Se întoarce ziua modernă în Assassin's Creed Valhalla??

Sursa: Ubisoft

Cel mai bun raspuns: Da, secțiuni moderne revin în Assassin's Creed Valhalla. Layla, din Origins and Odyssey, va fi din nou protagonista jucabilă. Valhalla va permite oamenilor să joace ca Layla și în secțiunile istorice din trecut.

Trecutul și prezentul se ciocnesc: Assassin's Creed Valhalla (60 USD la Microsoft)

Care este povestea modernă din Assassin's Creed Valhalla?

Assassin's Creed are o istorie lungă, dar, din fericire, nu trebuie să jucați toate acestea pentru a înțelege ce se întâmplă în Assassin's Creed Valhalla.

Povestea modernă se concentrează pe două facțiuni în război: Templierii și Asasinii, cu Templierii lucrând sub masca unui conglomerat multinațional, Abstergo Industries. Ambii caută artefacte puternic cunoscute sub numele de Pieces of Eden, capabile să îndoiască voința umanității.

În Assassin's Creed Origins și Odyssey, jucătorii au intrat în pielea Laylei Hassan; un fost angajat Abstergo devenit afiliat Assassin. La sfârșitul Odiseei, ea a găsit o bucată de Eden cunoscută sub numele de Toiagul lui Hermes, care se presupune că va aduce echilibru între Asasini și Templieri. Oricine poate ghici unde merge povestea de aici, dar ea va fi probabil pe fugă de la Abstergo și deblochează puterea din spatele Staffului.

Va fi jocul modern în Assassin's Creed Valhalla??

Modernul va putea fi jucat în Assassin's Creed Valhalla. O premieră pentru serie, oamenii vor putea juca în rolul Layla în simularea istorică a Angliei, pe lângă zilele noastre. Jucătorii pot finaliza Anomaliile Animus, unde vor trebui să treacă sau să provoace de parkour pentru a debloca date.

Dacă nu-mi plac secțiunile moderne?

Modernul nu a fost niciodată cel mai iubit aspect la serie și este clar că Ubisoft caută să găsească un echilibru între cei care care îl urăsc și cei care să îl iubesc. Probabil că va ocupa doar o mică parte din jocul general, așa că dacă îl urăști, nu vei fi forțat să joci prea mult timp. Directorul narativ Darby McDevitt chiar promite că fanii o vor avea probabil pe Layla după acest joc. Și dacă deja vă place modern, poate că vă va plăcea și mai mult.

Fantezie vikingă

Assassin's Creed Valhalla

Modernul revine cu o întorsătură

Modernul a fost un aspect controversat al seriei Assassin's Creed chiar de la început, dar nu se poate nega importanța sa pentru franciză. Valhalla încearcă să facă povestea modernă mai plăcută pentru jucători cu noi răsturnări de situație pentru a-i entuziasma.

  • 60 USD la Microsoft
  • 60 USD pe Amazon
  • 60 USD la Best Buy

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here