Tânjiți după zilele mai simple ale telefonului prost?'

Smartphone-urile sunt dispozitive uimitoare din nenumărate motive. Ne țin în contact constant cu prietenii și cei dragi. Ele ne ajută să nu oferim acces instantaneu la serviciile noastre online preferate. Știrile și informațiile sunt întotdeauna la îndemâna noastră. Smartphone-urile oferă cantități aparent nesfârșite de aplicații și jocuri pentru a ne distra. Nu chiar să nu găsim drumul, oferind aplicații precum Windows Maps MapFactor și NAVION USA.

Dar smartphone-urile nu sunt perfecte și există câteva dezavantaje foarte reale în utilizarea lor.

De exemplu, ei nu mențin în contact constant cu prietenii și cei dragi, ceea ce înseamnă că mulți dintre noi nu suntem NICIODATĂ cu adevărat singuri, chiar și atunci când vrem să trebuie să fim. Smartphone-urile pot fi capricioase de nesiguranță și atunci când aveți cea mai mare nevoie de ele sau dacă pierdeți acoperirea wireless. Și sunt scumpe, când luați în considerare costul total de proprietate.

TgeekB 04-03-2017 15:55

Știu, crezi că mi-am pierdut mințile. Ascultă-mă - doar pentru distracție! M-am săturat ca Google și alte persoane să-mi interfereze cu viața. M-am săturat să am nevoie de o aplicație pentru orice. M-am săturat să trebuiască să-mi încarc telefonul în fiecare noapte. M-am săturat să simt că trebuie să-mi verific e-mailul la fiecare 5 minute. M-am săturat de telefoanele care devin din ce în ce mai mari! Odată cu îndepărtarea de desktop-uri și dispozitive mobile care...

Răspuns

Există un subiect plin de viață în forumurile Windows Central astăzi de membrul TgeekB care pune următoarea întrebare: „Ți-ai dorit vreodată să poți reveni la utilizarea unui telefon mut?"Este o interogare interesantă, deoarece TgeekB v-a întrebat dacă nu va trece înapoi, ci întrebat dacă POȚI. Mulți dintre noi sunt literalmente dependente de smartphone-uri în zilele noastre, din motive profesionale și personale, așa că nu am putea reveni chiar dacă am vrea.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Ce spui, cititor Windows Central? Beneficiile utilizării unui smartphone depășesc potențialele dezavantaje? Ați reveni la acel vechi Motorola Razr sau la alt telefon prost dacă ați putea? Faceți clic pe linkul de mai jos pentru a intra pe forum și a nu spune dacă, ca TgeekB, țineau după zilele mai simple și mai inocente înainte de apariția smartphone-ului.

Ți-ai dorit vreodată să te întorci la folosirea unui telefon mut?

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here