Dropbox lansează o aplicație desktop revizuită, cu accent pe eliminarea dezordinei

Ce trebuie sa stii

  • Dropbox și-a lansat oficial noua aplicație desktop astăzi.
  • Actualizarea prezintă un aspect nou și își propune să doboare barierele cu o serie de funcții noi.
  • Noua aplicație desktop este disponibilă pentru descărcarea utilizatorilor Dropbox acum.

Dropbox a participat astăzi la conferința Work in Progress pentru a lansa oficial noua sa aplicație desktop. Aplicația, care a fost lansată ca parte a unui program de acces timpuriu în iunie, reprezintă o revizuire majoră pentru companie, concentrându-se pe eliminarea aglomerației din spațiul dvs. de lucru cu câteva funcții noi utile.

Noul Dropbox are un aspect proaspăt, dar compania a pus, de asemenea, un accent mare pe facilitarea realizării lucrurilor fără a se agita prea mult. Aplicația, de exemplu, vă permite acum să creați și să partajați documente Google și Microsoft Office chiar din bara de instrumente, deschizând o fereastră către Office Online sau editorul online Google odată ce ați numit fișierul. Toate modificările pe care le faceți vor fi apoi sincronizate cu Dropbox.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

O căutare unificată vă va permite să căutați rapid prin toate fișierele dvs., în timp ce puteți crea și comenzi rapide pentru orice site web din Dropbox.

Există, de asemenea, o mulțime de funcții noi axate pe facilitarea colaborării între membrii echipei în această actualizare. Dropbox Spaces este un nou hub pe care compania îl descrie ca o evoluție a folderului partajat, cu accent pe organizare. Veți putea previzualiza fișiere, cum ar fi randările AutoCAD, chiar dacă nu aveți aplicația sursă instalată, iar o nouă căutare de imagini bazată pe inteligență artificială poate ajuta la restrângerea lucrurilor analizând ceea ce este în fiecare imagine.

Dropbox atinge, de asemenea, AI pentru sugestii personalizate de fișiere și foldere, integrări în calendar și evidențieri ale echipei din noua filă „Pentru tine”. Asta în plus față de integrarea pe hârtie, @mențiuni, fixarea conținutului în spațiile de lucru și capacitatea de a atribui sarcini de făcut membrilor echipei pe fișiere.

Pentru mai multe, puteți consulta articolul complet pe blogul Dropbox. În caz contrar, puteți descărca noua aplicație direct din Dropbox acum.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here