Nu vă ștergeți contul de Facebook Oculus dacă doriți să vă păstrați jocurile

Sursa: Nick Sutrich / Android Central

Ce trebuie sa stii

  • Când dezactivează sau șterge un cont Facebook, utilizatorii sunt avertizați că și conținutul Oculus achiziționat este afectat.
  • Deoarece utilizatorii trebuie să se conecteze la un dispozitiv Oculus cu un cont Facebook, aplicațiile și jocurile achiziționate ar fi, de asemenea, inaccesibile.
  • Alte companii precum Microsoft, Sony și Nintendo au aceleași politici pentru conturile șterse.

Începând cu 1 octombrie 2020, Facebook a cerut tuturor utilizatorilor noi Oculus și tuturor utilizatorilor Oculus Quest 2 să se conecteze cu un cont Facebook înainte de a-și folosi căștile Oculus. Utilizatorii Oculus existenți își pot îmbina contul Oculus cu contul lor de Facebook, aducând astfel toate achizițiile existente pe Facebook. Ca urmare, dezactivarea sau ștergerea unui cont Facebook cu achiziții Oculus face imposibilă accesarea acestor achiziții. Acesta pare să fie un rezultat similar cu contul dvs. de Facebook interzis.

Twitter era tot atwitter astăzi, când oamenii și-au dat seama că, într-adevăr, dezactivarea contului lor de Facebook ar face ca jucătorii să piardă accesul la conținutul lor. Un număr semnificativ de oameni care au scris pe Twitter despre această situație au fost înfuriați sau ofensați de ideea că ștergerea contului de Facebook al unei persoane ar putea duce la pierderea accesului la conținut. Se pare, din formulare, că dezactivarea contului dvs. face doar conținutul dvs. inaccesibil până când este din nou activ.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Pe de altă parte, ștergerea contului dvs. face imposibilă obținerea unei rambursări pentru articolele achiziționate și, de asemenea, șterge orice credit din magazin pe care l-ați fi avut. Nu este clar în acest moment dacă este sau nu posibil să recuperați accesul sau să transferați achizițiile. Am întrebat Facebook ce pot face jucătorii dacă își pierd accesul la contul sau îl dezactivează și dacă achizițiile vor fi sau nu transferabile într-un astfel de eveniment. Vom actualiza povestea odată ce vom avea aceste informații.

Privind în jur la restul industriei jocurilor de noroc, totuși, dezvăluie că aceasta este o practică comună. Dar nu doar industria jocurilor de noroc urmează această logică – este orice companie care se ocupă, în general, de achiziții digitale gestionate printr-un cont digital. Vezi, contul tău digital este identitatea ta digitală. Fără o identitate care să vă verifice identitatea, este imposibil ca o companie să vă acorde acces la o bibliotecă digitală achiziționată. Citirea termenilor și condițiilor pentru conturile Xbox de la Microsoft, conturile PlayStation de la Sony sau conturile Nintendo va oferi, de asemenea, un limbaj similar cu ceea ce folosește Facebook pe pagina de dezactivare.

Experimentează ceva nou

Oculus Quest 2

Lumi virtuale care vă vor uimi mintea

Oculus Quest 2 este cel mai simplu mod de a obține o experiență VR de calitate. Cu hardware uimitor și jocuri chiar mai bune, este drumul de urmat.

  • De la 299 USD la Amazon
  • De la 299 USD la Best Buy
  • De la 299 USD la Walmart

Este posibil să câștigăm un comision pentru achiziții folosind link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here