Surface Laptop 2 are un slot de blocare Kensington?

Cel mai bun raspuns: Nu, Surface Laptop 2 nu are un slot de blocare Kensington, dar există opțiuni pentru a vă asigura dispozitivul.

  • Microsoft: Surface Laptop 2 (999 USD)
  • Compulocks: Tableta Blade Surface și Blocarea Surface Book (50 USD)

Fără slot de blocare

Kensington a devenit standardul când vine vorba de securizarea dispozitivelor precum laptopurile și chiar tabletele. Multe dispozitive au un slot dedicat care vă permite să utilizați un dispozitiv de blocare Kensington pentru a vă asigura dispozitivul, dar Surface Laptop 2 nu. Kensington produce încuietori pentru aproape fiecare dispozitiv Surface, inclusiv Surface Book, Surface Pro, Surface Go și chiar Surface Studio, dar compania nu face unul pentru Surface Laptop 2.

O parte din motivul acestei omisiuni este că laptopului Surface îi lipsește slotul dedicat pe care îl are pe multe dispozitive. Aceasta înseamnă că va trebui să atașați un suport fizic sau un suport al dispozitivului pentru a-l face să funcționeze cu un blocare Kensington. Acest lucru este ceea ce face Kensington cu Surface Book cu suportul blocării Surface Book, dar nu există un echivalent disponibil pentru Surface Laptop 2.

Opțiuni sigure

Deși Surface Laptop 2 nu are un slot de blocare Kensington și nu există un suport construit de Kensington pentru el, există o modalitate prin care vă puteți asigura dispozitivul. Compulocks produce o tabletă Surface universală și Surface Book Lock. Aceasta atașează un slot de securitate retractabil pentru „lamă” utilizat adezivi.

Folosirea adezivilor mai degrabă decât a unei monturi personalizate vine cu atât avantaje, cât și dezavantaje. Deoarece folosește adezivi, slotul de securitate poate fi adăugat la aproape orice dispozitiv. Nu este construit special pentru Surface Laptop 2, dar va funcționa cu el. Dezavantajul este lipiți ceva de dispozitiv folosit un lipici.

Adaugi un slot în loc să folosești un slot încorporat, așa că adaugi și volum pe dispozitiv. Surface Laptop 2 este cunoscut pentru că este un laptop superb care este subțire, ușor și disponibil în culori atractive. Adăugarea unei monturi va elimina această estetică în schimbul mai multor siguranță.

Creșterea securității

Nicio blocare nu va face imposibilă furtul dispozitivului dvs., dar încuietorile oferă un factor de descurajare solid pentru hoți. Dacă un hoț vede un dispozitiv care este blocat lângă un dispozitiv care nu este, este mai probabil să apuce dispozitivul deblocat. Hotății trebuie să lucreze rapid și fără să atragă atenția asupra lor. Dacă un hoț trebuie să spargă sau trusă de instrument și să lucreze la spargerea sau tăierea unei configurații de securitate, se poate gândi de două ori să o ia.

Un aparat frumos

Laptop de suprafață 2

Un laptop subțire și ușor palpitant

Surface Laptop 2 este un laptop superb, subțire și ușor, cu accent luxoase, inclusiv material Alcantara și un corp confortabil subțire.

  • 999 USD la Microsoft

Securitate adăugată

Tabletă Surface „The Blade” și Blocare Surface Book

Un slot de securitate universal

Acest slot poate fi adăugat la orice dispozitiv utilizat adezivii încorporați. Slotul este, de asemenea, retractabil, astfel încuietoarea poate fi ținută departe de corpul dispozitivului dvs.

  • 50 USD la Compulocks

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here