Warcraft III: Reforged merită cel mai mic scor Metacritic?

Sursa: Windows Central | Blizzard Entertainment

Săptămâna trecută, Blizzard a lansat Warcraft III: Reforged, deși v-ar fi greu să fi observat. Blizzard a făcut un marketing minim pentru joc în perioada premergătoare lansării, cu foarte puține expuneri de la dezvăluirea jocului la Blizzcon 2018.

Warcraft III: Reforged ar fi trebuit să fie, ar fi putut fi un slam-dunk total pentru Blizzard. Warcraft III a fost, fără îndoială, titlul care a încărcat de primăvară World of Warcraft, cu lumea sa captivantă, personaje intrigante și un joc RTS lider în industrie, care încă rezistă chiar și în 2020.

Ce tip a greșit?

De ce oamenii sunt nebuni

Sursa: Windows Central | Blizzard Entertainment

Blizzard a fost puțin sub microscop în ultima vreme, pentru ceea ce se simte ca niște defecțiuni majore aproape constante în cadrul activităților sale și în cadrul comunității sale de fani. Avem anunțul uimitor de surd al jocului mobil Diablo Immortal „pay2win”, urmat de interzicerea de mare profil (urmată de întoarcere ulterioară) a unui jucător de sport Hearthstone pentru sprijinirea publică a protestatarilor din Hong Kong care luptă pentru libertate. S-ar putea să fi crezut că Blizzard va învăța din a-și supăra fanii în mod repetat, dar din păcate, se pare că nu.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Când Warcraft III: Reforged a fost lansat săptămâna trecută, a devenit imediat evident că Blizzard făcuse reclamă fals pentru joc, cu funcțiile promise omise, în timp ce elimină caracteristicile fani din clientul de bază Warcraft III, care a preferat acum a fost complet înlocuit cu versiunea Reforged în Luptă.net.

Sursa: Windows Central | Blizzard Entertainment

Clanurile, profilurile și un sistem de ierarhizare au dispărut. Campaniile personale au fost, de asemenea, eliminate, conținutul generat de utilizatori devenind automat proprietatea Blizzard, deoarece compania încearcă preventiv să evite posibilitatea de a pierde un al doilea DOTA (genul a fost inițial inspirat de o campanie personalizată Warcraft III, care a explodat). cu League of Legends). Pierderea atât de multe funcții ale clientului de bază, precum și ale clientului de bază în sine, este o palmă în fața veteranilor Warcraft care au rămas cu jocul în ultimii 17 ani.

În cele din urmă, există o litanie de mici bug-uri și anomalii care trădează imaginea anterioară a lui Blizzard pentru calitate și lustruire. Interfața de utilizare este incredibil de lentă, elementele în mișcare ale interfeței de utilizare se suprapun adesea sau se îngheață, în propriile noastre teste. Oamenii au condamnat, de asemenea, animațiile „rigide”, cu aspect amatoresc (care au fost externalizate unui dezvoltator mai mic), în același timp fiind frustrați de fapt că filmele au ajuns pe care Blizzard le-a făcut publicitate anterior lipsesc acum în acțiune. De asemenea, unele unități Naga par să aibă urechi umane, ciudat faptului că au evoluat (devoluat?) de la elfi. DEPARTAMENT DE JOC.

Este chiar atât de rău?

Sursa: Windows Central | Blizzard Entertainment

Fiind un fan ocazional al Warcraft III, care sa bucurat de joc doar dintr-o perspectivă pentru un singur jucător, m-am distrat foarte mult întorcându-mă pentru a experimenta din nou evenimentele dinainte de World of Warcraft. Desigur, nu am jucat prea mult multiplayer, așa că trece peste asta dacă nu ești interesat de părerea mea.

Din punct de vedere vizual, Warcraft III: Reforged nu este deosebit de impresionant pentru standardele moderne, dar nu sunt sigur că cineva așteaptă să fie uluit. Este plăcut să mărească direct și să vezi personaje și modele detaliate, descrie într-un mod nemaivăzut înainte. Acestea sunt spuse, sunt de acord cu comunitatea în general că animațiile sunt dure, oferind Warcraft III: Reforged stilurile unui joc dintr-un studio mult mai mic, mai degrabă decât ceva care merită numele Blizzard.

Stilul artistic este, de asemenea, puțin ciudat pentru un joc Warcraft, aplecându-se mult mai departe spre realism decât jocul original sau chiar modelele Warcraft din MOBA de la Blizzard, Heroes of the Storm. Totuși, grafică nu este exact ceea ce aș descrie ca fiind proastă.

Sunt, totuși, frustrat că noile cinematografe prezentate anterior de Blizzard nu sunt de fapt în joc și, în schimb, avem aceleași scene izometrice Warcraft III de acum 17 ani, cu modele actualizate. Ar fi fost frumos să fi experimentat povestea într-o nouă dimensiune, alături de modificările pe care Blizzard plănuia să le facă pentru a alinia jocul cu noi știri stabilitate în World of Warcraft și diverse cărți recente. Blizzard a dat înapoi la asta, deși nu aveam idee că făceau asta până când nu am cumpărat jocul. Grozav.

Principala mea concluzie de la Warcraft III: Reforged este că, sincer, rămâne unul dintre cele mai bune exemple de RTS bazat pe poveste, cu toți acești mai târziu și în problemele ciudate. Este o dovadă a câte de grozav a fost originalul, că, în ciuda acestui strat dur de vopsea, sistemele orientate spre eroi, mecanica RPG ușoară și povestea captivantă îl fac încă mult mai interesant decât marea majoritate a jocurilor RTS moderne, la cel puțin pentru A mea. Totuși, aș fi putut merge în aceeași călătorie cu nostalgie fără să cheltuiesc prețul cerut de 30 de dolari.

Pentru fanii ocazionali, ca mine, au foarte putin, iar pentru fanii hardcore, functia fie lipsesc, fie sunt tulburi. Este frustrant că Blizzard nu pare să fi acordat jocului respectului pe care îl merită.

Blizzard ar fi trebuit să învețe din Age of Empires II: DE

Sursa: Microsoft

Microsoft a lansat Age of Empires II: Definitive Edition pentru a fi apreciat pe scară largă în acest an, după ce lucrate minute în comunitatea hardcore Age of Empires II pentru a aduce modernizarea unui joc cu un număr la fel de pasionați. Diferența dintre modul în care Blizzard și Microsoft au gestionat acele comunități respective se simte un pic ca noaptea și ziua.

Reacția împotriva Warcraft III: Reforged ar fi putut fi evitată

O mare parte din reacția împotriva Warcraft III: Reforged ar fi putut fi evitat printr-o comunicare mai bună, împreună cu faptul că Blizzard există la microscop clar. a nu-i nici o problemă dintre problemele cu jocul - sunt desigur de-a lungul timpului, dar Blizzard ar fi putut să se întâlnească asta dacă ar fi bine Warcraft III cu respectul pe care îl merită, în loc să spere să încaseze imediat pasiunea lor de decenii pentru franciză.

Microsoft a creat un program dedicat Insider pentru Age of Empires II Definitive Edition, așa cum face cu Xbox, Windows și multe dintre celelalte servicii și jocuri ale sale. Blizzard are forumuri și rulează servere publice de testare pentru unele dintre jocurile sale, dar acestea există rare înainte de lansarea unui joc. Warcraft III avea o versiune beta pentru multiplayer, dar nu cunosc vreun acces public de testare pentru povestea jocului, ceea ce i-ar fi permis lui Blizzard sa evalueze feedback-ul mai precis.

Sursa: Microsoft

După cum am observat mai devreme, am avut că Blizzard a anulat actualizarea planificată a poveștii lui Warcraft III până după ce am căutat-o ​​online, găsind un vechi articol Polygon despre această problemă, în care Blizzard descrie „feedback” vagi. ca motiv pentru a reveni asupra ei. Un fel de, nu știu, Programul Insider ar fi putut ajuta la difuzarea cuvântului un pic mai larg.

Age of Empires II oferă jucătorilor posibilitatea de a experimenta jocul așa cum era atunci când a fost lansat inițial sau versiunea modernizată, cu zeci de comutatoare și setări care le oferă jucătorilor control complet asupra experienței lor. Warcraft III: Reforged face și asta, dar nu este în niciun caz fel de extins ca ceea ce World's Edge și Forgotten Empires au făcut cu Age of Empires II: Definitive Edition. De ce să nu includă atât campaniile originale, cât și campaniile actualizate planificate și să le permită jucătorilor să modifice după bunul plac? Chiar și acum, site-ul web al Blizzard pentru Warcraft III descrie „patru ore de scene reforjate” ale jocului, în ciuda faptului că au fost eliminate.

O altă lovitură frustrantă adusă moștenirii lui Blizzard

Sursa: Windows Central | Blizzard Entertainment

Blizzard pare să se cimenteze rapid ca o companie care nu mai este în serios fanii. Probabil că nu ajută la compania a concediat câteva sute de oameni anul trecut, dintre care mulți au lucrat în QA și legătura cu comunitatea, pentru ca apoi să reclame acelea mai târziu.

Este foarte posibil ca nicio companie de pe pământ să nu aibă să-mi ofere mai multe ore brute de divertisment decât Blizzard Entertainment, motiv pentru care este atât de imposibil de frustrant să fii nevoit să scrii un alt articol ca acesta. Ce s-a întâmplat cu Blizzard-ul care a livrat jocuri când acestea au fost lustruite și gata? Ce sa întâmplat cu Blizzard, care a fost transparent cu fanii săi?

Sigur, mulți dintre cei care care trântesc jocul pe Metacritic sunt oameni care pur simplu sără în cel mai recent furgon de scandal pe care l-au văzut pe YouTube, dar pentru fanii real care sunt cu adevărat frustrați - sunt supărați pentru că doresc și doresc acelora. Blizzard înapoi. Warcraft III a fost absolut jocul greșit pentru a încerca să câștigi bani rapid.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here