Nu lăsați Prime Day să se încheie fără să verificați aceste oferte Samsung QLED 4K TV Prime

Vânzarea masivă de 48 de ore Prime Day a Amazon începe să se încheie, dar mai este ceva timp pentru a verifica cele mai bune oferte Prime Day, deoarece multe sunt încă disponibile pentru cumpărarea până la miezul nopții în această seară. Ieri, vânzarea ne-a adus o multitudine de oferte la televizoarele inteligente Fire TV Edition, iar acum puteți obține economii masive la televizoarele Samsung QLED 4K la reduceri până la 30%. Cu prețuri stabilite de la 397 USD.99, există câteva modalități accesibile de a face upgrade la un nou televizor astăzi, precum și o mână de opțiuni mai scumpe dacă sunteți gata să faceți toate posibilitățile.

Ca și în cazul tuturor ofertelor Prime Day, veți avea nevoie de un abonament. Prime dacă sperați să obțineți oricare dintre aceste reduceri. voi începe o încercare gratuită de 30 de zile pentru a obține acces la reducere, precum și livrare gratuită de două zile pentru a cumpăra dvs. Prime Day și multe altele.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Până la 30% Reducere

Televizoare inteligente Samsung QLED

Amazon primește sau reduce până la 30% la prețul obișnuit la anumite televizoare Samsung QLED 4K între 32 și 65 de inchi, până la limita stocului în acest Prime Day. Aceste oferte exclusive necesită să utilizați un prim preț atunci când verificați pentru cel mai mic preț.

Doar timp limitat

  • Vezi pe Amazon

Cel mai accesibil model din această vânzare este cu siguranță un televizor drăguț, televizorul inteligent Samsung QLED 4K din seria Q50 de 32 de inci, disponibil la preț de 397 USD.99, deși pentru mai mult de 100 USD, televizorul inteligent QLED 4K din seria Q60T Samsung de 50 de inci este sau opțiune mult mai bună, care acum este redusă cu 150 USD. Acesta este un model Dual LED Quantum HDR care are chiar și Amazon Alexa încorporat pentru control vocal.

Cei care pot cheltui peste 1.000 USD pentru următorul televizorului au câteva alte opțiuni de luat în considerare în această selecție de televizoare Samsung, inclusiv popularul televizor inteligent 4K The Frame QLED LS03 Series 4K de 65 de inchi de la Samsung, care acum este cu puțin peste 500 USD. Oferta de azi reduce prețul la 1.497 USD.99.

Există și două televizoare 8K în vânzarea de astăzi, cu prețuri funcționale de la 2.297 USD.99: televizorul inteligent QLED 8K din seria Q800T Samsung de 65 inchi, care acum are o reducere de peste 1.200 USD și televizorul inteligent QLED 8K 8K Q900TS de 65 inchi de la Samsung, care este acum la vânzare pentru 3.997 USD.99 la 1.502 USD din prețul integral.

Asigurați-vă că vizitați vânzarea completă pe Amazon pentru a vedea mai bine toate televizoarele Samsung cu reducere disponibilă înainte ca Prime Day să încheie mai târziu în această seară.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here