Dragon Quest XI: De ce JRPG-urile sunt atât de ideale pentru streaming în cloud Xbox Game Pass

Sursa: Windows Central

Dragon Quest este una dintre acele francize de care am avut o conștientizare periferică, dar nu m-am răsfățat niciodată. În timp ce stilul de artă colorat este superb, din orice motiv, am decis cumva că jocul nu a fost conceput pentru mine. Poate că ani de RPG-uri vestice gri și sumbre mi-au modelat ideea despre cum ar trebui să arate jocurile pentru mine. Cu toate acestea, apariția Xbox Game Pass am descoperit un întreg univers și o comunitate de care altfel nu le-aș fi experimentat niciodată.

Dragon Quest XI este primul din franciză care ajunge pe platforma Xbox, disponibilă ca parte a Xbox Game Pass. În plus, Xbox Game Pass Ultimate, făcându-se acces prin intermediul dispozitivului mobil acest streaming în cloud xCloud. În cele din urmă, au avut porțiuni cloud a Xbox Game Pass, am decis să încerc și m-a făcut să realizez adevăratul potențial pe care îl are acest serviciu ca instrument de descoperire.

Jocuri JRPG din mers

Dragon Quest XI

40 USD

JRPG-urile clasice la această scară au devenit rare în peisajul modern, în special pe Xbox, ceea ce face din Dragon Quest sau bijuterie rare. Zeci de ore de distracție pe rând, înfășurate într-un complot distractiv cu imagini colorate, disponibil cu Xbox Game Pass.

  • Vezi la Microsoft Store

Ce este Dragon Quest XI?

Sursa: Windows Central

Avem deja o recenzie completă a Dragon Quest XI pe Xbox, dar iată un curs rapid rapid despre ce este exact.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Dragon Quest este una dintre cei mai vechi și mai legendare francize JRPG din istorie. Originalul a fost lansat în 1986 și este recunoscut pe scară largă ca primul RPG pentru consolă. Practic, toate RPG-urile ulterioare atrag o anumită influență din Dragon Quest, iar a rămas în fruntea genului în ultimii 35 de ani.

În timp ce unii dintre contemporanii lui Dragon Quest, precum Final Fantasy la început să exploreze alte genuri, Dragon Quest a rămas fidel formulei clasice pe rând, care a făcut populare JRPG-urile.

Sursa: Windows Central

Dragon Quest XI continuă tradiția cu încredere, oferind o experiență distractivă și ușoară, presărată cu tropi anime, grămezi de nostalgie și crește cu o lucrare de design uimitoare și inconfundabilă de la Akira Toriyama, faimosul Dragon Ball.

Dragon Quest XI s-a dovedit a fi o experiență satisfăcătoare până acum, cu lupte și progrese distractive, plasate într-o lume uriașă și variată, cu o poveste bine ritmată. În timp ce Dragon Quest XI în sine este o experiență relativă familiară pentru oricine a jucat vreodată un JRPG clasic, ceea ce m-a surprins a fost cât de bine a funcționat ca titlu pe platforma cloud Xbox Game Pass.

De ce funcționează atât de bine pe streaming în cloud Xbox Game Pass

Sursa: Windows Central

Dragon Quest XI are o mulțime de funcții și mecanici interesante și distractive, dar, în esență, rămâne un JRPG pe rând, cu un gameplay care a fost în mare parte nemodificat de zeci de ani. În ciuda accentului pe care îl pune pe paradigmele de design vechi, se potrivește vârfului de gaming în cloud ca o mănușă (sau o mănușă, în acest caz).

În ciuda accentului pe care îl pune pe paradigmele de design vechi de școală, se potrivește la vârful jocurilor în cloud ca o mănușă.

Practic, totul în Dragon Quest XI este pe rând, ceea ce elimină multe, multe probleme asociate cu jocurile în cloud și, sincer, cu jocurile mobile în general. Adesea, atunci când joci pe un telefon sau pe alt dispozitiv mobil, întreruperile și distragerile sunt destul de frecvente. Pot apărea notificări, solicitându-vă atenția. Dacă sunteți pe telefon, s-ar putea să vă faceți naveta sau în public, fiind nevoit să vă lăsați telefonul jos dintr-o dată. Într-un shooter cu ritm rapid, cum ar fi Halo, jocul într-un cadru care distrag atenția probabil nu vă va oferi o experiență de joc grozavă. Dragon Quest XI este proiectat perfect pentru multi-tasker.

Nu numai că lupta este pe tură, dar și dialogul și scenele. Cele mai multe momente de acțiune au loc în câteva secunde, înainte ca jocul să se întrerupă într-o casetă de dialog care vă permite să vă prindeți din urmă. Te ajută să ții pasul cu povestea dacă nu poți să-i acorzi toată atenția pentru câteva momente sau dacă ești forțat să-ți lași telefonul deoparte pentru o secundă sau două. Natura pe ture compensează, de asemenea, problemele care ar putea apărea odată cu scăderea calității latenței. Nu vei fi ucis din cauza decalajului în Dragon Quest sau în orice alt joc pe rând, de altfel. De asemenea, recapitulează evenimentele anterioare ale poveștii atunci când încărcați sau salvați anterioară, pentru a vă aminti de evenimentele care au avut loc cel mai recent.

Sursa: Windows Central

Dragon Quest XI are, de asemenea, comenzi tactile pe Xbox Game Pass, complet cu plasări personalizate de butoane, mai degrabă decât gamepad-ul software implicit. Deși poate fi iritant să te joci cu interfața tactilă, care uneori poate ascunde casetele de text și alte elemente ale interfeței de utilizare, este încă complet utilizabilă. Vă eliberează de a fi nevoit să transportați un controler. Majoritatea Xbox Game Pass necesită un titlu de control să fie prezent, ceea ce învinge punctul platformei într-o oarecare măsură, în opinia mea. Deși, există o mulțime de clipuri de telefon grozave pentru streaming în cloud Xbox Game Pass dacă preferați să comenzile tactile (ștecher nerușinat).

Folosind interfața tactilă în pat, în cele din urmă, m-a văzut absorbit de acest univers. Nicio barieră la intrare. Fără angajament de descărcare. Nu a trebuit să ia nicio decizie de cumpărare. Nu a trebuit să împerecheze un controler sau să folosești un suport de fixare pentru telefon. Deschideți literalmente aplicația și apăsați pe play. Acesta este cel mai bun joc în cloud Xbox Game Pass.

JRPG-urile de pe Xbox ar putea să aibă o expansiune cu Game Pass

Sursa: Windows Central

Nu sunt că aș fi încercat vreodată Dragon Quest XI dacă nu ar fi fost ușor de sigur să îl trag și să-l încerce pe telefonul meu. Sunt oarecum uimit că acest joc ideal pentru mine a stat acolo, practic de zeci de ani, și abia acum am încercat. Acum cred că nu este doar dintre cele mai bune jocuri JRPG de pe Xbox, ci și unul ușor printre cele mai bune jocuri în general.

Mi-a plăcut mult timp petrecut cu Dragon Quest XI, am mers și am preferat jocul utilizat reducerea Xbox Game Pass și chiar am investit într-un plus emblematic din metal slime de pe Amazon. Mi-am dat seama că aș fi devenit statistică despre care Microsoft le vorbește investitorilor și dezvoltatorilor săi, despre modul în care Xbox Game Pass conduce de fapt vânzări de jocuri, mai degrabă decât le diminuează.

Jocurile în cloud ale Xbox Game Pass sunt încă în versiunea beta din punct de vedere tehnic, cu servere blade mai puternice la nivel Xbox Series X, care urmează să fie lansate în restul anului și în 2022. Lamele Xbox Series X vor elimina delta tehnologică care există între Xbox Game Pass și unele dintre celelalte servicii de streaming în curs de dezvoltare.

Sursa: Windows Central

Cred că chiar și atunci când latența este fixată, JRPG-urile precum Dragon Quest vor rămâne cele mai bune exemple absolute ale jocurilor Xbox care funcționează cel mai bine pe un telefon. Îmi place cum Dragon Quest XI înainte jucătorului oportunitatea de a muta scenele și de a lupta manual. Îmi place cum recapitulează evenimentele anterioare ale poveștii după perioadele departe de joc, care, din cauza muncii și a vieții de adult, ar putea dura o perioadă destul de mare de timp.

Și sigur, nu este încă perfect în niciun caz. Textul nu se scalează foarte bine pe un afișaj mic, iar interfața tactilă se suprapune cu interfața de utilizare din joc, ascunzând casetele de text. În ciuda unor probleme de început, Dragon Quest XI exemplifica într-adevăr felul în care se simt acasă JRPG-urile în cloud și pe un smartphone, făcut cu atât mai dulce cu sincronizarea progresului între mobilul tău și Xbox-ul tău real. Microsoft poate chiar să fie de acord, având în vedere că acum avem și Octopath Traveler și altele pe platformă.

Dacă alții se confruntă cu măreția JRPG-urilor în stil clasic Xbox Game Pass, așa cum sunt eu, sperăm că alte francize absente de mult de la Xbox vor vedea că există o oportunitate de a avea. Ar putea ajuta la acoperirea notoriei lacune JRPG pe care Xbox a suferit-o de mult și cine știe, poate chiar să nu aducă sau să continue a Lost Odyssey. Se poate viza, corect?

Cel mai bun

Xbox Game Pass Ultimate

Treci jocul și pleacă

Accesați sute de jocuri pentru o taxă lunară mică, pe PC, dispozitive mobile și console Xbox. Există și o listă decentă de JRPG-uri.

  • De la 1 USD la Microsoft Store

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here