E3 2021: Fiecare joc Quest și PSVR anunțat la Upload VR Showcase

Sursa: Nick Sutrich / Android Central

S-ar putea să nu fie încă vară oficial, dar E3 2021 aduce deja jocuri cu tone de noi VR care vin pentru platforma Oculus Quest 2 și PSVR. Showcase-ul anual Upload VR a debutat cu mai multe jocuri noi, inclusiv unele noi jocuri VR pentru PC, care ar putea ajunge la PSVR 2 când va fi lansat în anul următor sau cam așa ceva. Dar să nu ne avansăm prea mult și, în schimb, să nu bucurăm de această vitrină imensă și de toate noile jocuri VR din acest an! oferă spectacolul în întregime în videoclipul de mai jos, și o colecție a principalului joc VR anunțat la E3 2021 mai jos!

Fracked

PSVR, Vara 2021

Cel mai recent titlu VR al dezvoltatorului nDreams, Fracked, se simte ca opusul jocului lor anterior, Phantom: Covert Ops. În timp ce Phantom a avut jucători așezați într-un caiac tot timpul, mergând pe traseul ascuns, Fracked îi vede pe jucători alergând, schiând, sărind și parcând printr-un peisaj înzăpezit, împușcând orice se mișcă. În multe privințe, Fracked simte că ar juca un film de acțiune, dar este mult mai interactiv decât multe jocuri PSVR au încercat vreodată să fie. nDreams caută viteză în aceasta și nu este prea diferită de acțiune constantă pe care o veți vedea în alte clasice PlayStation, cum ar fi Uncharted.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Larcenauți

Oculus Quest, Vara 2021

Larcenauts preia conceptul unui shooter multiplayer bazat pe eroi și îl transpune în VR într-un mod în care doar echipa din spatele Farpoint ar putea. Țintește-te în lupte 6v6 ca un jucător erou - acesta este un personaj cu abilități specifice pe care, sperăm, le vei folosi pentru a câștiga ziua - conceput pentru a ajuta jucătorii să-și perfecționeze un set de abilități specifice în luptele multiplayer bazate pe echipe. Trailerul de astăzi a prezentat VOD, un fel de personaj cu aspect de rechin, care se încadrează perfect în clasa de bătăi.

De asemenea, în trailer a fost inclusă și prima foaie de parcurs pe care am văzut-o pentru joc, care include toate caracteristicile pe care dezvoltatorii le-au planificat pentru joc, precum și perioada de lansare estimată.

O poveste din oraș

Oculus Quest, 15 iulie

A Township Tale, anterior o aventură RPG co-op exclusivă pentru PC VR, primește o versiune Oculus Quest completă cu toate capcanele și, desigur, o experiență fără fir! Lansare pe 15 iulie pentru doar 9 USD.99, fiecare jucător va primi propriul server pentru a invita prietenii împreună pentru aventură, precum și 1.000 de Talems - moneda din joc pe care jucatorii o pot folosi pentru a cumpara articole cosmetice. Jucătorii PC și Quest nu vor putea juca încrucișat la lansare, dar funcția este planificată pentru o actualizare viitoare.

A Township Tale este o experiență de aventură RPG în cooperare în care jucătorii pot invita la opt prieteni pe serverul lor virtual pentru a explora lumea, a lupta cu monștri, a căuta comori, a crea echipamente și chiar și a-construi propriul oraș. în care să trăiască. Fiecare jucător poate selecta o profesie de stăpânit, inclusiv fierărie, prelucrarea lemnului, minerit, tir cu arcul și multe altele. Fiecare dintre aceste stații de crafting necesită interacțiune fizică din partea jucătorului, săpat adânc în experiențe unice pe care le oferă luminos VR.

Campionatul NERF Ultimate

Oculus Quest, 2022

Un joc cu titlul NERF Ultimate Championship are nevoie de puțină prezentare. Este întruchiparea virtuală a unei activități esențiale din copilărie pe care aproape toată lumea o iubește. Fiind un titlu exclusiv pentru Oculu Quest 202, jocul va folosi siguranta2 pe deplin libertatea de miscare oferita de Quest, in timp ce vei alerga, te eschizi si, desigur, vei trage gloanțe NERF în alți jucători.

Locația secretă a dezvoltatorului descrie jocul ca un schimb de focusuri în echipă, cu meciuri rapide pline de culori vibrante, acțiune fizică intensă și o gamă largă de blastere care încurajează strategia și rejucabilitatea. Avatarurile jucătorilor și blasterele NERF vor fi personalizabile, asigurându-vă că personalitatea dvs. câștigătoarea este reprezentată corectă în arenă.

Valsul vrăjitorului: magie naturală

Oculus Quest, 6 iulie

O nouă expansiune pentru lumea vrăjitorilor VR adaugă zonele noi uriașe și un nou sistem magic dinamic care propune să se simtă la fel de natural ca sistemul de mișcare Aldin Dynamics. Acestea includ chiar și niște mecanici noi destul de surprinzătoare care utilizează microfonul Quest pentru a „pune particule magice în gura care vă vor modula vocea și îi vor da puterea de a provoca șoc care impactează obiectele și inamicii”, potrivit dezvoltatorului. Acum sună destul de magic! Această actualizare este gratuită pentru toți cei care vă îngrijesc deja jocul.

Cântec în fum

Oculus Quest, PSVR, Vara 2021

Song in the Smoke este un nou tip de joc de aventură de supraviețuire, care nu este doar setat complet în realitate virtuală, ci propune și să ofere o lume mai reală decât ați experimentat vreodată. Lumea misterioasă, preistorică a Song in the Smoke îi obligă pe jucători să creeze, să vâneze, să găsească hrana și să supraviețuiască în modul în care nu au mai făcut-o până acum în VR. Dezvoltatorul 17-BIT evidențiază în mod special unele dintre dinamicile unice ale sistemelor de luptă și de construire a lumii ale jocului în acest trailer de 9 minute în stil documentar, inclusiv AI avansată care devine precaut față de jucător când fac lucruri precum mâncarea și vânătoarea.

Lumina stelelor eterne

Oculus Quest, 17 iunie

Preluați controlul asupra unei întregi flote de nave în acest joc de strategie care întâlnește simulatorul spațial, unde gestionați fiecare navă din flota dvs. - inclusiv abilități speciale pentru fiecare navă - încercând să supraviețuiți în spațiu împotriva extratereștilor ostili. Marea atracție aici nu este doar strategie, ci și scara, puteți mări bătăliile sau câteva micșoare.

Dulce Predare

Sursa: Salmi Games

Oculus Quest, sfârșitul anului 2021

Sweet Surrender folosește acele culori dulci și docile ale unei discoteci din anii 70 pentru a pregăti scena pentru decorul său distopic roguelite. Traversați megaturnul și doborâți forțele inamice robotizate care se aplecă să elimine toți oamenii rămași. Un sistem agil de mișcare oferă jucătorilor orice posibil de a se lupta pe suprafață și de a se propulsa prin coridoare și camere, folosind o serie de arme, unelte și explozibili pentru a deschide calea. S-ar putea să găsești chiar și ziduri distrugabile de-a lungul drumului care dezvăluie secrete, stilul shooter-ului anilor 90! Urmăriți-l pe Steam pentru un trailer și o demonstrație care va apărea săptămâna viitoare.

Smash Drums

Oculus Quest (prin App Lab), 17 iunie

Uită de tăierea blocurilor, ce zici să iubești acelea să fie cât de repede pot, în schimb? Smash Drums duce conceptul familiar de joc de ritm la un alt nivel, schimbând instrumentul cu ceva mai visceral. Jocul se lansează pe Oculus App Lab în doar câteva zile!

Puzzle Bobble 3D

PSVR, 2021

Deja disponibil pe Quest, Puzzle Bobble 3D este o nouă interpretare a unui titlu clasic care schimbă perspectiva și îmbunătățește gameplay-ul într-un mod pe care numai VR-ul poate (fără a-l strica)! Potriviți acele culori și explodați acele bule în distracția arcade cu scoruri mari!

Scos din priză

Oculus Quest, până în 2021

Unplugged chitară cu aer la un nivel cu totul nou, duce funcția unică de urmărire a mâinilor a platformei Quest pentru a le permite jucătorilor să cânte muzica în viața reală, nu doar în cap. Marcus Henderson, chitaristul principal de la Guitar Hero, s-a alăturat echipa și face parte din upgrade-ul imens pe care jocul a primit-o de când s-a alăturat editorului Vertigo Games, inclusiv debutul The Offspring care vine în joc în acest nou trailer.

Sam & Max: De data aceasta este virtual

Oculus Quest, PSVR, Vara 2021

Titlul clasic Point & Click face prima mutare către VR, extinzând acele puzzle-uri complicate și dialoguri hilare în lumea virtuală, utilizând un stil de joc de tip escape room cu narațiunea fantasticului duo. Ești mai deștept decât glumele nesfârșite ale tatălui că Sam și Max îți vor arunca drumul pe întregii experiențe?? Va trebui să afli.

În Da Hoop

Sursa: Realcast

Oculus Quest (prin App Lab), PSVR, Disponibil astăzi

Amintiți-vă de zilele de glorie ale lui Chuck E Cheese când aveați scorul local cel mai mare la jocul arcade cu cercuri? În Da Hoop recreează această experiență, inclusiv o experiență incredibilă de urmărire a mâinilor pe Quest, care te va face să ridici mingi de baschet virtual cu mâinile tale reale și să le arunci prin cerc pentru un scor mare. Jocul PSVR va necesita controlere PS Move. HORSE nu are nimic despre asta.

Pistol Bici

Oculus Quest, PSVR, Vara 2021

Noile stiluri remixă arme și niveluri cu stiluri complete diferite, ați ghicit. În fiecare săptămână va aduce 2 stiluri noi în amestec, permițând jucătorii să folosească acele stiluri pentru a concura în clasament pentru jucătorul care se poate adapta cel mai bine la evoluția gameplay-ului. Noul mod de joc Bullet Hell este nou-nouț și îți va ține să te agaci și să te ghemuiești constant pe tot timpul nivelului - perfect pentru ziua piciorului! Cloud Head Games a tachinat și viitoarea expansiune din vestul sălbatic

Mă aștept să mori 2

Oculus Quest, PSVR, Vara 2021

Deși am văzut acum I Expect You To Die 2 de mai multe ori – și de această ar trebui să fie ultima dată, deoarece este aproape de fiecare trailer de joc dezvăluie scene noi, mecanici noi și narațiunea extinsă a sequelului uneia. dintre cele mai bune jocuri de spionaj din VR. Ca și originalul, jocul este plin de puzzle-uri mortale și umor ucigaș.

Windlands 2

PSVR, Vara trecută

Windlands 2 nu este deloc nou, dar jucătorii PSVR nu au reușit niciodată să joace amestecul său unic de platformă și shooter. Windlands 2 este un alt tip de platformă, cu un joc co-op, în care treceți peste niveluri și luați lupte masive cu șefi. Este o lume capricioasă acolo, dar cineva trebuie să o exploreze!

Blocajele în trafic

PSVR, 26 august

Urmează haosul multiplayer asincron în Blocajele de trafic, în care iei rolul unui controlor de trafic, încercând să împiedici tot iadul să se dezlege la o intersecție nebănuită. În timp ce o campanie cu un singur jucător este o mulțime de distracție, adevărată atracție a jocului constă în opțiunea multiplayer locală, care vă vedeți prieteni și familia - care stau pe canapea - folosește smartphone-urile pentru a face acea intersecție cât mai nebună posibil. Este un joc de petrecere incredibil disponibil pe Quest chiar acum și vine pe PSVR în august.

Dupa cazatura

Oculus Quest, PSVR, Vara 2021

Urmărirea lui Arizona Sunshine are loc într-un mediu de siguranță mai primit, cu tipuri diferite de zombi și promite o experiență mai unică cu fiecare joc. After the Fall oferă un joc co-op pentru patru jucători care are loc în pustiul înghețat al apocalipsei. În mod uimitor, Vertigo Games a reușit nu numai să funcționeze încrucișat între versiuni PC și Quest, ci chiar să menționeze același număr mare de inamici între versiuni.

Demeo: Tărâmul Regelui Șobolanului

Sursa: Jocuri de rezoluție

Oculus Quest, 28 iunie

Unul dintre hiturile smash ale VR de până acum în 2021 este Demeo, un joc de masă în stil D&D care reunește patru jucători într-un mod complet captivant. Nu vei arunca doar zaruri și vei muta piesele jucătorului; veți putea chiar să măriți complet fiecare piesă și să vedeți lumea din dimensiunea și perspectiva lor. The Realm of the Rat King este prima expansiune gratuită care vine în joc în această lună. Uită-te la Demeo pentru a vedea de ce ne-a plăcut jocul (și și tu o vei face)!

Blaston: Reprimare

Oculus Quest, 21 iunie

Actualizarea Crackdown adaugă un mod pentru un singur jucător la Blaston, care include un sistem de scor în stil arcade, medii nou-nouțe în stil cyberpunk și o mulțime de neon la amestec. Veți fi cu pistolul încet luptă împotriva noilor inamici pentru un singur jucător și veți câștiga jetoane de-a lungul drumului, care pot fi cheltuite pe melodii dulci și mini-jocuri de tip arcade actuale.

Sniper Elite VR

Oculus Quest, PSVR, 8 iulie

X-Ray Killcam face o revenire glorioasă într-un joc care nu se referă doar la a sta într-un turn și a luneca pe inamici dacă ești vine să crezi. Veți juca ca membru al Rezistenței Italiene în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, desfășurând misiuni ascunse în stil de asasinat și folosit mai mult decât pușcă de lunet. Acesta este unul care a fost creat pentru VR de când a apărut prima intrare în urmă cu mulți ani!

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here