Oferte digitale: obțineți un pachet de instruire pentru certificarea VMware și ITIL pentru doar 49 USD!

Ți-ai dorit întotdeauna să intri în lumea muncii IT profesionale, dar nu știai de unde să începi? Obținerea certificării în domeniul profesional IT poate fi copleșitoare, mai ales atunci când aveți deja un program încărcat – ca să nu mai vorbim de prețul ridicat al primirii acestui tip de educație.

Ceea ce aveți nevoie este un curs care să vă pregătească pentru examenele de certificare pentru biblioteca de infrastructură a tehnologiei informației (ITIL) și VMware vSphere. Aveți nevoie de un curs care să funcționeze în funcție de programul dvs. și de un curs care să nu distrugă banca.

În acest moment, Windows Central Digital Offers are un pachet de instruire pentru certificarea VMware și ITIL la vânzare la doar 49 USD. Dacă credeți că prețul este scăzut, aveți dreptate - este cu aproximativ 97% reducere față de prețul obișnuit de 2385 USD. Acesta este un curs care te pregătește pentru o carieră profitabilă în domeniul IT și nu te va pune în datorii în anii următori.

Până la sfârșitul ambelor cursuri, veți fi familiarizat cu sistemul de practici ITIL susținut de toți profesioniștii IT și veți cunoaște bine crearea și gestionarea infrastructurii cloud vSphere populare. Iată o mostră a ceea ce includ cursurile:

  • Învățați terminologia, structura și conceptele de bază ITIL
  • Aflați cele cinci volume principale ale ITIL pentru a înțelege cum se aplică strategiei de afaceri
  • Aflați cum să instalați, să configurați și să gestionați VMware vSphere
  • Aflați cum să configurați o infrastructură virtuală scalabilă

Ambele cursuri au chestionare și examene simulate pentru a vă testa cunoștințele și, pentru o perspectivă suplimentară, puteți interacționa cu alți studenți și instructori. Acest pachet este o modalitate fantastică de a fi cât mai pregătit posibil pentru ambele examene de certificare, astfel încât să puteți obține o carieră nouă și profitabilă. Această ofertă incredibilă de doar 49 USD nu va dura mult, iar cererea de profesioniști IT este mare - de ce să nu începeți acum?

Vedeți la Oferte Windows Central Digital

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here