Nu vreau actualizări obligatorii pentru Windows 10? Microsoft are un instrument pentru a bloca unele

Microsoft are la dispoziție un instrument care ar trebui să se dovedească util celor care doresc să împiedice instalarea unor actualizări Windows 10. Microsoft a făcut astfel încât Windows 10 să descarce automat toate actualizările disponibile (pentru a ajuta la combaterea problemelor și a vulnerabilităților intenționate), dar nu fiecare actualizare merită descărcată, mai ales dacă provoacă instabilitate a sistemului.

În timp ce timpul de selectare individuală exactă a actualizărilor pe care doriți să le instaleze Windows, instrumentul Microsoft vă va permite cel puțin să împiedicați cele mai recente drivere de plăci grafice să vă distrugă sistemul atent calibrat. Au existat probleme cu lansarea driverului Nvidia pentru testerii Windows 10. Din fericire, acest pachet de la Microsoft ar trebui să împiedice apariția acestor situații.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Pachetul KB3073930 vă permite să ascundeți sau să blocați actualizările Windows 10, precum și noile versiuni de drivere. Acest lucru vă permite să căutați orice probleme cu cele mai recente versiuni și să decideți dacă doriți sau nu să le implementați. Deși instrumentul în sine este pentru programul Windows 10 insider, se observă că instrumentul ar trebui să funcționeze cu versiunea finală, care urmează să fie lansată pe 29 iulie.

Sursa: ZDNet; multumesc, tushar_kp, pentru pont!

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here