Dell XPS 13 (9300) vine cu un stilou sau un stilou digital?

Sursa: Daniel Rubino/Windows Central

Cel mai bun raspuns: Din păcate, Dell XPS 13 nu vine cu un stilou digital. În plus, nu este compatibil nici cu niciun stilou activ pe care îl puteți cumpăra. Cu toate acestea, este încă un dispozitiv incredibil.

  • Obține-l pe al tău.: Dell XPS 13 (9300) (de la 1.200 USD la Dell)

Dell XPS 13 și stilouri digitale

Deși este întotdeauna plăcut ca laptopurile să vină cu pixuri digitale, Dell XPS 13, din păcate, nu. De asemenea, nu este compatibil cu niciunul, așa că nu ai noroc dacă sperai că poate folosi dispozitivul cu unul. Acestea sunt spuse, Dell XPS 13 sunt opțiuni de afișare cu atingere de bază, astfel încât să se poată folosi degetele sau un stylus inactiv pentru controlul tactil, dacă este posibil.

De ce ar trebui să obțineți în continuare Dell XPS 13

Sursa: Daniel Rubino/Windows Central

În timp ce lipsă unui stilou digital (precum și a suportului pentru unul) este puțin dezamăgitoare, nu este un motiv pentru a vă îndepărta de Dell XPS 13. Între superbul său ecran tactil 4K anti-orbire, opțiunile incredibil de competentă ale procesorului Intel din a 10-a generație și porturile sale duale Thunderbolt 3, Dell XPS 13 este cu ușurință unul dintre cele mai bune laptop-uri din punct de vedere hardware. În plus față de aceste trei funcții knockout, dispozitivul vine și cu o grafică puternică Intel Iris Plus, până la 32 GB de RAM și până la 2 TB de stocare SSD - toate acestea vor mulțumi pe cei care au nevoie de fiabilitate. Difuzoarele sunt și ele fantastice, iar laptopul vine cu o cameră și un cititor de amprentă pentru Windows Hello.

În ceea ce privește designul fizic, Dell XPS 13 este, de asemenea, o opera de artă. Este 2.Greutatea de 8 lbs este ușoară ca o pană, iar laptopul are o grosime de doar puțin peste jumătate de inch. Ambii acești factori fac laptopul extrem de ușor de luat cu tine oriunde te duci. Tastatura este, de asemenea, confortabilă și ușor de utilizat, iar dispozitivul are, de asemenea, rame subțiri ca brici, ceea ce fiecare utilizator de laptop este bucuros să audă. În general, Dell XPS 13 este un laptop fantastic pe care oricine îl va iubi.

Alegerea noastră

Dell XPS 13 (9300)

Definirea a ceea ce înseamnă a fi elită

Dell XPS 13 oferă performanțe excelente, un afișaj uimitor, porturi impresionante Thunderbolt 3 și multe altele. Fără îndoială, este unul dintre cele mai bune laptopuri din ultimii ani.

  • De la 1.200 USD la Dell

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here