Samsung Galaxy Book2 vine cu o husă pentru tastatură?

Cel mai bun raspuns: Da, Galaxy Book2 vine cu o husă pentru tastatură care are și un trackpad, extinzându-și foarte multă funcționalitate.

  • Microsoft: Samsung Galaxy Book2 (1.000 USD)

Totul în cutie

Mulți producători vând articole cu cel mai mic preț de intrare posibil, dar nu includ accesorii necesare. În momentul în care să onați o tastatură și alte dispozitive necesare, prețul este primul rând diferit de ceea ce v-a atras la ea. Din fericire, Samsung a adoptat o abordare diferită și a inclus toate suplimentele necesare în prețul Galaxy Book2.

Galaxy Book2 vine cu husa inteligentă special concepută pentru dispozitiv. Capacul tastaturii este bine distat, include un trackpad și oferă protecție pentru dispozitivul dvs. atunci când este în geantă sau este transportat.

O tastatură impresionantă

Galaxy Book2 poate să din punct de vedere tehnic ca o tabletă autonomă fără tastatură, dar funcționalitatea sa este multă reglată cu o opțiune de tastatură. Tastatura iluminată din spate include, de asemenea, un trackpad, care face navigarea pe dispozitivul mult mai ușoară. Trackpad-ul nu este la fel de mare ca pe alte dispozitive, dar este suficient de mare pentru a naviga pe ecran. Trackpad-ul folosește drivere Precision, astfel încât să beneficiezi de comenzi cu gesturi fluide și de experiență generală solidă cu trackpadul. Revizuirea noastră a Galaxy Book2 defalcă în continuarea tastei și trackpad-ul.

Tastatura se atașează magnetic și poate fi pornită sau oprită ușor și rapid pentru a comuta între a fi o tabletă dedicată sau un 2-1 cu tastatură.

Fără pliere origami

Galaxy Book2 dispune de un suport încorporat, ceea ce înseamnă că tastatura nu trebuie să aibă o serie de pliuri necesită zguduire pentru a vă folosi dispozitivul. Galaxy Book2 preia în mare măsură reperele de design din gama Surface de la Microsoft. Avantajul acestui lucru este că aveți un suport, dacă tastatura este atașată sau nu. Dezavantajul este că este posibil să aveți nevoie de puțin mai mult spațiu pentru a utiliza dispozitivul decât un laptop tradițional. Suportul poate fi folosit la un număr aproape infinit de unghiuri, astfel încât tastatura să se concentreze doar pe atașarea dispozitivului pentru a permite tastarea.

De asemenea, tastatura se atașează la ecranul dispozitivului atunci când este utilizat, astfel încât să fie într-un unghi mai confortabil, în loc să se sprijine direct pe suprafața dvs. pe care să aflați dispozitivul.

Alegerea noastră

Samsung Galaxy Book2

Un 2 în 1 cu LTE

Galaxy Book2 oferă o autonomie excelentă a bateriei și o conexiune la internet instantanee și constantă acceptării LTE. Tastatura și trackpad-ul incluse măresc funcționalitatea și fac mai ușor să fii productiv.

  • 999 USD la Microsoft

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here