Lenovo ThinkPad P1 este hardware upgradeabil?

Sursa: Windows Central

Cel mai bun raspuns: da. Adaptor RAM, SSD și Wi-Fi pot fi înlocuite cu ușurință de către utilizator.

  • Obține-l pe al tău: Lenovo ThinkPad P1 (de la 1.279 USD la Lenovo)

O privire mai atentă la ceea ce poți face upgrade

Lenovo ThinkPad P1 este unul dintre cele mai personalizabile laptop disponibile în acest moment, deoarece vă oferă libertate de actualizare RAM (până la 64 GB), SSD (până la 4 TB) și adaptorul Wi-Fi dacă aveți nevoie de alegeți. Abilitatea de a actualiza memoria RAM, în special, oferă o oportunitate uriașă de a economisi niște bani. Dacă optați pentru o versiune a dispozitivului care are un procesor de ultimă generație, dar RAM scăzută, așteptați o ofertă bună de memorie în altă parte și cumpărați RAM pentru a adăuga apoi, puteți obține toate beneficiile unui top-of- modelul de linie. în timp ce reduceți sau parte solidă din preț în acest proces. Opțiunea de upgrade a SSD-ului este, de asemenea, foarte drăguță de parcă ai nevoie de vreo dată de mai mult spațiu de stocare decât oferă modelul pentru care îl poți alege, libertatea de a-l adăuga.

De ce să cumpărați un Lenovo ThinkPad P1?

Sursa: Windows Central

În afară de libertatea excelentă de a face upgrade când vine vorba de RAM, SSD și adaptorul Wi-Fi, există o mulțime de alte motive pentru a obține și un Lenovo ThinkPad P1. Poate fi echipat cu un ecran 4K uimitor de 15 inchi, care are 400 nits de luminozitate și suport pentru HDR, permițându-vă să vă bucurați de conținut media vizual așa cum nu ați mai avut niciodată înainte. În plus, sunt un GPU NVIDIA Quadro T200 foarte competent și un procesor Intel Core i7-9850H. Aceste două bucăți de kit oferă puterea de a scoate toată ziua de care aveți nevoie pentru a face aproape orice, în afară de jocuri dedicate, și poate face asta toată ziua datorită bateriei robuste de 80 W. Poate fi cumpărat cu până la 32 GB de RAM și până la 1 TB de spațiu SSD, dar puteți adăuga mai mult din ambele dacă există. Dispozitivul acceptă și Wi-Fi 6, cel mai recent standard Wi-Fi.

În ceea ce privește designul fizic, laptopul este și el de înaltă calitate. Vin la 0.Cu o grosime de 74 de inchi și o greutate de aproximativ patru kilograme, nu este cel mai portabil laptop din jur, dar poate fi luat cu tine oriunde fără prea multe bătăi de cap. De asemenea, are o selecție superbă de porturi, oferind utilizatorilor două USB-A 3.1 sloturi și două Thunderbolt 3, împreună cu porturile standard HDMI, audio și ethernet. Fără îndoială, acest laptop înseamnă afaceri.

Alegerea noastră

Lenovo ThinkPad P1

Excelență generală

Între hardware-ul său de ultimă generație, afișajul fantastic și designul fizic excelent, Lenovo ThinkPad P1 este un remarcabil.

  • De la 1.279 USD la Lenovo

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here