Noul plan de familie al Dropbox permite până la 6 persoane să împartă avantajele Plus pentru 17 USD pe lună

Sursa: Dropbox

Ce trebuie sa stii

  • Dropbox și-a lansat astăzi noul plan de familie.
  • Abonamentul vă permite să partajați beneficiile Dropbox Plus și 2 TB de spațiu de stocare între până la șase persoane.
  • Vă puteți folosi Dropbox Family acum pentru 17 USD pe lună.

Dacă ați dorit vreodată să împărtășiți abonamentul Dropbox în rândul familiilor dvs., acum puteți economisi niște bani în acest proces. Noul plan Dropbox Family vă permite să împărtășiți beneficiile Dropbox Plus între șase membri ai familiilor. De asemenea, include 2 TB de stocare partajată.

Nucleul abonamentului Dropbox Family este menținerea familiilor conectate. Pe lângă spațiul de stocare de 2 TB partajat între membrii familii, fiecare persoană are și acces la un folder partajat numit „Camera de familie." Aici puteți ține pe toți la curent cu fișierele și documentele care trebuie să partajate în familie.

Ca și în cazul altor planuri de familie pentru servicii de stocare în cloud, fiecare persoană va avea un cont separat pentru fișierele personale, în ciuda faptului că este acoperită de un plan cu o singură factură. Fiecare membru al familiei va avea, de asemenea, acces la parolele Dropbox pentru gestionarea autentificărilor, împreună cu backup pe computer pentru a sincroniza fișierele importante de pe computer și încărcare automată a camerelor.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Planul include și Dropbox Vault, care este un folder extra-securizat pentru a păstra fișiere și documente sensibile. Cu Dropbox Family, puteți desemna un anumit membru al familiei pentru a avea acces la Vault în caz de urgență.

Dropbox Family este disponibilă astăzi. Planul costă 17 USD pe lună, ceea ce este mult mai ieftin decât plata chiar și pentru două bine Dropbox Plus. Dacă puteți începe cu Dropbox Family, puteți și începe să configurați familia Dropbox acum.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here