EA anulează actualizările pentru The Sims FreePlay pe Windows Phone”,

Dacă încă aveți o dependență de The Sims FreePlay pe Windows Phone, va trebui să vă descurcați fără conținut nou de acum înainte. EA a anunțat că versiunea Windows Phone a jocului nu va mai primi actualizări în viitor, lăsând jucătorii într-o perioadă dificilă.

Jucătorii sunt întâmpinați cu mesajul din joc văzut mai sus, iar Firemonkeys, studioul de dezvoltare din spatele The Sims FreePlay, a confirmat pe site-ul său web că încetează actualizările de conținut pentru joc. De la Firemonkeys:

Actualizarea pentru îngrijirea de zi din aprilie 2017 va fi ultimul conținut nou pentru platforma Windows Phone. Vom putea în continuare să oferim asistență tehnică pentru problemele curente.

Din fericire, nu pare că jocul va fi scos din magazin sau că va înceta să funcționeze. Veți putea în continuare să jucați împreună cu tot conținutul care a fost lansat până acum, dar nu veți putea verifica niciun conținut nou care ar putea ajunge pe alte platforme.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Din păcate, asta înseamnă că, dacă vrei să fii la curent cu conținutul, singura ta opțiune este să apelezi la un dispozitiv iOS sau Android.

Mulțumim lui @squaare pentru pont!

Descărcați The Sims FreePlay din Magazinul Windows

Este posibil să câștigăm un comision pentru achiziții folosind link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here