Actualizarea designului sistemului Diablo 4 vorbește despre modificările aduse progresului final de joc și multe altele

Sursa: Blizzard Entertainment

Ce trebuie sa stii

 • Diablo 4 a fost anunțat la BlizzCon 2019 de către Blizzard Entertainment.
 • David Kim, designer principal de sisteme pe Diablo 4, a postat o actualizare despre progresia finalului jocului și multe altele.
 • Mai multe știri vor veni sub formă de actualizări trimestriale din februarie 2020.
 • Nu există încă o fereastră de lansare pentru joc.

În timp ce Blizzard a confirmat că actualizările trimestriale pentru Diablo 4 vor începe să ofere o privire în culise asupra dezvoltării începând cu februarie 2020, mai multe postări de blog pregătesc deja jucătorii la ce să așteaptă, în timp ce îi implică pe fani în conversația. despre sistemele care sunt încă a fi determinat. David Kim, Lead Systems Designer pe Diablo 4, a postat sau actualizat pentru mai multe sisteme din Diablo 4, inclusiv progresia finalului jocului.

În acest moment, o mulțime de funcții legate de progresia finalului jocului nu sunt finalizate și Blizzard solicită feedback comunității. În prezent, Blizzard caută să aibă un sistem de experiență separat, departe de limită de nivel, astfel jucătorii care joacă pur și simplu ocazional și cei care doresc să petreacă mii de ore în joc să poată avea atât un sentiment de finalizare. Blizzard dezbate, de asemenea, folosi sistemelor infinite sau finite. Kim notează că „În cele din urmă, scopul nostru este să creăm un sistem semnificativ care să ofere alegeri clare în funcție de stilul de joc preferat în finalul jocului."

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Alte elemente de interes includ obiecte antice, care se vor schimba pentru a fi mai demn de remarcat, în timp ce detalierea în general va obține mai multă profunzime și caracteristici de personalizare. Kim clarifică, de asemenea, că Temnile Cheie vor fi concepute pentru a oferi provocări sporite, totuși, jucătorii vor avea informații despre ce să așteaptă, cum ar fi diferiții monștri și machete. Acest lucru va fi suficient pentru a se pregăti pentru temniță, astfel încât jucătorii nu vor intra complet în orb. În prezent, nu există o fereastră de lansare pentru Diablo 4, deși știm că jocul va ajunge pe Xbox One, PC și PlayStation 4.

Diablo 4: Data lansării, trailere și știri - Tot ce trebuie să știi

Opera de artă minunată

Arta lui Diablo

Moștenirea răului

De la începuturile simple ale francizei până la o privire a ceea ce va urma în Diablo 4, această carte este perfectă pentru orice fani care caută inspirații îngrozitoare și artă conceptuală care au contribuit la modelarea jocurilor.

 • 28 USD pe Amazon

Xbox

Principal

 • Ce este Xbox Game Pass?
 • Cele mai bune televizoare 4K pentru Xbox Series X și S
 • Căști Xbox One obligatorii
 • Căștile noastre fără fir Xbox One preferat
 • Cele mai bune jocuri Xbox viitoare pentru 2021
 • Xbox One X vs. Xbox Series S

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here