Descoperiți Project Gorgon în primul DLC The Outer Worlds: Peril on Gorgon

Sursa: Take-Two Interactive

Ce trebuie sa stii

  • Obsidian și Private Division au anunțat primul DLC de poveste pentru The Outer Worlds în timpul showcasei Xbox.
  • Peril on Gorgon urmează să fie lansat în septembrie. 9, 2020.
  • DLC-ul va costa 15 USD pe console, dar utilizatorii Xbox Game Pass vor primi o reducere de 10%.

Primul dintre cele două DLC-uri pentru jocul de succes din 2019 The Outer Worlds a fost anunțat astăzi la vitrina Xbox și promite o mulțime de conținut nou pentru jucătorii care doresc să exploreze mai mult din sistemul solar Halcyon.

Peril pe Gorgon, pe care Obsidian Entertainment și Private Division o descriu drept „o aventură cu tentă neagră” într-un comunicat de presă, va avea loc pe Asteroidul Gorgon, o nouă locație în joc, și va însărcina jucătorului să descopere originile. de Adrena-Time. Pentru cei uniți, Adrena-Time este un consumabil în joc care mărește viteza personajului jucătorului. Din păcate, în timp ce veți obține o viteză de mișcare de 20% timp de 15 secunde, veți primi și un Adrena-Time Crash după ce dispare. Este descrisă în joc ca „cofeină lichidă cu amplificatori."

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Împreună cu o poveste pentru a completa lumea narativă bogată și ciudată, DLC-ul va introduce și noi arme, armuri, avantaje și defecte. Conform unor noi capturi de ecran lansate, vor exista și noi inamici de luptă și locații de explorare. Capturile de ecran arată, de asemenea, că bătrânul Spacer's Choice va fi implicat și că există ceva numit Project Gorgon despre care jucătorul va afla... și că unii oameni ar putea dori să se ascundă.

consultă mai jos câteva capturi de ecran.

Sursa: Take-Two Interactive

DLC-ul a fost tachinat la începutul acestei săptămâni cu un tweet și un mesaj video pe site-ul oficial al jocului. Acel videoclip, când este redat, dezvăluie un nou slogan Spacer's Choice: „Pe Gorgon, este întotdeauna

Adrena-Time." Un alt rând de mai jos scrie: "Făcut cu deșeuri reale de xenocite!"

DLC-ul va fi disponibil în septembrie. 9 pentru 15 USD pe Xbox One, PS4 și PC. Jucătorii care au cumpărat permisul de expansiune îl vor primi, împreună cu al doilea DLC, care nu a fost încă anunțat, pentru 25 USD. Utilizatorii Xbox Game Pass vor primi și o reducere de 10% la DLC.

Mai multe jocuri? Mai multe jocuri

Xbox Game Pass Ultimate

Joacă mai multe jocuri pe Xbox

Xbox Game Pass vă oferă acces la peste 200 de jocuri pentru o taxă lunară. Xbox Game Pass Ultimate adaugă și Xbox Live Gold la pachet, astfel încât să puteți juca online cu prietenii.

  • 1 USD la Microsoft Store
  • 23 USD pe Amazon
  • 25 USD la Newegg

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here