Samsung Galaxy Book S acceptă Thunderbolt 3?

Sursa: Windows Central

Cel mai bun raspuns: În timp ce Samsung Galaxy Book S are două porturi USB-C, acestea nu funcționează, din păcate, cablurile și perifericele Thunderbolt 3. Cu toate acestea, este încă un dispozitiv grozav.

  • Ia-l pe al tău: Samsung Galaxy Book S (1.000 USD la Microsoft)
  • De la sursă: Samsung Galaxy Book S (1.000 USD la Samsung)

Thunderbolt 3 și Samsung Galaxy Book S

Samsung Galaxy Book S vine cu porturi USB-C duble care pot fi folosite pentru a conecta periferice, a transfera date și a încărca laptopul. Din păcate, aceste porturi nu acceptă Thunderbolt 3, ceea ce înseamnă că nu veți putea obține viteze premium de transfer și încărcare atunci când utilizați Samsung Galaxy Book S.

De a cumpăra un Samsung Galaxy Book S?

Sursa: Daniel Rubino/Windows Central

Samsung Galaxy Book S este un dispozitiv minunat, când aruncați o privire la tot ceea ce oferă, este ușor să înțelegeți de ce. Având un design super ușor și subțire, este un laptop pe care îl poți lua oriunde cu tine fără probleme. Această dimensiune mică se împerechează bine cu conectivitateaTE de la bord, care L vă permite să vă conectați la internet oriunde v-ați afla, atâta timp cât sunt un semnal celular. În ceea ce privește durata de viață a bateriei, laptopul poate dura 3 ore de procesare a procesului ARM Snapdragon 8cx care economisește baterie.

Totuși, acesta nu este sfârșitul lucrurilor grozave pe care Samsung Galaxy Book S le sunt oferite. Dispunând de o tastatură confortabilă cu profil redus, un ecran tactil HD de 13 inchi și difuzoare AKG cu Dolby Atmos, utilizarea dispozitivului este o experiență minunată. Porturile USB-C duble, nu sunt Thunderbolt 3, sunt totuși foarte utile pentru conectarea perifericelor și încărcarea laptopului, iar cititorul de amprentă încorporat vă permite să utilizați securitatea biometrică Windows Hello.

Putere de lunga durata

Samsung Galaxy Book S

Încărcare? Cine are nevoie?

În ciuda faptului că nu are Thunderbolt 3, Samsung Galaxy Book S este totuși un dispozitiv superb, care oferă portabilitate extremă, autonomie masivă a bateriei și performanță generală puternică.

  • 1.000 USD la Samsung
  • 1.000 USD la Microsoft

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here