Controlerul Xbox Series X, Series S funcționează pe Xbox One?

Sursa: Windows Central

Cel mai bun raspuns: O fata absolut. Așa cum controlerele Xbox One au compatibilitate înainte cu Xbox Series X și Series S, nul controler are compatibilitate inversă cu Xbox One.

Compatibil invers cu Xbox One

Microsoft a făcut o mare parte din compatibilitatea nu numai a jocurilor, ci și a accesoriilor, între Xbox One, Xbox Series X și Xbox Series S. Și în timp ce hardware-ul existent este compatibil înainte, partajarea nu se termină aici, deoarece nu controler Xbox este compatibil înapoi cu Xbox One.

Asta înseamnă că, dacă iei un controler nou pentru Xbox One, un controler Series X|S este o alegere bună, nu în ultimul rând a uneia dintre noile sale caracteristici.

Funcționalitatea butonului de partajare funcționează pe Xbox One

Una dintre caracteristicile caracteristice ale noului controler wireless Xbox față de generația anterioară este butonul de partajare hardware. Și suportul pentru acest lucru este, de asemenea, compatibil cu Xbox One, ceea ce ar putea fi un motiv suficient pentru a alege unul.

Pe Xbox One cu controlerul standard, capturarea capturilor de ecran sau a clipurilor este un proces de două atingeri, mai întâi deschizând ghidul apoi apăsând fie X, fie Y, în funcție de ceea ce permite să capturați.

Cu noul controler, pe Xbox Series X|S sau Xbox One, o singură apăsare face sau captură de ecran sau apăsare lungă face sau captură video. Simplu, ușor și fără întreruperi ale jocului tău.

Renunță la cablurile micro USB

Un alt pentru controlul mai nou bonus față de cel vechi este că îmbrățișează USB-C pentru încărcare (cu un kit de redare și încărcare) sau conexiune prin cablu la consolă. Deoarece există șanse mari să utilizați acum USB-C în mai multe locuri decât micro USB, puteți arunca vechiul.

Compatibil invers

Noul controler wireless Xbox

Obține noul controler pentru vechea dvs. Xbox

Dacă încă nu ați sărit la Xbox Series X|S, puteți utiliza în continuare noul controler pe Xbox One, complet cu suport complet pentru noul buton de a participa.

  • 49 USD pe Amazon

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here