Dragon Quest Builders 2 ajunge pe Xbox Game Pass pe 4 mai

Sursa: Square Enix

Ce trebuie sa stii

  • Dragon Quest Builders este un spin-off axat pe construcția unei legendarei serie RPG create de Yuji Horii și Akira Toriyama.
  • Al doilea joc din această serie, Dragon Quest Builders 2, se îndreaptă spre Xbox după lansarea inițială în decembrie 2018.
  • Dragon Quest Builders 2 se lansează în Xbox Game Pass pe 4 mai 2021.

Fanii Xbox Game Pass și JRPG, bucurați-vă! Un anunț recent de la Xbox Wire a confirmat că Dragon Quest Builders 2 vine pe Xbox One, Xbox Series X|S (prin compatibilitate cu versiunea anterioară) și Windows 10 PC pe 4 mai, precum și lansarea în Xbox Game Pass (Cloud, Console). și PC). În timp ce acest spinoff al legendarei serie Dragon Quest, centrat pe creație, este atât pe Nintendo, cât și pe Playstation de ceva timp, aceasta va fi prima intrare pentru platforma Xbox.

Acesta este Dragon Quest Builders 2?

Pentru cei neinițiați, Dragon Quest Builders 2 este un spin-off inspirat de Minecraft al emblematicei francize JRPG creat de Yuji Horii, Akira Toriyama și compozitorul Koichi Sugiyama. Acest joc de rol de tip block-building păstrează stilul de artă fermecător și personaje ciudate ale seriei principale, dar se concentrează asupra gameplay-ului pe adunarea și construirea propriului oraș. În calitate de 'Master Builder', depinde de tine să-ți explorezi mediile în căutarea de resurse rare și să-ți aperii creațiile de hoardele de inamici atacatori.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Am jucat destul de mult Dragon Quest Builders 2 pe Nintendo Switch și așteaptă să nu mai joci modul multiplayer co-op cu câțiva prieteni pe Xbox. Cu progresie încrucișată pe consolă, PC și mobil prin cloud-streaming, acesta este un titlu fantastic de preluare și redare, cu o mulțime de timp de joc. Acesta nu este unul de ratat dacă ești fan Minecraft sau JRPG-urile clasice.

Cea mai bună ofertă în jocuri

Xbox Game Pass Ultimate

Sute de jocuri grozave la un preț lunar mic.

Cu un catalog din ce în ce mai în creștere de plăci impresionante și de la terți, Xbox Game Pass este o afacere greu de ignorat dacă joci pe Xbox și PC. Dacă nu ați încercat serviciul până acum, nu a fost niciodată un moment mai bun.

  • De la 1 USD/lună la Microsoft
  • 45 USD pe Amazon (abonament de 3 luni)
  • 15 USD pe Amazon (abonament pe o lună)

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here