oferi cea mai mare experiență GRID de până acum, cu mai multe mașini, evenimente, o campanie completă și multe altele. Are GRID Legends ceea ce este necesar pentru a deveni unul dintre cele mai bune jocuri de curse Xbox?? Nu știm totul despre GRID Legends, inclusiv pe ce platformă se îndreaptă jocul sau chiar despre o dată definitivă de lansare. Știm că GRID Legends este așteptat la un moment dat în 2022.

Portalul Battlefield 2042

Battlefield 2042 este unul dintre cele mai așteptate jocuri ale anului, în special pentru fanii shooter-urilor la persoana întâi. Jocul arată deja fantastic și frumos haotic în fiecare trailer, dar EA Play Live 2021 ne-a oferit prima privire asupra Portal, un nou mod de joc care vine odată cu jocul. Portalul Battlefield 2042 combină elemente din toate jocurile anterioare Battlefield cu revenirea a șase hărți clasice, moduri de joc, arme, vehicule și capacitatea de a amesteca și potrivi orice fel. Deși nu este un editor de nivel, Battlefield 2042 Portal mărește masiv modalități de a juca în Battlefield.

Spațiu mort

Ultimul mare anunț de la EA Play Live 2021 a fost dezvăluirea Dead Space. Nu este o intrare nouă în franciză, ci un remake complet al originalului Dead Space. Tot ce am primit a fost un mic teaser care arată imagini și atmosferă îngrozitoare și cunoașterea că Dead Space se îndreaptă doar către Xbox Series X|S, PS5 și PC. Din păcate, nu știm prea multe despre proiect în acest moment.

Care este fiecare anunț de la EA Play Live?

Dacă căutați sau recapitulare completă și netăiată a tot ceea ce EA a arătat la evenimentul Play Live din acest an, nu căutați mai departe. Iată fiecare anunț de la EA Play Live 2021.

Trailerul dezvăluie GRID Legends

Apex Legends: Anunț de apariție

Trailer de joc Lost in Random

Anunțul Knockout City sezonul 2

Dezvăluirea portalului Battlefield 2042

Dead Space dezvăluie

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here