E3 2015: Tot ce trebuie să știți despre Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2

Ieri ne-am uitat la Unravel, unul dintre cele mai surprinzătoare jocuri ale Electronic Arts din E3 2015. Jonathan s-a uitat și la Star Wars: Battlefront, probabil cel mai așteptat titlul publicului de jocuri din aceeași linie. Nu sunt un tip de împușcături la persoana întâi, dar sunt entuziasmat și pentru Battlefront. Cu toate acestea, este shooterul la persoana a treia de la EA pe care îl așteptăm cu mare nerăbdare: Plants vs. Zombies Garden Warfare 2.

Inițial Garden Warfare a fost lansat ca o exclusivitate cronometrată pe Xbox One și 360, unde a captat inimile jucătorilor tineri și bătrâni deopotrivă. Garden Warfare 2 va ajunge pe Xbox One, PlayStation 4 și Windows PC simultan la începutul anului viitor. O serie de apariție, cum ar fi noi personaje, hărți și moduri, transferuri de personaje din primul joc și suportați pentru ecranul, ar trebui să facă acest lucru sau să continue foarte utilă.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Am petrecut ceva timp de calitate jucând Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 la E3. Citiți mai departe pentru impresiile mele detalii, interviul dezvoltatorului și videoclipul despre joc!

Război în timp și spațiu

Călătoria în timp joacă foarte mult în Plants vs. Zombies 2, continuarea oarecum dezamăgitoare a jocului original PvZ tower defense. Același concept science-fiction apare în Plants vs. Zombies Garden Warfare 2, de asemenea, cu unele dintre noi niveluri care să acopere diferite epoci. Cineva s-a încurcat cu cronologia, de fapt, și lucruri arată sumbre.

Dr. Zomboss, liderul zombilor, a cucerit în sfârșit Suburbia, decorul jocurilor Garden Warfare. El face acest lucru trimițând noi zombi și tehnologii din viitor, schimbând valoarea luptei. Acum, plantele trebuie să pornească un atac disperat pentru a lua orașul înapoi. Ei vor face acest lucru cu ajutorul câtorva plante care călătoresc în timp

Eroi și răufăcători care se întorc

În Garden Warfare original, fiecare dintre cele două facțiuni avea patru clase principale din care să aleagă. Jucătorii ar putea, de asemenea, să deblocheze șase variante uriașe pentru fiecare clasă. Interesant este că PopCap și EA au ales să echilibreze plantele și zombii în mod asimetric. Plantele aveau o clasă corp la corp (Chomper) și o clasă lunetistă (Cactus), în timp ce zombii nu, de exemplu.

Toate aceste clase și variante revin în Garden Warfare 2. Nici măcar nu va trebui să le deblochezi din nou dacă ai jucat deja primul joc. Jocul detectează datele tale de salvare originale și importă (aproape) toate deblochările tale automate. Probabil că ar trebui să jucați ambele jocuri pe aceeași platformă pentru transferul la serviciu, dar nu știți niciodată. Partea tare este că jucătorii actuali pot continua să joace și să deblocheze lucruri, iar tot acest efort se va transfera și în noul joc.

Noua (noile) clase

Fiecare parte primește trei clase noi de date, iar acele clase vor avea propriile lor variații, precum cele originale. Noile plante sunt:

  • Lămâie: O portocală care călătorește în timp, vânătoare de recompense din viitor. Designul meu preferat al noilor plante.
  • Miez de porumb: Un veteran cu experiență care a ratat evenimentele din primul joc pentru că era într-un turneu de serviciu în străinătate. Acest tip se bazează pe Kernel-pult din jocurile principale PvZ. Prefer designul original, dar acesta se potrivește bine cu Garden Warfare 2.
  • Trandafir: Un alt personaj feminin din seria Garden Warfare, ea ar fi la fel de dulce sub orice alt nume. Rose este o vrăjitoare din viitor care a avut o viziune a zombiilor câștigând, așa că a călătorit înapoi în timp pentru a ajuta. Designul ei este oarecum neobișnuit dacă mă întrebați pe mine.

Abilități reale ale plantelor vor fi dezvăluite la o dată ulterioară. Știm mai multe despre noi zombi și puterile lor:

  • Imp: Cel mai mic și mai rapid personaj din joc, Imp poate chiar sări dublu. Prima sa abilitate (Impkata) implică folosirea pachetului de rachete pentru a se învârti în cerc, trăgând focari peste tot. De asemenea, poate arunca o grenadă gravitațională care aspiră plantele împreună pentru a le ucide ușor. În cele din urmă, Imp poate invoca un robot uriaș numit Z-Mech. Ca purist, sunt puțin trist că Impul nu poate să călărească pe un Gargantuar în loc de robot.
  • Z-Mech: Din punct de vedere tehnic, nu este propriul său caracter, dar Z-Mech-ul lui Imp are abilități unice. Atacul său principal este un lansator de rachete montat pe braț. Poate călca un picior pentru a provoca daune masive inamicilor. Abilitatea „Nebunia cu rachete” a lui Z-Mech dezlănțuie un baraj de proiectile de pe umerii săi. În cele din urmă, se poate autodistruge și permite Impulsului să continue să lupte.
  • Căpitanul DeadBeard: Deoarece zombii au acum teritoriu de apărat în Garden Warfare 2, au nevoie de un specialist pe distanță lungă precum DeadBeard, primul lor lunetist. Interesant este că, în mod normal, arma lui trage împușcături ca o pușcă. Mărirea îl face să se telescopeze și să acționeze ca o pușcă de lunetist. Deadbeard's Parrot Pal poate zbura pe câmpul de luptă, făcând caca pe plantele de desubt. A doua sa abilitate îi permite să se ascundă într-un butoi pentru a reduce daunele, detonând butoiul atunci când trebuie să scape. Abilitatea "Cannon Rodeo" a lui Deadbeard convoacă un tun puternic pe care îl poate conduce.
  • Super Brainz: Un zombi super-erou care a pierdut o cizmă și, de asemenea, prima clasă corp la corp a zombiului. Atacul său implicit cu pumnul poate combina de până la trei ori. Prima sa abilitate îl trimite să zboare înainte într-o lovitură, care poate fi executată și din aer. A doua sa abilitate arunca o minge de foc. Mișcarea "Turbo Twister" a lui Super îl învârte într-o tornadă, doborând adversarii înapoi. M-am distrat de minune jucând ca acest zombi, dar lipsa unui atac standard de sărituri este enervantă.

Joacă-te singur sau cu prietenii tăi de plante

Garden Warfare a început ca un shooter online exclusiv pentru multiplayer. Totuși, a oferit un mod care putea fi jucat în single-player sau split-screen (pe Xbox One și PS4): Garden Ops. Cu toate acestea, jocul necesita Xbox Live sau PS+ pentru a se juca chiar, asa ca nimeni nu poate sa-l cumpere pentru a-l juca offline.

Noul joc îmbunătățește în mod dramatic suportul offline. Acum puteți juca toate tipurile de jocuri în single-player fără a fi nevoie de Xbox Live sau PS+. Indiferent de modurile pe care le alegeți, jocul oferă roboți ca inamici.

Ecranul pentru 2 jucători s-a împărțit și el. Acum ambii jucători pot folosi propriile profiluri, făcând progrese și obținând realizări în mod independent. În cele din urmă, oamenii ar putea dori de fapt să joace pe ecranul divizat! Din păcate, jucătorii cu ecranul împărțit nu se pot alătura la jocurile online – o altă neglijență. Dar cel puțin pot echipele locale se luptă împreună cu roboții.

Jocul online s-a ajuns și el. Acum, jucătorii se pot alătura petrecerilor și se pot deplasa fără probleme între diferitele tipuri de jocuri online, fără teamă că cineva va fi lăsat în urmă. Dacă preferă să se joace doar cu prietenii, se vor bucura de nouă opțiune de jocuri private. Acestea sunt caracteristicile de bază ale celor mai moderne shootere online; Este bine să vezi că Garden Warfare 2 ajunge din urmă.

Zombie Ops

În timpul emisiunii, am încercat un nou mod de joc cooperativ: Zombie Ops. Funcționează la fel ca Garden Ops, dar cu echipele inversate. O echipă de până la patru jucători va juca ca zombi împotriva valorilor de plante AI. La fel ca Garden Ops, echipa de zombi va trebui să se lupte cu șefii uriași pe unele valuri. Șefii cu care ne-am confruntat erau Giga Torchwoods, cioturi gigantice de copac în flăcări.

Între anumite valori, Crazy Dave împrăștie acum cadouri pe hartă. Echipa va trebui să se grăbească să le apuce înainte de a începe următorul val. Cadourile pe care le-am luat conține bani, deși unul dintre ele ar putea conține și articole consumabile de apărare.

După finalizarea valului final, echipa de zombi trebuie să ajungă la un punct de evacuare și să supraviețuiască plantelor care se apropie timp de câteva secunde, la fel ca în Garden Ops. Zombie Ops s-a dovedit la fel de distractiv ca orice am jucat în jocul anterior – poate chiar mai mult.

Plante vs. Zombies: Garden Warfare 2 se preface a fi o continuare robustă care remediază majoritatea punctelor slabe ale primului joc. Se pare că noul joc nu va include un mod de campanie, dar suportul offline trebuie să asigure o experiență decentă pentru un singur jucător. Vom ști cu siguranță când Garden Warfare 2 va aduce lupta pe Xbox One, PlayStation 4 și Windows PC în primăvara anului 2016.

Aștepți cu nerăbdare acest joc? Spune-ne în comentarii!

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here