Surface Pro 7 vine cu noul stilou Surface Slim Pen?

Cel mai bun raspuns: Nu, Microsoft nu include noul stilou Surface Slim cu Surface Pro 7, necesitând să-l examineze separat.

  • Cel mai nou stilou: Surface Slim Pen (150 USD la Microsoft)
  • Cea mai recentă tabletă Windows: Surface Pro 7 (de la 749 USD la Microsoft)

Ar trebui să cumpărați stiloul Surface Slim Pen?

Noul stilou Surface Slim Pen este un stilou reproiectat, cu încărcare wireless (numai pentru Surface Pro X, deocamdată) și o parte plată pentru a-l ajuta să se potrivească într-un încărcător cu suport. Dacă vă place să desenați pe tabletă și intenționați să profitați de ceea ce aduce un stylus la masă în ceea ce privește funcționalitatea, prețul poate merita.

Ai putea oricând să cumperi Surface Pro 7 fără unul pentru a începe și să vezi cum mergi.

Surface Pro reîmprospătat de la Microsoft

Microsoft a dezluit Surface Pro 7 următorul pas în linia Pro, luând tot ceea ce a făcut ca tabletele anterioare bazate pe Windows să fie atât de bune - inclusiv designul familiar Surface 2-in-1 - și adăugând câteva detalii notabile.

Portul USB Type-A a fost înlocuit cu USB Type-C, ceva ce fanii Surface sperau că va apărea de ceva timp. Aceasta este în plus față de un singur USB-A, ca și Surface Pros anterioare. Este un compromis necesar, care vă permite să continuați să conectați toate accesoriile și alte dispozitive care acceptă conectorul mai vechi.

Pentru specificații, obțineți un 12.Ecran Pixelsense de 3 inchi și opțiuni de 4 GB, 8 GB și 16 GB RAM LPDDR4x. Tipul de RAM, în special, ar trebui să reprezinte o creștere decentă a performanței față de RAM LPDDR3 inclusă în Surface Pro precedent. În plus, Microsoft a optat pentru cele mai recente procese Intel din a 10-a generație, cu opțiuni Core i3, i5 și i7 disponibile. Este o tabletă cu Windows.

Dezlănțuiți-vă creativitatea

Creion nou pentru suprafață

Stylus nou de lux

Surface Slim Pen a fost complet reproiectat, oferind un design mai subțire și încărcare fără fir pentru a completa Surface Pro 7, precum și alte componente hardware Surface.

  • 150 USD la Microsoft

Evoluția de suprafață

Microsoft Surface Pro 7

Și mai multă putere

Surface Pro 7 poate arăta ca model mai vechi de Surface Pro, dar această ultimă iterație a Microsoft adaugă un port USB Type-C și cele mai recente procese din a 10-a generație de Intel.

  • De la 749 USD la Microsoft

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here