Samsung Galaxy Book S acceptă autentificarea facială Windows Hello?

Sursa: Daniel Rubino/Windows Central

Cel mai bun raspuns: Din păcate, Samsung Galaxy Book S nu acceptă recunoașterea facială Windows Hello. Cu toate acestea, are un cititor de amprenta Windows Hello.

  • Ia-l pe al tău: Samsung Galaxy Book S (1.000 USD la Microsoft)
  • De la sursă: Samsung Galaxy Book S (1.000 USD la Samsung)

Samsung Galaxy Book S și Windows Hello

Deși este adevărat că Samsung Galaxy Book S are o cameră web orientată înainte, aceasta, din păcate, nu funcționează cu recunoașterea facială Windows Hello. Din fericire, totuși, dispozitivul are un cititor de amprentă care vă permite să vă conectați cu Windows Hello în acest fel. Deși aceasta rapidă așa nu este la fel de sigură sau convenabilă recunoașterea facială, este la fel de sigură și nu este mai lentă decât introducerea unei parole.

De ce ar trebui să obțineți un Samsung Galaxy Book S

Sursa: Windows Central

Există o mulțime de lucruri grozave despre Samsung Galaxy Book S care compensează lipsa recunoașterii faciale Windows Hello. Dispozitivul este unul dintre cele mai portabile laptopuri de acolo, deoarece vine cu un șasiu incredibil de subțire și ușor, care este 11.8 mm grosime și cântărește doar 0.98 kg. Conectivitatea LTE completează această portabilitate în mod spectaculos, permițându-vă să accesați internetul indiferent unde vă aflați. Procesorul competent Snapdragon 8cx face minuni și pentru durata de viață a bateriei, permițându-vă să utilizați dispozitivul timp de până la 23 de ore înainte de a avea nevoie de o reîncărcare.

Alte caracteristici impresionante ale Samsung Galaxy Book S includ o tastatură confortabilă, cu profil redus, difuzoare AKG cu tehnologia Dolby Atmos încorporată, un ecran tactil HD clar de 13 inchi, cu precizie excelentă a culorilor și porturi USB-C duble (nu Thunderbolt 3) care poate fi folosit pentru a conecta periferice, a transfera date și a încărca laptopul.

Putere de lunga durata

Samsung Galaxy Book S

Încărcare? Cine are nevoie?

Samsung Galaxy Book S are un design fantastic, ușor și o autonomie extremă de lungă a bateriei de 23 de ore. Acest lucru îl face un laptop grozav de luat cu tine în deplasare.

  • 1.000 USD la Samsung
  • 1.000 USD la Microsoft

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here