Nu ratați șansa de a obține Ring Video Doorbell Pro, prietenos cu Windows, la un preț ridicol de mic

Dacă nu sunteți familiarizat cu Thrifter, este un site Windows Central, care se concentrează pe găsirea și furnizarea celor mai bune oferte pentru aproape orice, mai rapid decât orice alte site-uri concurente. Misiunea lui Thrifter este să vă economisească bani. Și fac o treabă grozavă.

Ring Video Doorbell Pro Exclusiv Doorbuster

Suntem mari fani ai Thrifter și toate ofertele sale sunt demne de remarcat. Dați această ofertă Ring Video Doorbell Pro este serios legal. Pur și simplu nu vei găsi acest lucru la un preț mai ieftin, așa că ai avut ochii pe unul sau crezi că cineva din viața ta i-ar plăcea, acum este momentul să acționeze.

Pentru un anumit context, editorul nostru executiv Daniel Rubino, care, sincer, poate fi greu de impresionat, a dat această sonerie digi sau recenzie încântătoare vara trecută, împreună cu un rating de 4.5 din 5 stele. De la Rubino:

Ring se evidențiază ca una dintre acele companii care nu numai că se descurcă bine [smarthome, dar și de fapt înflorește

[Cele produse sunt de înaltă calitate și

aplicații 10 pentru mobil și articole Windows fac treaba.

Aceasta este soneria smartphone-ului pentru utilizatorii de Windows.

Citiți recenzia completă a lui Rubino pentru mai multe detalii:

Recenzie Ring Video Doorbell Pro: O sonerie inteligentă pentru Windows 10

Poți să-ți arunci numele în pălărie de mai jos sau să sari la poșta noastră dedicată acestui Thrifter "doorbuster" pentru toate detaliile despre ofertă și despre cum să intri în acțiune. Deoarece această ofertă este atât de dulce, există doar un număr limitat de sonerii disponibile, așa că trebuie să participați la un fel de tombolă pentru șansa de a câștiga. Dar toate acestea vor merita dacă vă asigurați un Ring Video Doorbell Pro pentru 99 USD.95 și economisiți 140 USD din prețul obișnuit cu amănuntul.

Nu dormi cu această afacere.

Thrifter Black Friday Doorbuster: Ring Doorbell Pro pentru 100 USD

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here