DOOM Eternal, Forza Motorsport 7 și multe altele la Xbox Game Pass, Xbox Cloud Gaming în octombrie

Sursa: Xbox

Ce trebuie sa stii

 • Xbox Game Pass este un serviciu de abonament asemănător Netflix pentru jocuri, cu peste 150 de jocuri incluse până în prezent.
 • Jocurile vin și pleacă în mod constant de la Xbox Game Pass, cu mai multe adăugate în fiecare lună.
 • Microsoft tocmai a anunțat jocurile care vor veni în prima jumătate a lunii octombrie pentru Xbox, PC și Xbox Cloud Gaming.
 • Sunt incluse hituri mari precum DOOM Eternal și Forza Motorsport 7, precum și clasice precum Brütal Legend.

Luna înfricoșătoare a lunii octombrie este aproape la noi, așa că Xbox nu oferă o scurtă privire la toate jocurile care vin pe Xbox Game Pass în prima jumătate a anului. Tendința care a început luna trecută, continuă aici, cu ocazia despre jocuri care includ acum Xbox Cloud Gaming pe dispozitivul Android, precum și pe console și PC, care sunt toate incluse în Xbox Game Pass Ultimate. De asemenea, Xbox nu vrea ca oamenii să uite modul în care EA Play va veni la Xbox Game Pass Ultimate pe 10 noiembrie, lansând împreună cu Xbox Series X și Xbox Series S.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Jocurile adăugate includ pietre prețioase precum DOOM Eternal și For precum și Motorsport 7, precum și minunatul clasic Brütal Legend, care merită cu siguranță jucat.

Există, de asemenea, o mână de jocuri care părăsesc serviciul în octombrie, așa că asigurați-vă că verificați lista și jucați orice vă interesează înainte ca aceasta să dispară.

În curand

consultă mai jos toate titlurile care vor veni în curând pentru Xbox Game Pass și Xbox Cloud Gaming:

DOOM Eternal (Cloud și Xbox) - 1 octombrie

Unul dintre cei mai buni shooter-uri din 2020 vine pe Xbox Game Pass. Armatele Iadului au invadat Pământul și acum trebuie să devii Ucigașul într-o campanie epică single-player pentru a cuceri demonii peste dimensiuni și a distrugerea finală a umanității. Experimentați combinația supremă de viteză și putere în Doom Eternal – următorul salt în lupta înainte, la persoana întâi. Singurul lucru de care se tem

esti tu.

Drake Hollow (PC) - 1 octombrie

Drake Hollow este un joc de acțiune în cooperare, de construire a satelor, care se desfășoară în The Hollow – o oglindă rătăcită a lumii noastre – în care jucătorii construiesc și apără satele lui Drakes, iubitorii oameni de legume locale. Indiferent dacă sunt singuri sau împreună cu prietenii, jucătorii urmează îndrumarea unei corbi misterioase pentru a explora o lume generată dinamică de insule prinse în eter otrăvitor și pentru a-i ajuta pe Dracii să-și restabilească tabăra.

Brütal Legend (Xbox) - 8 octombrie

Comedia clasică de acțiune a Double Fine Productions, Brütal Legend, vine pe Xbox Game Pass. Urmărește aventura improbabilă a lui Eddie Riggs, un umil roadie (cu vocea lui Jack Black!) atras într-o lume alternativă de demoni noduri, fiare care suflă foc și muzică heavy metal. Brütal Legend îmbină hack-ul și slash-ul cu bătălii strategice uriașe, în timp ce Eddie și o trupă de eroi fideli luptă pentru a elibera lumea de un stăpân demonic. Cu o distribuție vocală vibrantă și apariții cameo ale unora dintre cei mai mari muzicieni rock din lume, Brütal Legend este o sărbătoare a tuturor lucrurilor heavy și metal.

Forza Motorsport 7 (Cloud, Xbox și PC) - 8 octombrie

Experimentați fiorul sportului cu motor la limită cu cel mai cuprinzător, frumos și autentic joc de curse creat vreodată. Forza Motorsport 7 este locul în care concurenții, drifterii, dragirii, tunerii și creatorii se reunesc într-o comunitate dedicată tot ceea ce este automobilistic. Conduceți mașinile visurilor dvs., cu peste 700 de vehicule uimitoare din care puteți alege, inclusiv cea mai mare colecție de Ferrari, Porsche și Lamborghini vreodată. Provocați-vă în 30 de destinații celebre și 200 de panglici, unde condițiile de cursă se schimbă fiecare dată când vă întoarceți pe pistă. Experimentați totul în 60fps superbă și rezoluție nativă 4K în HDR!

Ikenfell (Xbox și PC) - 8 octombrie

Un RPG tactic pe rând despre un grup de studenți la magie supărători. Utilizați mecanică de luptă bazată pe timp pentru a vă alimenta vrăjile și pentru a bloca atacurile, explorați sălile întortocheate ale unei vaste școli de magie, luptați cu monștri și șefi provocatori, găsiți tone de comori ascunse și descoperiți secrete întunecate care nu ar fi fost găsite. niciodata.

Plecând în curând

consultă mai jos toate titlurile care pleacă în curând la Xbox Game Pass și Xbox Cloud Gaming:

15 octombrie

 • Felix the Reaper (Xbox și PC)
 • Metro 2033 Redux (Xbox și PC)
 • Minit (Xbox și PC)
 • Saints Row IV reale (PC)
 • Stare de spirit (PC)

Înrudit: recenzia noastră completă DOOM Eternal Xbox One

Un catalog de jocuri

Xbox Game Pass Ultimate

Toate nevoile tale de jocuri, într-un singur abonament.

Xbox Game Pass Ultimate este cea mai bună valoare din toate jocurile?? Este posibil. Ultimate vă oferă abonamentul Xbox Live Gold, un abonament Xbox Game Pass atât pentru consolă Xbox, cât și pentru PC-uri Windows și Xbox Cloud Gaming pentru orice deplasare. Asta înseamnă acces la jocuri, cu mai multe adăugate tot timpul, pentru un singur abonament lunar.

 • 45 USD pe Amazon (abonament de 3 luni)
 • 15 USD pe Amazon (abonament pe o lună)

Xbox Game Pass

Principal

 • Obțineți Xbox Game Pass pentru doar 1 USD
 • Xbox Game Pass: tot ce trebuie să știți
 • Acesta este Xbox Game Pass Ultimate?
 • Cel mai bun Xbox Game Pass pentru Xbox One
 • Cel mai bun Xbox Game Pass pentru PC

Streaming de jocuri Xbox

Principal

 • Xbox Project xCloud: tot ce știm
 • Cum să joci Xbox Project xCloud Preview
 • Cele mai bune accesorii Project xCloud
 • Cele mai bune telefoane pentru Project xCloud
 • Cele mai bune monturi pentru controler pentru Project xCloud
 • Lista de jocuri Xbox Project xCloud

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here