Data de lansare „Iron Harvest” cu tematică Dieselpunk stabilită pentru septembrie 2020

Ce trebuie sa stii

  • Iron Harvest este un viitor joc de strategie în timp real, plasat într-o lume în care mecanicii diesel sunt calea războiului.
  • Un nou trailer lansat în timpul Gamescom 2019 stabilește data de lansare a jocului ca 1 septembrie 2020.
  • Iron Harvest este dezvoltat de King Art Games și publicat de Deep Silver pentru Xbox One, PlayStation 4 și PC.

Iron Harvest este un joc de strategie în timp real (RTS) aflat în dezvoltarea King Art Games și publicat de Deep Silver. Pe măsură ce lumea revine după Marele Război, tehnologia ia o direcție foarte diferită. Mechurile cu motor diesel încep să se înalțe deasupra infanteriei, oferind acoperire și o putere de foc incredibilă, în timp ce sunt capabile să se miște rapid. juca ca una dintre cele trei facțiuni diferite: Polonia, Imperiul Saxony și Rusviet. Desigur, fiecare dintre aceste facțiuni se bazează pe o națiune din lumea reală și fiecare poate fi jucată atât în ​​​​multiplayer, cât și în campanie.

Muzica jocului este compusă de Music Imaginary, care a lucrat la unele dintre trailere și scene cinematografice din jocurile The Witcher. Dacă sunteți la Gamescom 2019, puteți încerca efectiv jocul. Pentru cei care nu participă la Gamescom, există un nou trailer care stabilește datele lansării. vedea mai jos trailerul Games 2019:

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Iron Harvest este acum programat să fie lansat pe 1 septembrie 2020. Deși este încă departe (de fapt puțin peste un an), le oferă dezvoltătorilor suficient timp pentru a termina lucrurile și a șlefui jocul, sperăm fără nicio criză sau stres. Nu există informații despre prețuri sau despre precomandă atât de departe, deși, sigur, vom oferi sau actualiza când aceasta vă deveniți disponibilă. Pe PC, puteți adăuga jocul la lista de dorințe pe Steam și GOG.

Xbox

Principal

  • Ce este Xbox Game Pass?
  • Cele mai bune televizoare 4K pentru Xbox Series X și S
  • Căști Xbox One obligatorii
  • Căștile noastre fără fir Xbox One preferat
  • Cele mai bune jocuri Xbox viitoare pentru 2021
  • Xbox One X vs. Xbox Series S

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here