Oculus Quest 2 acceptă urmărirea mâinilor?

Sursa: Facebook

Cel mai bun raspuns: Da, Facebook a explicat în videoclipurile scurse că Oculus Quest 2 acceptă urmărirea mâinilor. navigați prin meniuri, răsfoiți anumite aplicații și jucați anumite jocuri doar cu mâinile dvs. utilizată funcția.

Oculus Quest 2 și urmărirea mâinilor

Chiar dacă Oculus Quest 2 nu a fost anunțat oficial, Facebook a scurs accidental videoclipuri care împărtășesc câteva detalii despre căști, inclusiv că acceptă urmărirea mâinilor.

Urmărea mâinilor vă permite să interacționați cu meniuri, să răsfoiți anumite aplicații și chiar să jucați unele jocuri fără a fi nevoie să utilizați controlerele tactile Oculus Quest sau Oculus Quest 2.

Ce jocuri Oculus Quest acceptă urmărirea mâinilor?

Urmărea mâinilor este o caracteristică relativ nouă pentru platforma Oculus Quest. A fost disponibil în previzualizare timp de câteva luni înainte de a fi lansat pentru public. Lista de titluri care acceptă în urmărirea manuală este relativ mică, dar include câteva titluri distractive, cum ar fi Povestea curioasă a animalelor furate și Waltz of the Wizard: Extended Edition. Există, de asemenea, mai multe jocuri și experiențe care acceptă urmărirea mâinilor care sunt disponibile prin Sidequest.

Deși urmărirea mâinilor este distrativă, nu înlocuiește controlerele tactile Oculus Quest. Multe jocuri nu acceptă această funcție. Aceasta înseamnă că, dacă poate să vă tăiați în Beat Sabre, va trebui să utilizați controlerele tactile. Urmărea mâinilor nu este la un nivel în care să poată înlocui controlerele în multe jocuri, așa că în loc să lipsești în mod frustrant blocuri în Beat Saber sau să ratezi o lovitură în Robo Recall: Unplugged, folosești doar controlerele tactile.

Cel mai bine este să vă gândiți la urmărirea mâinilor ca pe o utilă - obțineți-o? —funcție, mai degrabă decât un înlocuitor pentru controlerele tactile. Este similar cu modul în care unele jocuri Nintendo Switch sunt distractive cu Joy-Cons, în timp ce altele sunt cele mai bune cu un controler Switch Pro.

Comandă în avans acum

Oculus Quest 2

Luați unul cât timp este fierbinte!

Dacă Oculus Quest 2 seamănă cu Oculus Quest original, va fi greu de găsit. Facebook a aparent totul cu a doua generație Oculus Quest, făcând această consola VR pentru a obține.

  • De la 299 USD la Amazon
  • De la 299 USD la Best Buy
  • De la 299 USD la Walmart

Oculus Quest 2: Tot ce trebuie să știți!

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here