Dunky Dough Ball – un joc pentru Windows Phone cu un potențial care te-ar putea înnebuni

Dunky Dough Ball este un joc arcade provocator care te face să arunci sau minge de aluat în jurul unui labirint de obstacole, să strângi monede și, în cele din urmă, să aterizezi într-un castru.

Dunky Dough Ball este disponibil pentru telefoanele Windows cu memorie redusă și, așa cum este, nu este o pierdere de timp proastă a unui joc. Cu toate acestea, s-ar putea să vă înnebunească puțin în timp ce înțelegeți controalele de joc. Jocul Windows Phone are potențial cu o grafică decentă și un joc provocator, dar jocului par să lipsească acea caracteristică care să te atragă.

Meniul principal pentru Dunky Dough Ball la urmărirea cu opțiuni pentru a intra în joc, un link către site-ul web al trecetorului și către ecranul Despre. Jocul cu Dunky Dough Ball se bazează pe nivel, cu 80 de niveluri de abordat, care sunt împărțite în patru capitole.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

În partea de sus a paginii capitolului de jocuri, veți găsi linkuri către magazinul de jocuri, opțiuni pentru a debloca bile suplimentare de aluat și numărul de bile/monede. Magazinul de jocuri oferă opțiuni pentru a cumpăra mai multe mingi care sărită, să deblocheze mingi sărituri gratuite (aprecierea jocului pe Facebook, urmărirea pe Twitter etc.).) și opțiunea de a debloca stiluri de bile de aluat elastic.

Povestea din spate pentru Dunky Dough Ball te face să încerci să scapi de ghearele unui Chef rău și să-l arunci pe Dunky (aceasta ar fi mingea de aluat) printr-o lume plină de lavă fierbinte, ferăstraie mortale, dragoni și alte pericole pentru a ajunge în cele din urmă la siguranță. a vasului de scufundare.

Îți vei căutarea cu un nivel de tutorial care acoperă elementele de bază ale jocului.

Controlul Dunky se face atingând partea stângă sau dreapta a ecranului de joc. Atinge stânga și Dunky sare la stânga, atinge dreapta și el sare în dreapta. Dacă apăsați și mențin apăsat, Dunky pune un pic de entuziasm în spatele săriturii sale. Îți va lua puțin timp să stăpânești comenzile și l-am găsit adesea pe Dunky sărind cu prea mult fermoar. Singură problemă cu designul de control, este că uneori atingem suficient de departe în partea stângă a ecranului pentru a-mi activa Centrul de notificare Windows Phone. Nu este o afacere, ci mai degrabă ceva la care trebuie să fii atent.

Deși nu există pentru a-l arunca pe Dunky, există cărămizi albastre elastice și platforme mobile pentru a-l ajuta pe Dunky să-și dezvolte raza verticală. Doar săriți pe Dunky de câteva ori pe o cărămidă albastră și să vă bate capul în partea de sus a ecranului jocuri în cel mai scurt timp.

Cu fiecare nivel, scopul este de a colecta toate monedele care sunt împrăștiate pe ecranul de joc și de a ateriza în siguranță într-un bol de scufundare. Alături de pericolele plasate de-a lungul jocului, există plăcuțe albastre elastice și lifturi care îl vor ajuta pe Dunky să ajungă mai sus.

Unele dintre niveluri au o ușoară fără de puzzle, cu obstacole care trebuie mutate la locul lor pentru a-i permite lui Dunky să sară peste lava fierbinte și cheile care trebuie să colecteze pentru a debloca bolul de scufundare.

Fiecare joc de Dunky vă va costa o minge de aluat dacă nu colectați toate monedele, dar jocul începe cu 60 de abil de aluat și există o mulțime de oportunități pentru bile de aluat gratuit pe tot jocul. Dacă nu ai noroc, poți oricând să ridici câteva bile de aluat prin aplicarea.

Impresie generală

Dunky Dough Ball este un joc arcade ocazional pe care nu pot să nu simți că este un gust dobândit. Nu este un joc groaznic, dar pare să nu aibă acea atracție universală sau caracteristică cheie care te ține atras în joc.

Comenzile de joc vă pot înnebuni pentru primele niveluri și nu fiți șocați dacă îl trimiteți pe Dunky săritor peste tot, ca o superminge, până când simțiți cum să atingeți părțile laterale ale ecranului.

Jocul face o treabă bună, acoperind elementele de bază cu o grafică decentă și provocări de joc. Va crește ușor asupra ta, dar și simplu nu am putut scăpa de sentimentul că avea nevoie de mai mult. Poate că mai multă animație în personaje, elemente bonus sau mai multe stiluri Dunky din care să aleagă în afara porții ar ajuta să ofere jocului un pic mai mare. În general, jocul are potențial, dar cred că unii ar putea găsi că Dunky Dough Balls le lipsește puțin.

La ultima verificare, jocul Windows Phone trage în jos un rating de 5 stele, care poate fi o stea, poate o stea și jumătate, prea mare. Dacă încercați Dunky Dough Ball, spuneți-ne în comentarii ce părerești despre joc. Dunky Dough Ball este un titlu de joc gratuit din Magazinul Windows Phone cu oportunități de cumpărare în aplicație.

Descărcați Dunky Dough Ball pentru Windows Phone (gratuit)

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here