Descoperiți lucruri pe care nu le-ați știut niciodată cu aceste teste ADN 23andMe la preț redus”,

Amazon are kituri 23andMe la vânzare! Puteți obține testul ADN 23andMe Ancestry la 69 USD, când se vinde în mod normal cu 88 USD, sau testul ADN 23andMe Health + Ancestry pentru 139 USD în loc de prețul obișnuit de 172 USD.

Testul ADN 23andMe Ancestry, în valoare de 69 USD, vă va spune totul despre unde vii. Oferiți o probă de salivă și o trimiteți companiei. După șase până la opt săptămâni, veți obține o defalcare detaliată a strămoșilor dvs. de la peste 150 de populații din întreaga lume. De asemenea, puteți face upgrade pentru a adăuga rapoarte de sănătate pentru o taxă suplimentară la trimiterea eșantionului.

Dacă doriți să aflați despre sănătatea dvs. ereditară, atunci testul de 139 USD 23andMe Health + Ancestry este ceea ce căutați. Pe lângă faptul că vă spune de unde veniți, aceasta folosește un eșantion de salivă pentru a vă informa despre riscurile pentru sănătate și bunăstare, precum și despre statutul de purtător al mai multor boli. Vă poate informa dacă sunteți expus riscului de Alzheimer, căderea părului și multe altele.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Dacă te-ai întrebat întotdeauna dacă tata a fost sau nu parțial om al peșterilor, aceste teste și pentru ADN-ul lui Neanderthal. Oferă-i asta de Ziua Tatălui și satisface-ți curiozitatea (și cimentează o viață de glume) odată pentru totdeauna.

  • Vezi pe Amazon
  • 99 USD la Best Buy

Este posibil să câștigăm un comision pentru achiziții folosind link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here