Assassin's Creed Valhalla sunt cooperare?

Sursa: Ubisoft

Cel mai bun raspuns: Nu, nu există nicio cooperare în Assassin's Creed Valhalla. Acestea sunt spuse, există unele funcționalități online care vă vor permite să vă ajutați prietenii într-un mod indirect.

  • Imbarcați-vă într-o aventură nordică: Assassin's Creed Valhalla (60 USD la Best Buy)

Assassin's Creed Valhalla sunt cooperare?

Assassin's Creed Valhalla este un joc de rol de acțiune (RPG) pentru un singur jucător, în care joci ca Eivor, un bărbat sau o femeie viking la alegerea ta. Pe jocului, vei conduce un sat de vikingi în raiduri și bătăli împotriva sașilor. În timp ce satul poate fi extins cu noi în timp și se va schimba ca răspuns la deciziile tale, vei juca mereu singur.

Assassin's Creed Unity a experimentat cu cooperarea, iar alte din trecut Assassin's Creed au moduri PvP online, dar Assassin's Creed Valhalla este un joc cu un singur jucător până la capăt, așa că nu veți fi Joacă-te cu prietenii tăi aici. Poți, totuși, să-i ajuți în luptele lor cu o funcție online cu vikingi mercenari.

Cum funcționează caracteristica online mercenar Vikings în Assassin's Creed Valhalla?

În Assassin's Creed Valhalla, poți personaliza un războinic viking unic ca parte a satului tău. Apoi puteți încărca și părtaja acest viking prietenilor tăi, care vor putea aduce acest luptător în petrecerile lor de raid. Așa că poți să-ți ajuți-i să-i cucerească pe sași, doar nu direct.

Assassin's Creed Valhalla urmează să fie lansat în vacanța 2020 pe Xbox One, Xbox Series X, PlayStation 4, PlayStation 5, PC (Epic Games Store și Uplay) și Stadia.

Alegerea noastră

Assassin's Creed Valhalla

Cucerește noi pământuri pentru glorie și onoare

Această nouă intrare în franciza de lungă durată te face să preiei controlul asupra lui Eivor, un bărbat sau o femeie la alegerea ta. Deși nu poți juca împreună cu prietenii tăi, poți personaliza un mercenar viking care poate fi recrutat de prieteni tăi și să le ajute în luptele.

  • 60 USD la Best Buy
  • 60 USD pe Amazon
  • 60 USD la GameStop

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here