Nu ratați cel mai mic preț pentru Synology NAS preferat pentru începători

Stocarea atașată la rețea (NAS) este ceva pentru care puteți să nenumărate mii, și asta înainte să vă gândiți chiar la hard disk-uri pentru stocarea tuturor datelor. O carcasă (sunt multe la vânzare de Vinerea Neagră) este de obicei cea mai bună cale de a merge pentru mulți oameni, deoarece asamblarea unui computer și rularea unui software NAS personalizat nu este doar mai avansată, dar poate fi durată de cap dacă probleme. sunt sustinute.

Synology fabrică unele dintre cele mai bune carcase NAS de pe piață, iar DS220j este NAS-ul companiilor pentru 2020, prieteni cu bugetul. Nu este cea mai accesibilă carcasă NAS de la Synology, dar este de departe cea mai bună opțiune de valoare pentru a afla totul despre ce poți face cu un NAS. Momentan, pentru Black Friday, este la vânzare doar 136 USD.

Synology DiskStation DS220j | 34 USD reducere

DiskStation DS220j de la Synology nu este cea mai puternică carcasă NAS din jur, dar nu ar trebui să fie. Este accesibil și vine cu tot ce aveți nevoie pentru a afla mai multe NAS și despre cum vă poate transforma casa.

  • 136 USD pe Amazon

Ceea ce face ca Synology DiskStation DS220j să fie atât de bun nu este doar prețul, ci și ceea ce este inclus în carcasa albă. Există două locașuri de unitate, ceea ce vă permite să instalați două hard disk-uri și să vă bucurați de spațiu de stocare în valoare de TB. Acest lucru este mult bun decât pur și simplu să fie o singură unitate instalată în interiorul mai ieftin DS120j, care nu va oferi niciun fel de redundanță de date.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Cele două locații sunt unite prin Realtek RTD1296 1.procesor quad-core ARM de 4 Ghz, 512 MB de memorie RAM DDR3, două USB 3.0 porturi și un port LAN Gigabit. Mă concentrez pe utilizarea în recenzia mea Synology DiskStation DS220j, lăudând carcasa pentru câți prieteni pentru a începe, nu numai să instalezi hard disk-uri, ci și să pornești și să reglezi sistemul de operare DSM al Synology.

Va rula o mulțime de aplicații disponibile de la Synology și de la dezvoltatorii terți, deși va trebui să evitați să faceți ceva prea intens pe NAS. Nici măcar nu încercați să stocați și să vă transmiteți conținut 4K care trebuie să transmită orice formă de transcodare. Indiferent dacă poate un loc mic în care să stocați copii de economii, fișiere (și să vă anulați abonamentul de stoc în cloud) sau să configurați supravegherea acasă cu camere IP, totul este posibil cu DS220j.

Este deja o incintă accesibilă, dar Black Friday o face o perspectivă și mai atrăgătoare. Nu uitați că veți avea nevoie de niște hard disk-uri de calitate NAS, dar și acestea pot fi găsite frecvent la vânzarea de Black Friday.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here